miercuri, 26 octombrie 2022

Tapetul decorativ de la Axelen - medota modernă pentru o locuință stilată!

Tapetul decorativ este o metodă tot mai întâlnită în decorarea pereților, deoarece ne oferă multe avantaje printre care se numără lavabilitatea și durabilitatea, se aplică ușor și repede. În timpurile îndepărtate decorarea pereților nu se făcea chiar așa ușor ca în timpul nostru, fie că era vorba de pictură, materiale textile, hârtie de orez sau bucăti de lemn pictate manual, procesul de decorare dura și nu oricine își permitea. Astăzi găsim o gamă diversificată de modele de tapet, din belșug, pentru toate gusturile și pentru toate buzunarele. Alegând tapetul în redecorarea locuinței economisiți bani, tot ce trebuie să faceți este să alegeți tapetul potrivit pentru locuință, ținând cont de gusturile personale.

O metodă modernă pentru o locuință decorată cu rafinament este tapetul decorativ de lux de la Axelen, o colecție nouă inspirată din creațiile haute-couture. Haute couture este un termen foarte pretențios pe care numeroase branduri NU își permit să-l folosească, însă nu și Elie Saab, un nume consacrat în moda haute couture.

Unicitate – Personalizare – Calitate superioară

Sursă foto: Axelen

Elie Saab este un designer de origine libaneză foarte cunoscut, mai ales pentru rochiile de un rafinament și o eleganță aparte create pentru vedetele de pe covorul roșu, care în parteneriat cu Zambaiti Parati, un producător italian specializat în tapet cu o tradiție de peste 50 de ani, și-au unit forțele într-un nou proiect pentru decorarea interioară a locuinței, astfel a luat naștere noua coleție de tapet decorativ – tapetul Zambaiti din colecția Elie Saab.

Tapetul decorativ Elie Saab este inspirat din creațiile de modă ale mărcii, rodul creativității fără compromisuri a lui Zambaiti Parati și viziunea artistică a lui Elie Saab, fabricat din materiale exclusive de o  calitate unică. Acesta este distribuit în România în exclusivitate de Axelen.

Sursă foto: Axelen

Fiecare model de tapet de lux e unic prin elementele din compoziția sa: este bogate în culori care generează o iluzie a spațiului, dând totodată o senzație realistă. Un plus de eleganță îl dau inserțiile de cristale care nu sunt exagerate, ci discrete, iar un plus valoare îl dau inserțiile gri-aurii din geometriile inedite, exclusiviste, care parcă animează pereții, specifice brandului italian. Unicitatea tapetului este dată și de materialele din care este confecționat, materiale de înaltă calitate, care îl face rezistent la frecare și zgârieturi, lavabil – care se curăță ușor folosind doar o cârpă moale și umedă.

Colecția este confecționată din substraturi de calitate, care sunt rezistente la foc și certificate, întrunește condițiile spre a fi utilizată și în domeniul Horeca, cum ar fi camere de hotel, restaurante, cafenele, holuri.

Sursă foto: Axelen

Aduceți eleganța în propria locuință, alegând tapetul unic Zambaiti din colecția Elie Saab, distribuit în exclusivitate de Axelen!

 Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2022.

2 comentarii:

  1. Ador tapetul. Este cea mai faina inventie pentru pereti - acum 12 ani mi-am pus tapet in camera (cu norisori) - si e asa frumos. Chiar va trebui la un moment dat sa il schimb (nu pentru ca m-am plictisit, este absolut minunat, ci pentru ca din cauza vecinilor fumatori, s-a ingalbenit prin zonele pe unde venea fumul, pe langa tevi, cu tot cu izolatul meu, pe cat s-a putut).
    Am vazut cateva modele frumoase, potrivite totusi pentru un perete, sau suprafete micute (nu ca a mea camera ar fi cine stie ce palat, dar...necesita cateva role :))).
    Bafta - mi-a facut placere sa citesc articolul :D.

    RăspundețiȘtergere