Eros și Psyche - Când arta întâlnește tehnologia !

 Povestea de iubire dintre Eros și Psyche se spune că este cea mai frumoasă și că în spatele mitului iubirii dintre ei se află semnificații...

SuperBlog 2022

Inscriere in SuperBlog 2022
Am participat, pentru prima dată, la concursul de blogging creativ SuperBlog care a ajuns la ediția cu numărul 25 - Storytelling! A fost destul de interesant, m-a scos din zona de confort, m-a făcut să fiu mai critică cu articolele mele și am învățat cum să comunic cu cititorii. Având un serviciu cu normă întreagă, acasă - mamă și soție, pentru mine nu a fost o competiție ușoară! DAR...mi-am testat și îmbunătățit unele abilități, de exemplu: răbdarea! Aceasta nu era chiar un punct forte, în urma competiției am învățat să nu mă mai grăbesc sau să acționez din impuls (sunt cam impulsivă), ci să am răbdare, să iau două guri mari de aer, iar când ”focul” s-a stins să abordez problemele și din altă perspectivă decât a mea!

Cei care doriți să participați trebuie să știți că aveți termene limită pentru fiecare probă, iar dacă întârziați veți fi penalizați cu 10 puncte pe zi, este la fel ca la facultate când trebuie predat un proiect/ referat în termenul stabilit de profesor, iar dacă întârziați vă scade din notă! Sau o sesiune de 2 luni!😊Pentru că vă veți simți exact ca în sesiune, vă vor încerca aceleași emoții și veți aștepta nerăbdători notele!
Notele pe care le-am primit au fost și bune și proaste, am fost fericită, dar și dezamăgită! Chiar dacă nu am câștigat la nicio probă, am fost mulțumită că am reușit să finalizez toate probele - mă număr printre finaliștii SuperBlog 2022. Nu am reușit să finalizez și preba extra-concurs, deoarece nu am putut să mă încadrez în timp. Notele sunt sub formă de puncte și probele sunt notate de la 10-100 puncte, 100 puncte fiind nota maximă!
Mi-ar fi plăcut ca notele să fi fost însoțite de un feedback, mai ales cele mici, să știm unde am greșit și ce trebuie să îmbunătățim! Însă am primit feedback, foarte frumos și am apreciat mult, de la Foaie Alexandru (Founder & Owner CashClub) care ne-a mulțumit și  a scris câteva cuvinte despre fiecare articol înscris la proba:
La fiecare notă pusă care nu era 100 de puncte, ne gândeam, oare se supară cineva pe noi după ce vede notele? Pentru că uite, toata lumea ar merita locul 1 și parcă simțim într-un fel că nu facem dreptate doar cu 3 locuri premiate. Așa am simțit și aici!
Am apreciat de altfel că Rahela Petrescu (Marketing Specialist Confort Merino) și  Manuel Cheța (co-host podcastul Tehnocultura) și-au rupt din timpul lor și au lăsat comentarii la articole, pe blog.
Ne-a mai lăsat câteva observații legate de notele de la proba Frisomat și Bogdan Dărădan (fost concurent în SuperBlog, actual blogger partener) care a făcut parte din juriu. 
Contestații se pot face doar 3 pe tot parcursul competiției, eu nu am făcut contestații, deși am fost șocată de unele note!😅
Mai jos vă las sponsorii ediției SuperBlog 2022 Storytelling și articolele cu care am participat la competiție plus nota obținută!

Proba nr. 1 - Sponsor ANSWEAR.RO - În bibliotecă cu Answear – atmosfera perfectă pentru storytelling - punctaj obținut: 96 puncte.
Proba nr. 2 - Sponsor CONFORT MERINO - Un somn odihnitor la 19 grade Celsius în dormitor - punctaj obținut: 97 puncte.
Proba nr. 3 - Sponsor SPACER - Cum m-a ajutat tehnologia să devin creativ? Incursiune în lumea Spacer - puctaj obținut: 90 puncte.
Proba nr. 4 - Sponsor VINDEM-IEFTIN - Tot ce îți trebuie pentru a construi o casă într-un singur loc! - punctaj obținut: 93 puncte.
Proba nr. 5 - Sponsor MIND BLOWER- Cadouri unicat pentru oameni super faini!punctaj obținut: 82 puncte
Proba nr. 6 - Sponsor STONE MANIA BIJOU -Prima întâlnire cu cristalele nu se uită niciodată!punctaj obținut: 90 puncte.
Proba nr. 7 - Sponsor TEHNOCULTURA -Podcast la puterea Tehnocultura! - punctaj obținut: 85 puncte
Proba nr. 9 - Sponsor Axelen - Tapetul decorativ de la Axelen - medota modernă pentru o locuință stilată!- pucntaj obținut: 60 puncte.
Proba nr. 10 - Sponsor LaDepozit - LaDepozit - Spațiul de depozitare pentru bunurile tale!- punctaj obținut: 90 puncte.
Proba nr.11 - Sponsor FRISOMAT -Frisomat – Viața fără metal? Un coșmar! - punctaj obținut: 81 puncte.
Proba nr. 12 - Sponsor ANYOLI - Departe...dar totuși aproape cu Anyoli!- punctaj obținut: 75 puncte.
Proba nr. 13 - Sponsor IMPERIAL CARE WHITE - Prinț sau cerșetor – litiera musai o vizitezi!- punctaj obținut: 93 puncte
Proba nr. 14 - Sponsor CASHCLUB - Economisește simplu și pasiv cu CashClub! - punctaj obținut: 95 puncte 
Proba nr. 15 - Sponsor Editura NICULESCU -Războiul cărților: cărțile electronice sau carțile tradiționale vor câștiga?- punctaj obținut: 75 puncte
Proba nr. 16 - Sponsor CONFORT MERINO - Noiembrie a venit, Oaia neagră a sosit!- punctaj obținut: 97 puncte
Proba nr. 17 - Sponsor Spacer - Prelungește durata de viață a telefonului tău! - punctaj obținut: 88 punct
Proba nr. 18 - Sponsor Today Advertising -Motivează-ți angajații TODAY, not tomorrow! - punctaj obținut: 96 puncte
Proba nr. 19 - Sponsor Băneasa -Gustul copilăriei. Amintiri reînviate cu bunătățile Băneasa! - punctaj obținut: 97 puncte
Proba nr. 20 - Sponsor Answear -Lista de dorințe pentru Crăciun! - punctaj obținut: 90 puncte
Proba nr. 21 - Sponsor Băneasa - Fursecuri pentru Moș Crăciun! - punctaj obținut: 87 puncte
Proba nr. 22 - Sponsor  InterComFilm La cinema toată lumea se va distra! - punctaj obținut: 93 puncte

Am terminat competiția pe locul 20 cu un punctaj total de 1945 de puncte!
Sponsorii ediției 25 - colaj realizat cu Photoretrica

Am primit diploma de participare și un cadou de la Editura Niculescu format din trei cărți!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu