Eros și Psyche - Când arta întâlnește tehnologia !

 Povestea de iubire dintre Eros și Psyche se spune că este cea mai frumoasă și că în spatele mitului iubirii dintre ei se află semnificații...

duminică, 6 noiembrie 2022

Economisește simplu și pasiv cu CashClub!

În era digitală tehnologia ne transformă viața! Viața noastră devine interdependentă de mediul online, iar noi trebuie să ținem pasul și să ne adaptăm. Industria comerțului electronic a evoluat și ea o dată cu tehnologia și este în plină expansiune, numărul cumpărătorilor ”digitali”, potrivit statisticilor, a crescut foarte mult în ultimii ani. Cred că toți ați auzit de cumpărături online sau ați făcut măcar o cumpărătură online!

”Viața este ca o bicicletă. Ca să-ți menții echilibrul, trebuie să continui să te miști.” – Albert Einstein

Eu sunt adepta cumărărturilor online, deoarece câștig și timp și bani! Cumpăr online alimente, haine, mobilier, cărți, accesorii, cadouri, absolut orice...până și medicamentele cu prescripție medicală.Rareori se întâmplă să fac cumpărături clasice, în magazine fizice, și asta deoarece am descoperit cât de eficient și de ușor este să faci cumpărături online. Cumpărăturile online mi-au adus următoarele beneficii:

👉am câștigat timp – nu mai stau la cozile de la casele de marcat și nu mai pierd timp parcurgând drumul acasă-magazin, și invers;

”Lucrurile mele preferate în viață nu costă niciun ban. E cât se poate de clar că cea mai prețioasă resursă pe care o avem cu toții este timpul.”- Steve Jobs 

👉m-au ajutat să evit cumpărăturile din impuls și nu mai achiziționez lucruri de care nu am nevoie;

👉pot urmări produsele care mă interesează și de care am nevoie, planificând achiziția acestora într-o perioadă cu reduceri, reducând costurile prin discounturi, o metodă simplă de economisire;

👉înainte de a alege prima opțiune care îmi iese în ”cale” pot compara prețurile și calitatea produselor cu un simplu click sau pot citi recenziile altor cumpărători;

👉mi-am format un obicei sănătos financiar, obiceiul de a economisi, care stă la baza educației financiare.

Astăzi vom vorbi despre economisire, o etapă premergătoare pentru a începe investițiile, unul dintre pașii care trebuie făcuți către independența financiară. Specialiștii ne recomandă să economisim 10% din veniturile noastre. Dacă vrem să avem grijă de banii noștri trebuie să ne obișnuim să punem deoparte, să ne formăm obiceiuri sănătoase, atât de viață cât și financiare, să ne educăm, educația financiară fiind importantă și are implicații enorme pe termen lung!

Susă foto: CashClub

 Cea mai la îndemână metodă de economisire și cea mai simplă mi se pare folosirea unei platforme de cashback atunci când fac cumpărături, unde primesc bani înapoi la fiecare achiziție. Folosirea platformei de #smartshopping CashClub mă ajută să economisesc bani.

Ce este platforma CashClub? Platforma cashback este o platformă de cumpărături online, unde cei care devin membri, primesc o parte din bani înapoi. Cumperi produsele preferate din cele peste 800 de magazine partenere și beneficiezi de un cashback în câteva procente! Procentul diferăîn funcție de magazinul partener. Poate fi o sumă mică de bani sau una mai mare, important e că îi primești. Mamaia mea avea o vorbă: ”Îi primești, nu-i dai! Ban cu ban se face averea!”

 Tot ce trebuie să faci este să instalezi o extensie de browser sau aplicația cashback gratuită și faci cumpărăturile cum le făceai până acum, nu-ți afectează deloc stilul de viață dacă le folosești, din contră economisesți, primești între 1-30% din prețul produselor sau serviciilor achiziționate! Extensia de browser cât și aplicația CashClub sunt ușor de instalat și durează câteva minute.

Sursă foto: pixabay, CashClub, editate cu Canva

Ce poate fi mai frumos? Cumperi online și primești bani! Mi-am adus aminte de un lucru amuzant, pe care fiica mea l-a zis legat de bani, când era micuță: ”Mami! Hai să mergem repede la magazin să cumpărăm niște bani că nu mai sunt câți erau!” Așa că dragii mei cititori! DA! Chiar voi! Haideți repede să folosim platforma cashback când ne facem cumpărăturile, să primim niște bani înapoi!

Conceptul de cashback este foarte cunoscut în aproape întreaga lume și începe să ia amploare și în România. De ce să nu profităm?

PlatformaCashClub are cel mai mare program de referral din România unde ești recompensat cu 30 de lei pentru fiecare utilizator nou și activ care își crează un cont pe linkul tău personalizat, link pe care îl găsești în ”Contul meu”. Utilizator activ este acel utilizator care are minim o comandă efectuată. Cu doar 5 prieteni invitați ajungi la 630 lei/an. O metodă pasivă de a economisi bani! Precizez că bonusul se acordă după aprobarea de către magazinul partener al primei tranzacții, adică de obicei după ce trece perioada posibilă de retur.

Sursă foto: printscreen făcut din contul personal de pe platforma CashClub

Față de alte platforme CashClub vine în plus cu un tool foarte puternic și anume un comparator de prețuri integrat în platformă. În pagina de “Produse” unde avem listate aproape 2 milioane de produse din online-ul românesc puteți căuta în bara de “Search” după denumirea produsului sau codul acestuia și vă vor fi returnate toate rezultatele de la magazinele listate în platformă. Printr-un singur click compari foarte ușor prețul produselor.

Tot în pagina de ”Produse” se pot vedea produsele cu cea mai mare reducere, dacă sunteți vânători de chilipiruri această opțiune vă va fi foarte utilă și va deveni preferata voastră. Super, nu-i așa?

Sursă foto: printscreen făcut din contul personal de pe platforma CashClub

O altă noutate în platforma CashClub este categoria cu cupoane de reduceri! Reduceți cât mai mult costurile unui produs folosind cupoanele de reduceri!

Sursă foto: CashClub

Vă spuneam la începutul articolului că este foarte importantă educația financiară, trebuie să ne formăm obiceiuri sănătoase financiare pentru a atinge independența financiară. Pentru a reuși tebuie să ne schimbăm modul de viață să renunțăm la limitări, să învățăm din eșecuri.  Această metodă de economisire prin platforma de caschback CashClub este un pas mic, dar important în formarea obiceiului de a economisi bani. Nu avem nimic de pierdut, doar de câștigat!

”Schimbă-ți povestea, schimbă-ți viața. Divorțează de povestea limitării și căsătorește-te cu povestea adevărului și totul se schimbă.” spunea Tony Robbins în Banii. Stăpânește jocul.

Vă provoc să folosiți platforma cashback CashClub să începeți să economisiți o sumă de bani, astfel vă testeți ambiția și dorința de a vă construi un comportament financiar responsabil pe termen scurt și mediu.

Sursă foto: CashClub

”Când eram tânăr, am crezut că banii sunt cel mai important lucru din viață; acum, că sunt bătrân, știu că așa e.” – Oscar Wilde

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2022.

2 comentarii:

 1. Un subiect interesant !
  Eu cumpăr mai puțin on-line ...
  Îți doresc succes la cumpărături (cum zicea fetița ta cea dulce...)!
  Pupici ❤️

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mulțumesc frumos. Pupici.
   Eu cumpăr foarte mult online, îmi vin produsele la ușă, frumos impachetate. Gata cu căratul plaselor! Hihi

   Ștergere