Eros și Psyche - Când arta întâlnește tehnologia !

 Povestea de iubire dintre Eros și Psyche se spune că este cea mai frumoasă și că în spatele mitului iubirii dintre ei se află semnificații...

sâmbătă, 15 octombrie 2022

Cadouri unicat pentru oameni super faini!

Ne apropiem cu pași repezi de luna cadourilor, așa că mi-am făcut din timp planul și listuțele cu cadouri.Anul acesta mi-a venit în ajutor Mind Blower, un magazin online, unde am găsit cele mai originale, amuzante, trăznite, extravagante și grozave cadouri potrivite pentru absolut toată lumea, care provoacă zâmbete și bucurie celor care le primesc.

Sursă foto: Mind Blower

Cadouri care stimulează imaginația copiilor

Einstein spunea că imaginația este mult mai importantă decât cunoașterea, deoarece imaginația îmbrățișează întreaga lume, pe când cunoașterea este limitată. Logica te duce dintr-un punct în altul, imaginația te duce dincolo de limite, este avanpremierea atracțiilor viitoare ale vieții. Iar pentru un copil este foarte important să-și dezvolte imaginația și creativitatea, deoarece îi va dezvolta empatia și va deveni un adult responsabil. În acest sens, păturica coadă de sirenă este cadoul ideal. Noaptea, această păturică, nu doar că le va oferi un somn relaxant, dar  în starea dintre somn și trezire îi va face să pornească în aventuri extraordinare, vor  înnota în oceane alături de delfini, vor explora galaxii sau se vor cățăra pe munți în funție de povestea preferată, pe care le-o citți înainte de culcare.Sunt cele mai bune aventuri în care poate merge cineva, chiar dacă se întâmplă doar în mintea lor. Nepoțica mea va fi super încântată de această pătură, presimt că nu se va mai ”dezlipi” un timp de ea.

Sursă foto: Mind Blower

Idei de cadouri pentru bărbați de toate vârstele

Alegerea unui cadou pentru un bărbat este o adevărată provocare indiferent de eveniment. Când ne aventurăm în lumea cadourilor pentru bărbați pentru a ne întoarce la timp cu cadoul potrivit trebuie să ținem cont de câteva aspecte, cum ar fi: vârsta, personalitatea și răspunsul cât mai eficient la întrebarea ”Ce-i place?”

Soțul meu este impresionat de băuturile fine și strong, iar setul cadou decantor Sticla Diamant cu două pahare Deluxe este perfect pentru el. Un cadou elegant, cu aspect deosebit și de calitate premium va impresiona orice bărbat. Dușmanul monotoniei din cuplu este setul de vouchere sexy pentru el, cu fiecare voucher consumat flacăra din cuplu va fi menținută vie. Un set cu 24 de dorințe sexy de îndeplinit pentru el. Așa că voi adăuga în coș și acest set de vouchere.

Sursă foto: Mind Blower

Colegilor mei de la birou și sefului, care au un simț al umorului foarte dezvoltat, le voi lua o păpusă voodoo a șefului care va încărca atmosfera cu veselie, multă vreme în birou. Iar bunicul meu va fi super încântat de  setul cadou Deluxe pentru barbierit. 

Găsiți cadouri pentru bărbaţi pe mindblower.ro, la un click distanță, cadouri perfecte frumos împachetate cu care să impresionați bărbații din viața voastră.

Cadouri pentru femei pretențioase, alintate și pasionate de frumos

Acum a venit rândul femeilor să le cadorisim. Ne-am lăsat ultimele pentru că noi suntem un subiect delicat, este foarte muuult de comentat, suntem mai greu de mulțumit!

Mătusa mea, o femeie frumoasă, a cărei vârsta nu i-a alterat cochetăria, se îmbracă cu rafinament și e pasionată de bijuterii. Pentru ea cel mai potrivit cadou este o Cutie bijuterii, cu cheiţa, Verde smarald foarte cochetă în care își poate păstra toate bijuteriile preferate. 

Pe bunica mea ar încânta-o foarte mult un KIT Broderie DIY, nu știu cum sunt alte bunicuțe, dar a mea e pasionată de brodat. Mi-aduc aminte cu drag cum mă învăța, copilă fiind, să cos, să croșetez și să tricotez, cred că o să mai trec un kit pe listă, pentru mine! Tot pentru mine îmi voi lua o pernă cu brațe pentru citit, este moale și confortabilă, iar în momentele de relaxare îmi va da o stare de bine. 

Sursă foto: Mind Blower - KIT Broderie DIY

Prietenei mele celei mai bune, care este o friguroasă, îi voi face cadou o Pătură cu mâneci şi buzunare, Super Pufoasă din catifea perfectă pentru diminețile și serile geroase de iarnă. O ramă foto magnetică levitantă va fi un cadou surprinzător pentru fiica mea, care a călătorit foarte mult cu Erasmus, păstrându-și astfel vie cea mai frumoasă amintire!

Toate cadourile alese cred că vor fi pe placul tuturor! În magazinul online: https://mindblower.ro găsiți cele mai mișto cadouri, iar dacă te vă alăturați comunității Mind Blower aveți reduceri și primiți și cadouri gratuit!

Cadourile reprezintă aprecierea celor apropiați și mereu ne aduc zâmbete pe buze, așa că arătați-vă aprecierea și iubirea ori de câte ori simțiți, nu așteptați evenimente speciale!

Cadouri Mind Blower unicat pentru oameni super faini!

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2022.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu