Eros și Psyche - Când arta întâlnește tehnologia !

 Povestea de iubire dintre Eros și Psyche se spune că este cea mai frumoasă și că în spatele mitului iubirii dintre ei se află semnificații...

vineri, 6 octombrie 2023

Cățel sau bebeluș - siguranța este prioritară!

Au trecut mulți ani de când fiica mea a fost bebeluș, dar de vreo patru ani avem un nou membru în familie care are nevoie de atenția, grija și protecția noastră exact cum au bebelușii. Astăzi, dragă prieten virtual îți voi povesti cum poți să-i asiguri protecție animăluțului tău de companie și nu numai lui, pentru că siguranță celor dragi, cu sau fără blană, este importantă și prioritară. Dar înainte ți-l voi prezenta pe năzdrăvan și ”capcanele” din casă și apoi îți voi spune cum poți preveni accidentele care ar putea să-l rănească pe blănos.

Blănosul și năzdrăvanul familiei, este domnul Uzzi, care este cuminte doar în poze, drept dovadă - poza de mai jos.


De când a apărut în familia noastră casa este plină de ”capcane” 😂, daca nu te împiedici de poneiul lui de pluș preferat, tot calci pe o jucărie - chițăitoare, sau te împiedici de vreun pătuț (pentru că are mai multe) de-ale lui, pentru că are mania să și le mute unde nu te aștepți, și să-ți luxezi vreun picior!

Blănoșii plini de energie și copiii au ceva în comun, ce crezi că au ei în comun? 

Da, ai ghicit! 

Bineînțeles că năzdrăvăniile!

Dincolo de aceste năzdrăvănii, e nemaipomenit să ai un prieten blănos, te ajută să treci mai ușor peste momentele grele, este iubitor și loial, de aceea e bine să îi oferi siguranță. 

Empria, un prieten de nădejde, te ajută cu sfaturi și produse menite să-i ofere animăluțului tău de companie siguranță.


Uzzi, pe lângă faptul că este foarte energic, îi place să se uite la televizor, și când nu te aștepți sare pe mobilă, sau chiar lovește televizorul cu lăbuțele. Pentru a-l feri de pericolul de a cădea televizorul pe el soluția ideală este protecția împotriva dărâmării televizorului, iar pentru a elimina ”capcanele” împrăștiate prin toată casa, poarta de siguranță este de un real folos, nu doar pentru a ține jucăriile într-o zonă separată, dar și pentru a-i oferi o zonă sigură cățelului atunci când rămâne singur acasă.


Labuțele cățelului, deși mulți părinți de căței nu acordă prea multă împortanță, au multe glande olfactive mici care sunt foarte importante pentru el și își poate răni foarte ușor pernuțele lăbuțelor prin lovituri.
Dacă și animăluțul tău obișnuiește să sară cu lăbuțele pe mobilă, protecțiile pentru colțurile mobilei sunt foarte utile pentru a-i proteja lăbuțele de posibilele răni provocate de impactul cu muchiile mobilei. Răsplătește-ți prietenul-cățel pentru dragostea necondiționată pe care ți-o oferă în fiecare zi oferindu-i la fel de multă grijă cum oferi prietenilor umani. 


Prietenul meu ...și al tău - Empria - îți oferă gratuit Ghidul părintelui pentru protecția copilului în casă dacă te abonezi la newsletter. Din cele 40 de pagini afli informații esențiale pentru a crea un mediu sigur copilului tău. 
Tot Empria îți oferă produse și pentru îngrijirea și recuperarea adulților, te ajută să oferi grija de care au nevoie toți membrii familiei tale, de la cel mai mic și cel mai mare până la cel care dă din coadă.

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2023!

***sursa fotografiilor: arhiva personală; site-ul Empria

7 comentarii:

 1. Ce dragalas e Uzzi 🐾😘💞🥰
  Chiar ieri l am filmat pe Leo cum se uita la un film la TV 😂 Era un film cu catel 😅🐾
  Start bun in weekend 🤗😘

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Un năzdrăvan drăgălaș!:))) Cred că este un scump Leo cum priveste la film! Weekend plăcut, dragă Carmen! Pupici

   Ștergere
 2. Spor si inspiratie la SuperBlog! Uzzi este un scump, intr-adevar!
  Ar fi bine sa reinvatam si noi nazdravanii!
  Un weekend plin de jocuri noi! ❤️😘

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Da, e bine din cand in cand să mai facem și noi năzdrăvănii :)))). Mulțumesc foarte mult, Suzana! Sper să mă încadrez în timp, pentru că mi-aș dori o zi mai lungă să pot face cât mai multe!:))))
   Sunt de acord cu tine, Uzzi e un scump chiar daca e năzdrăvan! Pupici

   Ștergere
 3. Uzzi, scumpete! ❤
  Dada, merita protejati! Si-apoi, protejandu-i pe ei se poate spune ca ne protejam si pe noi.
  Succes, Mihaela! 🍀
  Pupici!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ai dreptate, Diana, în ambele privințe, Uzzi e un scump chiar și când face boacăne:))) și protejându-i pe cei dragi (nu doar cățeii) ne protejăm și pe noi. Nu m-am găndit la asta până nu ai scris tu, e ca un ciclu.
   Mulțumesc mult, Diana!
   Pupici

   Ștergere
 4. Vai.. mi-l si imaginez pe Uzzi la saritura la gardul de protectie :)))). Dar ai dreptate - nazdravani mai sunt copiii blanosi :))
  Pupici ci bafta!!

  RăspundețiȘtergere