Eros și Psyche - Când arta întâlnește tehnologia !

 Povestea de iubire dintre Eros și Psyche se spune că este cea mai frumoasă și că în spatele mitului iubirii dintre ei se află semnificații...

joi, 6 octombrie 2022

Un somn odihnitor la 19 grade Celsius în dormitor

 Confort Merino un brand ROMÂNESC, din Piatra-Neamț.

Astăzi vreau să vă fac cunoștință cu un părinte foarte iubitor și protector, care pentru a-i oferi copilului un somn odihnitor, a străbătut mări și țări pentru studiu și cercetări, pentru a transforma în așa fel de a nu pierde caracteristicile naturale ale celei mai moi și fine lâni de merinos în plăpumi și pilote moi și ușoare cu rol de termoreglare a corpului.

Confort Merino este părintele nostru iubitor! De ce zic al nostru? Pentru că suntem copiii adoptivi, deoarece ne oferă și nouă cu aceeași iubire produse calitative pentru pat, ne ajută să avem un somn odihnitor.

De ce este important să avem un somn odihnitor?

Somnul este o condiție esențială pentru starea noastră de sănătate, în timpul somnului creierul nostru se purifică. Un creier sănătos înseamnă longevitate și un organism sănătos. Imaginați-vă creierul ca pe o multinațională unde sute de corporatiști lucrează multe ore pe zi pentru a-și duce la bun sfârșit task-urile și a ajuta business-ul să se dezvolte, iar la sfârșitul programului personalul de la curățenie intră în acțiune.  Creierul are un sistem de gestionare al deșeurilor care îi permite să scape de toxinele acumulate în timpul zilei. Când se respectă programul totul este ok, DAR... în lipsa unui somn odihnitor, personalul responsabil de curățenie nu are timp suficient să-și finalizeze treaba și în acest fel se acumulează reziduuri ce ne afectează claritatea gândirii și memoria.

Sursă foto: Confort Merino

Dacă îți dorești să fii mai bine dispus, dormi mai bine, elimină factorii care îți tulbură somnul, cum ar fi:

  • o temperatură prea ridicată în dormitor; cercetătorii recomandă o temperatură ambientală până la 19 – 20 grade Celsius. O temperatură de 19 grade Celsius te ajută să ai un somn odihnitor, dar totodată să faci econimie de până la 15% la resursele pentru încălzire. Nu-i așa că sună bine?
  •  lumina;
  • zgomotul;
  • prezența smartphone-urilor și a tabletelor lângă pat sau sub pernă;
  • ș.a.m.d..

Sursă foto: Confort Merino 

De o importanță esențială în obținerea unui somn cât mai liniștit sunt produsele de pat care să regleze temperatura corpului. Toate produsele oferite de  Confort Merino au la bază lână naturală 100% https://www.confortmerino.ro/blog/articole-despre-lana/confort-lana-noua-colecție-confort-merino .

Lâna este un termo-regulator, adică atunci când este cald transferă căldura în afara corpului, iar când este frig păstrează căldura. Lanolina care se află pe fibra de lână are proprietăți excepționale; lâna nu reține praful,este hipoalergenică, este antibacterienă și ține umiditatea departe de corp.

Cercetătorii au demonstrat că folosind pilote și plăpumi confecționate din lână naturală câștigăm până la o oră, în plus, de somn profund pe noapte.

Sursă foto: Confort Merino

Produsele Confort Merino – perne, pilote, plăpumi – sunt de o calitate din ce în ce mai înaltă, care se pliază cât mai bine pe nevoile noastre , pentru un somn perfect. În procesul de fabricare nu s-a intervenit pe firul de lână, astfel s-a păstrat lanolina pe fibra de lână menținând caracteristicile lânii. Lâna Merinos este o lână foarte moale și fină care nu provoacă mâncărimi, nu miroase, nu atrage acarieni și nu este inflamabilă. Plapuma din lână sau pilota din lână, oricare ar fi opțiunea noastră, sunt foarte ușor de întreținut și deloc costisitoare.

Somnul insuficient și neregulat este ca o datorie pe termen lung foarte greu de rambursat, pe când prețul unei plăpumi din lână CM se amortizează într-o perioadă scurtă de timp și vine cu un pachet de beneficii. Plapuma din lână reduce costul facturilor la încălzire!

Prețul produselor Confort Merino reflectă calitatea și beneficiile importante pe care ni le oferă.

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2022.

2 comentarii: