Eros și Psyche - Când arta întâlnește tehnologia !

 Povestea de iubire dintre Eros și Psyche se spune că este cea mai frumoasă și că în spatele mitului iubirii dintre ei se află semnificații...

duminică, 10 decembrie 2023

Strălucirea Crăciunului: Decorațiuni cu Paiete

 Ziua a zecea a avut ascunsă în cutiuța brăduțului (Adventul Exploratorului Creativ) două punguțe cu paiete, diferite mărimi și culori! Ce aș putea face sau cum le-aș putea folosi ? Nu aveam nicio idee. Dar în colțul atelierului meu creativ, am găsit conuri de brad, betișoare de cafea și ghinde adunate într-o plimbare toamnală. Am știut că aceste elemente naturale pot deveni fundamentul pentru creația mea festivă.

Am început să-mi imaginez cum le pot transforma în ceva special și așa am făcut două decorațiuni pentru masa de Crăciun. Pentru decorațiunea din imaginea de mai jos am folosit: 3 conuri, o ghindă, o biluță de polistiren, pastă de dinți (din ziua a șatea), biluțe de polistiren (din ziua a patra), bețișoare de lemn pentru cafea și bineînțeles paietele din această zi:




Apoi am mai făcut o decorațiune, dacă tot încălzisem pistolul cu silicon, la care am folosit bețișoare de lemn pentru cafea, 3 conuri, o bucățică de material, o ghindă, o mărgea (cred!?), biluțe de polistiren, niște crenguțe de brad artificiale și paiete:



Asta am meșterit eu astăzi. Nu a fost nici greu, nici ușor. Paietele rotunde le-am dat formă de con și le-am lipit în conul de brad. Pozele nu sunt prea reușite, oboseală își spune cuvântul, grăbindu-mă să termin mai repede.
Care dintre cele două decorațiuni îți place mai mult? Aștept părerea ta în secțiunea de comentarii.

Pe curând!

5 comentarii:

  1. Ce frumoase decoratiuni ai realizat. Nu stiu ce sa aleg, inclin spre ultima, desi... este totusi greu de decis!
    Pupici si o saptamana faina! ❤️😘

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce dragute sunt!! Amandoua imi plac - voiam sa inclin balanta pentru a doua, cu rudolf cu nas rosu si caciula de ghinda, dar parca si prima are caciulita de ghinda :))).
    Si eu mi-am pastat paiete pentru decoratiunile ce vor mai urma. Acum sa vedem cu ce as putea sa le fixez ...
    Pupici cu drag!!

    ps: si felicitari :D arata tare frumos numele scris asa, sus :*

    RăspundețiȘtergere
  3. foarte dragut acest decor. Iata cum din câteva obiecte fara fast, a iesit ceva fastuos! Ai maini dibace si idei artistice.
    te pup. Noapte buna! 💞😘

    RăspundețiȘtergere
  4. Doua decoratiuni frumoase! N-am cum sa aleg, pentru ca ambele sunt frumoase! De le-as vedea separat... oricare dintre ele ar fi "prima alegere" si "definitiva". 😊
    Pupici! Si spor in toate! ❤

    RăspundețiȘtergere
  5. Frumoase ambele decorațiuni. Aș alege-o pe a doua poate pentru că în poze pare mai sclipicoasă.
    Felicitări.

    RăspundețiȘtergere