Eros și Psyche - Când arta întâlnește tehnologia !

 Povestea de iubire dintre Eros și Psyche se spune că este cea mai frumoasă și că în spatele mitului iubirii dintre ei se află semnificații...

Cronica Studentului

 Cronica Studentului este o revistă coordonată de Lect. dr. Silvia Puiu (autoarea blogului Rayuela) în care studenții, sau foști studenți, ai Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor din Craiova (FEAA) publică articole diverse de la poezie la desen, la voluntariat și iubire, astfel Profa (cum îi zic studenții) stimulându-le studenților creativitatea. Revista este editată de scriitorul și graficianul Laurențiu Badea și apare doar online.

De asemena doamna profesor, împreună cu două foste studente au fondat Asociația Building Hopes care are ca scop sprijinirea copiilor, tinerilor și adulților prin activități educaționale.

Colaboratorii revistei primesc e-diplome, realizate de graficianul Laurențiu Badea, iar unul dintre cei mai norocoși primește un premiu.

Mai jos veți găsi articolele mele publicate în revistă:

Cronica Studentului nr. 56 - Decorațiune de perete

Cronica Studentului nr. 55 -Grădina Ghetsimani

Cronica studentului nr.53 -Queen -Legendara trupă Rock'N'Roll
Am participat la Workshopul ”Managementul pierderii - Cum să ne canalizăm emoțiile în direcții pozitive prin yoga și meditație” invitată Alice Popescu, din cadrul proiectului Creating Awareness, Resilience and Empowerment (C.A.R.E.)

Cronica Studentului nr. 52 -Top filme preferate
Am participat la Workshopul ”Obiceiuri sănătoase: Întreabă un specialist” invitat medicului dentist Amani Hamzeh care ne-a vorbit despre sănătatea dinților și importanța igienei orale.

Cronica Studentului nr. 50

Cronica Studentului nr. 49 - Top 3 cărți citite în 2021
Premiul a fost oferit de doamna profesor Silvia Puiu și a constat în e-book-ul Scrisori pentru studenții mei.

Cronica Studentului nr. 48

Cronica Studentului nr. 46 - Inimă nebună

Workshop ”Gestionarea emoțiilor în condiții de pandemie” 
invitat psiholog Gîdea Maria AdelaNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu