duminică, 10 decembrie 2023

Strălucirea Crăciunului: Decorațiuni cu Paiete

 Ziua a zecea a avut ascunsă în cutiuța brăduțului (Adventul Exploratorului Creativ) două punguțe cu paiete, diferite mărimi și culori! Ce aș putea face sau cum le-aș putea folosi ? Nu aveam nicio idee. Dar în colțul atelierului meu creativ, am găsit conuri de brad, betișoare de cafea și ghinde adunate într-o plimbare toamnală. Am știut că aceste elemente naturale pot deveni fundamentul pentru creația mea festivă.

Am început să-mi imaginez cum le pot transforma în ceva special și așa am făcut două decorațiuni pentru masa de Crăciun. Pentru decorațiunea din imaginea de mai jos am folosit: 3 conuri, o ghindă, o biluță de polistiren, pastă de dinți (din ziua a șatea), biluțe de polistiren (din ziua a patra), bețișoare de lemn pentru cafea și bineînțeles paietele din această zi:




Apoi am mai făcut o decorațiune, dacă tot încălzisem pistolul cu silicon, la care am folosit bețișoare de lemn pentru cafea, 3 conuri, o bucățică de material, o ghindă, o mărgea (cred!?), biluțe de polistiren, niște crenguțe de brad artificiale și paiete:



Asta am meșterit eu astăzi. Nu a fost nici greu, nici ușor. Paietele rotunde le-am dat formă de con și le-am lipit în conul de brad. Pozele nu sunt prea reușite, oboseală își spune cuvântul, grăbindu-mă să termin mai repede.
Care dintre cele două decorațiuni îți place mai mult? Aștept părerea ta în secțiunea de comentarii.

Pe curând!

5 comentarii:

  1. Ce frumoase decoratiuni ai realizat. Nu stiu ce sa aleg, inclin spre ultima, desi... este totusi greu de decis!
    Pupici si o saptamana faina! ❤️😘

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce dragute sunt!! Amandoua imi plac - voiam sa inclin balanta pentru a doua, cu rudolf cu nas rosu si caciula de ghinda, dar parca si prima are caciulita de ghinda :))).
    Si eu mi-am pastat paiete pentru decoratiunile ce vor mai urma. Acum sa vedem cu ce as putea sa le fixez ...
    Pupici cu drag!!

    ps: si felicitari :D arata tare frumos numele scris asa, sus :*

    RăspundețiȘtergere
  3. foarte dragut acest decor. Iata cum din câteva obiecte fara fast, a iesit ceva fastuos! Ai maini dibace si idei artistice.
    te pup. Noapte buna! 💞😘

    RăspundețiȘtergere
  4. Doua decoratiuni frumoase! N-am cum sa aleg, pentru ca ambele sunt frumoase! De le-as vedea separat... oricare dintre ele ar fi "prima alegere" si "definitiva". 😊
    Pupici! Si spor in toate! ❤

    RăspundețiȘtergere
  5. Frumoase ambele decorațiuni. Aș alege-o pe a doua poate pentru că în poze pare mai sclipicoasă.
    Felicitări.

    RăspundețiȘtergere