Eros și Psyche - Când arta întâlnește tehnologia !

 Povestea de iubire dintre Eros și Psyche se spune că este cea mai frumoasă și că în spatele mitului iubirii dintre ei se află semnificații...

luni, 14 noiembrie 2022

Motivează-ți angajații TODAY, not tomorrow!

Sursă foto: Today Advertising

Într-o companie cea mai importantă resursă este resursa umană, adică angajații. Companiile care au înțeles acest lucru au prosperat! Business-ul este ca un mecanism complex, este totalitatea rezultatelor obținute de toți angajații, de la cel mai mic post până la cel din vârf sau dacă vreți, este ca un lanț și atunci când verigile sunt unse, totul e ok, dar când o verigă începe să scârțâie și nu se unge, lanțul se poate rupe! Bunăstarea angajaților înseamnă bunăstarea business-ului. Nevoile angajaților pot fi financiare, nemateriale, educaționale, etc. Azi voi scrie despre motivarea materială a angajașilor, deoarece după parerea mea, poate fi și o strategie de promovare a firmei!

Un angajat care este apreciat și motivat, va ”face” marketing prin viu grai!

Când un angajat este considerat un partener al firmei și nu un ”robot” care are task-uri de îndeplinit, acesta:

👷va fi mai eficient;

👷preia responsabilități mai mari;

👷este mulțumit de locul de muncă;

👷va asocia și va defini firma ca fiind a doua familie;

👷povestește și altor oameni, potențiali clienți, despre firma la care lucrează, recomandă firma.

Petrec la serviciu 8 ore zilnic – 5 zile pe săptămână, uneori lucrez și sâmbăta. Când eforturile și realizările îmi sunt recunoscute senzația este foarte plăcută și moralul este mai ridicat! Uneori un simplu mulțumesc este de ajuns, dar când acest mulțumesc este însoțit de un cadou simbolic, de exemplu instrumente de scris personalizate, mă simt apreciată ! Este o confirmare în plus, de care toți avem nevoie la un moment dat, pentru a ne simți motivați! În orice firmă cred că există și acel coleg care ”trage mâța de coadă”, iar dacă ești tratat la fel, deși te străduiești să fii mai eficient și mai productiv, motivarea va dispărea!

Etern inkless pen - Sursă foto: Today Advertising

Mai este foarte puțin și intrăm în luna decembrie, luna bilanțurilor și a recunoștinței. Trebuie să recunoaștem că ne bucurăm atunci când primim un cadou, că starea noastră de spirit se îmbunătățește, iar când acest cadou vine din partea angajatorului, ca recunoștință pentru încrederea și rezultatele colaborării pentru anul ce tocmai stă să se încheie, parcă ne simțim mult mai bine și motivați pentru anul ce va urma! Cu promoționale de iarnă potrivite angajații se vor simți apreciați pentru eforturile și reușitele lor! Mie mi-ar plăcea să primesc un pachet gourmet de Crăciun, conține ciocolată care este preferata mea, cozonac și vin roșu, un pahar de vin roșu alături de o carte bună face serile mai relaxante!

Pachet Craciun - Sursă foto: Today Advertising

În concluzie, dacă angajații sunt apreciați și motivați, business-ul este eficient! Motivează-ți angajații TODAY, not tomorrow!

TODAY Advertising este o platformă online care oferă promoționale inovatoare. Vine în ajutorul business-urilor oferind soluții complete, crează și personalizează produse în atelierul propriu, prețuri și termenele de livrare în timp real, consultanță și o afacere la cheie pentru revânzători.

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2022!

Voi ce cadou promoțional ați dori să primiți?

7 comentarii:

 1. Corect! Companiile prospera numai cu angajati multumiti.

  RăspundețiȘtergere
 2. Oh, cand vine vorba de stilou personalizat... :)) nu stiu, dar mie chiar imi dau o stare de buna dispozitie toate chestiutele astea :Dgen stilou, poate si un carnetel / agenda. Cred ca e un gest dragut.

  RăspundețiȘtergere
 3. De obicei primeam o agendă !
  Pupici ❤️

  RăspundețiȘtergere
 4. Un cateluș din pluș mi-ar placea mai mult decat un stilou sau altele. 😊 Ar fi ok denumirea firmei brodata undeva pe catelus, langa prenumele meu. 😊 Nu glumesc! Chiar mi-ar placea sa primesc de la munca asa ceva.

  RăspundețiȘtergere