Eros și Psyche - Când arta întâlnește tehnologia !

 Povestea de iubire dintre Eros și Psyche se spune că este cea mai frumoasă și că în spatele mitului iubirii dintre ei se află semnificații...

duminică, 9 octombrie 2022

Cum m-a ajutat tehnologia să devin creativ? Incursiune în lumea Spacer.

    Avem privilegiul de a porni, împreună cu Spacer, în ”călătoria spațială” pentru a descoperi noi teritorii ale inovației, echipamente electronice și IT de calitate. Spacer aduce tehnologia la tine acasă.

Sursă foto: Spacer

Tehnologia este un atuu în toate domeniile, cu cât avansează mai mult cu atât avem mai multe oportunități de a ne pune în valoare ideile creative. Transformă lumea în care trăim în diverse moduri. Aduce arta mai aproape de oameni, cu un click putem face turul unui muzeu. Tehnologia este o resursă creativă, este parte din viața noastră, în schimb creativitatea este a oamenilor, este o trăsătură specific umană. Trebuie să fii creativ indiferent de domeniul în care activezi, este o condiție necesară pentru a avea succes.

Principalul beneficiu adus de tehnologie este că ne elbibereză de task-urile repetitive care ne consumă energia și ne ajută în optimizarea timpului.

 Aruncând o privire în trecut, tehnologia m-a ajutat să câștig timp pentru mine, de exemplu, aveam prietene care locuiau în altă localitate, iar una dintre metodele de comunicare era prin scrisori. Scriam mesajul pe o coală de hârtie, împătuream frumos hârtia și o puneam într-un plic. Asta nu era tot; trebuia să merg la oficiul poștal să cumpăr un timbru, iar oficiul poștal nu era chiar aproape de casă; acolo era un singur ghișeu și bineînțeles că era coadă și trebuia să aștept; la ghișeu se eliberau pensii, alocații, se ridicau/puneau colete etc. Să pun o scrisoare dura uneori și două ore, apoi făcea între 3-5 zile pe drum și încă atâtea ca să primesc răspuns. O altă metodă de comunicare era telefonul public cu monede sau cu cartelă, dar era costisitor. Plus de asta, nu toată lumea avea telefon. Erau telefoanele acelea cu rotiță!

Autoarea își exersează talentul de mâzgălitoare😎

    Acum, în câteva minute porți o adevărată discuție prin mesaje cu o persoană aflată în altă țară, nu doar într-o altă localitate. Sau prin apel vocal sau video; astăzi, oricine deține un telefon! Un smartphone are foarte multe funcții și aplicații utile. Pleci într-o călătorie, iar pe drum vrei să citești o carte, intri într-o bibliotecă virtuală și îți alegi cartea pe care vrei să o citești. Vezi un peisaj care îți place și vrei să imortalizazi momentul,  smartphonul te ajută.  

Sursă foto: Spacer

    Intrăm în galaxia Spacer și descoperim, la prețuri excelente, accesorii necesare pentru a ne proteja și îmbunătății performanțele telefoanelor: huse, folii, boxe, căști, alimentatoare, etc. Explorând  Spacer, întâlnim accesorii, periferice și componente PC, presărate cu praf de stele, transformate într-o constelație de prețuri și de o calitate superioară pentru utilizatorii de PC. Pasionații de gaming, vor alege evident un PC sau o consolă pentru a se juca și își pot comanda cele mai calitative apariții din domeniu accesoriilor de pe Spacer. Mousepad-urile gaming sunt subțiri și au baza din cauciuc pentru evitarea alunecării accidentale, iar cu un mouse bun treci la următorul nivel din joc. Alege-ți mouse-ul potrivit din gama Spacer!

Cel mai utilizat dispozitiv după smartphone este laptopul. Când mergem într-o călătorie și avem de lucru, cea mai bună opțiune rămâne laptopul, evident, deoarece se transportă ușor într-un rucsac sau o geantă potrivită pentru sport și călătorie, fără să renunțăm la confort. Toate aceste accesorii și dispozitive ne ușurează foarte mult munca, trebuie să îmbrățișăm evoluția tehnologiei cu deschidere pentru a putea să ne îndeplinim visele!

Sursă foto: Spacer

Eu sunt un blogger novice, probabil că se observă acest lucru, dar consider că este o caracteristică a oamenilor creativi să încerci să faci și să înveți lucruri noi, să faci o schimbare, iar tehnologia mă ajută foarte mult.

Să pornim în călătorii spațiale să explorăm galaxii noi! Descoperă Spacer!

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2022.


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu