Eros și Psyche - Când arta întâlnește tehnologia !

 Povestea de iubire dintre Eros și Psyche se spune că este cea mai frumoasă și că în spatele mitului iubirii dintre ei se află semnificații...

miercuri, 2 noiembrie 2022

Departe...dar totuși aproape cu Anyoli!

 

Sursa fotografiilor: Anyoli, editate cu canva

Era o zi frumoasă de primăvară când m-am hotărât să vizitez noul magazin care se deschisese în cartierul micuț din orășelul meu natal. Nu era nimeni în magazin în afară de vânzătoare  – o fată foarte drăguță, puțin mai mare decât mine.

Citea ceva! Oare ce? Eram atât de curioasă! Nu apucasem să văd cartea deoarece o pusese deoparte când am intrat.

Cartea avea coperți negre! Ce carte misterioasă! Uitasem de ce venisem la magazin! Din una în alta am început să vorbim despre această carte misterioasă – Biblia!

Așa am cunoscut-o pe fata care avea să îmi devină mea cea mai bună prietenă și mai mult de atât, fata care îmi făcuse cunoștință cu Dumnezeu.

”Cine nu iubește n-a cunoscut pe Dumnezeu, pentru că Dumnezeu este dragoste.”-1 Ioan 4:8

După un timp ne-am propus să începem să citim Biblia în același timp, iar când ne întâlneam comentam și dezbăteam versetul care ne-a plăcut. Ne făcusem un obicei zilnic din asta și era foarte interesant că de la un verset ajungeam să dezbatem subiecte la care nu ne mai gândisem până atunci! Nici nu ne dădeam seama cum trecea timpul.

Dar venise vremea să părăsesc orașul natal pentru am continua studiile. Despărțirea a fost grea! Am continuat să dezbatem versetele din Biblie și să povestim prin scrisori, deoarece tehnologia nu avansase atât de mult.

Când telefoanele fixe au fost înlocuite de cele mobile ne trimiteam pe lângă scrisori și câte un sms scurt, caracterele limitate nu ne permiteau să scriem ceva lung!

Odată cu evoluția tehnologiei am început să comunicăm mai des, DAR ...de când a apărut ”Mesagerul lui Dumnezeu” în viețile noastre, deși suntem foarte departe una de alta, deoarecea ea s-a mutat într-o țară îndepărtată, totuși suntem foarte aproape, acest lucru este posibil cu bijuteriile cu stocare inteligentă!

Poză creată cu canva

Ok! Să o luăm cu începutul! Cine este ”Mesagerul lui Dumnezeu”? Este Anyoli,  mesager al emoțiilor și  al fericirii, care a îmbinat tehnologia cu arta și așa au apărut cadourile cu suflet! Această inovație aparține Nadiei Vișan și a fost premiata la nivel mondial cu medalia de argint în cadrul Inventions Geneva Evaluation Days 2022.

Cadourile cu suflet sunt bijuterii inteligente, care apropie oamenii ”scurtând” distanța drintre ei, dorul trecând repede pe puntea ce le unește sufletele!

Bijuteriile Anyoli cu stocare inteligentă sunt bijuterii premium și unice confecționate din aur galben, negru, roz sau alb, sau din argint împodobite cu pietre semiprețioase sau prețioase, care prin tehnologia NFC (Near Field Communication) prind viață și transmit emoție, mii de amintiri, momente care nu vor fi uitate niciodată.

Această tehnologie asigură comunicarea wireless între două dispozitive – bijuteria și telefonul - când cele două se află la distanță mică unul de altul. Este o tehnologie securizată, care este folosită și de cardurile bancare, iar prin modalitatea simplă de realizare a contactului între cele două dispozitive permite transferul de date în doar câteva clipe.

Sursă foto: Anyoli - Lanțișor cu pandantiv cerc, aur galben 9 K, piatră Ochi de tigru

Pentru că prietena mea colecționează lănțișoare cu pandantiv i-am făcut o surpriză de neuitat dăruindu-i un lănțișor cu pandantiv cerc din aur galben de 9K și piatra Ochi de tigru. Piatra ochi de tigru este o emblemă a curajului, pentru oameni energici care caută să se afirme, foarte potrivită pentru prietena mea care a avut curajul să o ia de la început într-o țară străină! Bucuria i-a umplut inima imediat!

”Inima își cunoaște necazurile și niciun străin nu se putea amesteca în bucuria ei.” - Proverbele 14:10

Iar preferata mea din categoria brățări inteligente este brățara ajustabilă cu pandantiv inimă și piatra Madre Perla albă. Piatra Madre Perla este cunoscută ca piatra sincerității, este un talisman al familiei și simbolizează dragostea, norocul și prosperitatea. Brățară care merge asortată cu o pereche de cercei inteligenți Love, cu piatra Madre Perla. Ce poate fi mai frumos decât cerceii vii care îți ”șoptesc” la ureche un verset încurajator, trimis de prietena cea mai bună, într-un moment descumpănitor?

” Un cuvânt spus la vremea potrivită este ca niște mere de aur într-un coșuleț de argint.” Proverbele 25:11

 

Sursă foto: Anyoli - Cercei Love, aur galben 9 K, piatra Madre Perla alba

Cum funcționează aceste cadouri cu suflet? Foarte simplu, sunt câțiva pași de urmat:

 • accesează site-ul www.anyoli.ro;
 • alegi bijuteria care se potrivește cu emoția pe care vrei să o transmiți;
 • se adaugă bijuteria în coșul de cumpărături și apoi încărcăm mesajul special pe care dorim să îl transmitem;
 • se poate încărca un mesaj text, poză, video, link sau chiar un document precum Biblia, astfel încât ceea ce oferim să fie cu adevărat din suflet pentru suflet;
 • odată ce bijuteria ajunge la persoana căreia îi va oferi bucățica ta de suflet, un singur pas mai este de îndeplinit: prin simpla atingere a cadoului de telefonul ce are instalată aplicația Anyoli, inima se va umple de bucurie în momentul în care va apărea, pe ecran, emoția pură. Aplicația Anyoli poate fi descărcată din Google Play, App Store sau AppGalery.

Mare atenție!

 • pentru ca persoana căruia doriți să îi dăruiți bijuteria să se poată bucura de cadoul tău special, este nevoie să se asigure că atât datele mobile / WiFi-ul, cât și NFC-ul sunt pornite;
 • telefonul de pe care va fi scanat cadoul viu trebuie să aibă instalată aplicația Anyoli;
 • imediat ce persoana pe care vrei să o surprinzi va atinge cadoul viu de telefon, va putea vizualiza mesajul ori de câte ori va dori să te simtă aproape;
 • odată citite, mesajele pot fi accesate și offline;
 • poți schimba mesajul din bijuteria oferită persoanei dragi în orice moment;
 • destinatarul va fi notificat în momentul în care mesajul s-a schimbat;
 • tu vei fi notificat în momentul în care mesajul este citit prima oară de către destinatar;
 • ai posibilitatea de a schimba mesajul ori de câte ori vrei.

Acum, eu și prietena mea ne putem trimite mai multe versete zilnic, prin intermediul bijuteriilor inteligente! Mai mult de atât, putem citi întreaga Biblie, fără a mai purta cartea după noi, doar atingem telefonul de bijuterie și ni se deschide documentul. De fiecare dată se deschide la pagina la care am rămas, un bookmark automat. Putem citi Biblia și offline. Mulțumim Anyoli!


Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2022.

3 comentarii:

 1. Fooooooarte tare! Ce idee faina :)!
  Ma bucur mult pentru voi. Mi-ai amintit de mai vechile bratari ale prieteniei, cele facute din nodulete... sau de cele accesorizate cu cate jumatate de inimioara. Ce vremuri :D
  Uite un mod de a comunica deosebit!! :)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Da, un mod inedit de a transmite mesaje pline de emoție!
   🤗😘

   Ștergere
 2. Oooo, Anyoli - interesantă conexiune !
  Minunate bijuterii !
  Felicitări pentru prezentare 👍
  Pupici ❤️

  RăspundețiȘtergere