Eros și Psyche - Când arta întâlnește tehnologia !

 Povestea de iubire dintre Eros și Psyche se spune că este cea mai frumoasă și că în spatele mitului iubirii dintre ei se află semnificații...

joi, 12 octombrie 2023

Te-ai admira dacă ai trece pe lângă tine, pe stradă?

Dacă ai trece pe lângă tine, pe stradă, în sezonul rece, ai întoarce capul după tine? Poate sună ciudat întrebarea dar este un exercițiu foarte interesant, menit să îți descoperi stilul. Pentru că hainele te pot ajuta sau te pot sabota, dacă nu știi ce ți se potrivește și cum să le porți.

Hai să ne răspundem împreună la această întrebare analizându-ne stilul vestimentar.

Toamna aproape și-a intrat în drepturi și își face simțită, zilnic, prezența prin temperaturile scăzute și sunt sigură că vrei niște haine călduroase să te protejeze de frigul ei, să fie în trend și să-ți ofere și eleganță. Eleganța se poate atinge prin simplitate, iar când alegi să porți ceva simplu trebuie să te asiguri că fiecare piesă vestimentară sau accesoriu iese în evidență, fie prin culoare, textură ori mărime.

Paltoanele reprezintă un element distinctiv în garderoba noastră, a femeilor, croiurile impecabile, reverele decupate, oferă eleganța și confortul de care ai nevoie în anotimpul rece. Paltonul poate transforma în totalitate o ținută. Îți poți alege un palton în trend, potivit stilului tău de pe https://answear.ro/k/femei/imbracaminte/paltoane.

Sursă foto: Answear.ro

Toamna aceasta specialiștii spun că se poartă tonurile sofisticate de gri, alb, negru și roșul, care nu se demodează niciodată, iar ca stil moda stăzii (street style), stilul cu accente punk, grunge și pop. Nu trebuie însă să minimalizăm puterea outfit-ului, puterea unor accesorii, care alese cu grijă pot transforma radical o ținută, dar nici puterea unui make-up corespunzător ținutei. Să nu uităm de atitudine, care și ea este tot un accesoriu foarte important.

Eu am un stil propriu și sunt sigură că și tu la fel. Îmi place foarte mult să combin cămășile cu pulovere sau cu veste. Mi-am găsit câteva pulovere de damă pe Answear.ro care se potrivesc perfect stilului meu și, pe deasupra confortabile și călduroase, perfecte pentru vremea răcoroasă de toamnă. Puloverele și vestele se pot asorta cu blugi denim și adidași, dar merg foarte bine și cu pantaloni eleganți și pantofi.

Sursă foto: Answear.ro, editate cu PhotoRetrica

Îmi place să combin stiluri, să fiu diferită, chiar dacă unora li se pare ciudat. De obicei, mă îmbrac confortabil, mai îmi plac foarte mult bijuteriile și ținutele cu iz retro.

Tu ai curaj să fii așa cum îți place? Care este stilul tău? Ai întoarce privirea după tine pe stradă?

Sursă foto: Answear

Atitudinea este un accesoriu,

Nu te forța să fii cum îți place

Simte-te confortabil indiferent de vreme

Wears something out of the ordinary!

Eleganță și confort în stil propriu,

Answear îți e alături în

Rebeliunea împotriva tiparelor!

Pe Answear.ro găsești îmbrăcăminte și încălțăminte pentru tine, dar și pentru cei dragi ție, peste 500 de branduri de top și cele mai noi tendințe ale modei. În plus, dacă te abonezi la newsletter primești 15% la prima comandă, iar dacă te înscrii în club, ajungi să ai până la 50% reducere.

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2023.

5 comentarii:

  1. Un stil anume n-am... dar prefer "clasic" (si hippie).
    Succes, Mihaela! ❤

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici eu nu am un stil anume. Dimineața când mă trezesc târziu și sunt în întârziere am stilul ” mă imbrac cu ce apuc”, combin stiluri, dar îmi place să încerc haine din stilul în trend. Mulțumesc, Diana. Te pup

      Ștergere
  2. Nu mai stiu daca am comentat la postarea asta.
    Daca am facut-o acum mai las un gand. Ca si Diana, prefer
    mai mult tinutele sport si practice . Recunosc ca moda nu m-a prea
    preocupat. Intru in panica cand trebuie sa mergem undeva...
    Inspiratie pe mai departe, Mihaela! Vad ca te descurci minunat!❤️😘

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici eu nu sunt expertă! Uneori mă îmbrac potrivit, alteori nu prea, dar cred că trebuie să ne șimțim noi bine...și dacă ai atitudinea potrivită, poate transforma ținuta să zic așa...hihi
      Mulțumesc mult, Suzana. Pupici

      Ștergere
  3. nici eu nu tin neaparat cont de moda! Mai bine exprimat, adaptez moda la stilul meu ☺☺☺ Aleg din ce este modern doar ceea ce mi se pare comod si potrivit mie. Spre exemplu, in moda incaltamintei, se reintroduc pantofii ascutiti! NUUUU, nu cu mine! Asa ceva nu voi mai incalta! Mie imi plac pantofii cu talpa plateau, rotunzi la bot sau chiar patratosi! Permit degetelor de la picioare sa stea confortabil... Cu pantofii ascutiti si tocuri cui mi-am stricat picioarele! Am usor hallux, ceva mai pronuntat la piciorul stâng... Asta e!
    La hainele de toamna, imi plac nuantele de toamna, dar iubirea mea este alastrul-in toate tonurile. Pardesiul meu cel mai drag este albastru-gri. Clasic, cu revere si nasturi pe doua rânduri. Am si unul rosu, gen pelerina. Pentru zilele ploioase am doua pelerine cauciucate, una roz si alta crem-bej. Am deasemenea cuzmulite de cauciuc.
    La mine la birou este destul de cald, nu pot imbraca pulover. Dar camasa sau bluza, la fusta sau pantalon... Prefer pantalon, ca sa nu trebuiasca sa fiu foarte atenta sa nu agat strampenii. Vara imbrac deseori fuste si rchii, pentru ca nu port decat sosetute, deci am piciorul gol. De obicei, dupa cele 8 ore de serviciu, merg la sport, si atunci chiar am nevoie sa fiu imbracata comod, deci pantalon. (pentru sport am echipament adecvat).
    Imi place articolul tau, felicitari! Succes la Super Blog!

    RăspundețiȘtergere