Eros și Psyche - Când arta întâlnește tehnologia !

 Povestea de iubire dintre Eros și Psyche se spune că este cea mai frumoasă și că în spatele mitului iubirii dintre ei se află semnificații...

miercuri, 6 decembrie 2023

Miami Bici 2 și paste făinoase la provocarea 5!

 Ieri, am lipsit din online, dar motivat, pentru că am fost invitată împreună cu colegii mei bloggeri olteni la Coktail Gala Miami Bici 2. A fost premiera celei de-a doua părți Miami Bici, iar de la film nu a lipsit actorul, Codin Maticiuc împreună cu regizorul, Jesus del Cerro, care ne-au răspuns la întrebările legate de film la finalul proiecției. Am fost surprinsă cât de prietenoși și deschiși au fost Codin și Jesus, și bineînțeles, că am imortalizat  momentele speciale ale serii.




Filmul nu pot să spun că a fost bun sau rău, dar am râs și mi s-a părut că transpune realitatea, chiar dacă este o comedie! Ne-am distrat și ne-am creat amintiri de neuitat alături de invitații speciali ai serii (Codin și Jesus). Tu ai văzut filmul? Dacă vrei să vezi filmul, la Inspire Cinema Vip Electroputere Craiova, rulează zilnic, poți cumpăra bilete online sau de la casa de bilete: https://www.inspirecinema.ro/film/Miami-Bici-2--3-1555, dacă nu ești din Craiova consulta programul cinematografului din orașul tău. 

Ieri neajungând acasă, decât noaptea foarte târziu, nu am putut să fac provocarea zilei cu numărul cinci de la Adventul Explorator Creativ, așa că astăzi am făcut două provocări într-una.
La ziua cu numărul cinci în cutiuță se ascundeau paste făinoase ( farfalle și mucenici) la care nu am făcut poze, deoarece am venit hotărâtă să termin provocările!
Am făcut o poză cu pastele făinoase, dar nu în punguță!

Am ales să fac două feluri de îngerași și o steluță! Am folosit postele făinoase, perluțe, doi ciucuri galbeni și acrilice, iar pentru lipit am folosit silicon la cald.

Cum am procedat: Am avut 5 farfalle și 5 mucenici....și una dintre ele a fost fărâmițată în pungă (nu mai rețin modelul)! Am tăiat cu un cater, foarte bine ascuțit, o farfallă pe jumătate din care am făcut rochia îngerașului, iar una întreagă pe post de aripi, iar perla reprezintă căpșorul îngerașului. La îngerașii cu ciucuri a fost ceva mai ușor, modul de lucru asemănător, doar că în loc de jumătate de farfallă am folosit un ciucure. Și asta a fost tot!
La steluță am lipit mucenicii de jur-împrejurul perluței, s-au fărâmițat, cu greu i-am refăcut, dar până la urmă mi-a ieșit steluță, pe care am colorat-o cu galben.
 În cutiuța zilei 6 am avut fâșii din tubul de carton de la hărtia igienică. Ce am ralizat? Îți voi povesti mâine!
Sper să-ți placă ornamentele mede de Crăciun din paste făinoase! 
Pe curând!

12 comentarii:

  1. Frumos eveniment cinematografic! Nu, nu am vazut filmul... Poate cand va fi difuzat international voi avea sansa. Multumesc pentru recenzie.

    Pastele transformate in obiecte de arta! Ingerasii cu rochita de matase mi s au parut a fi cercei, foarte bine arata!
    Felicitari, Mihaela draga! 😘🤗

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, a fost frumos evenimentul. Nu ma așteptam să fie asa prietenoși Codun si Jesus.

      Acum ca ai zis că parcă ar fi cercei ingerasi mei, așa mi se par și mie.😂
      Mulțumesc frumos, Carmen.🤗😘

      Ștergere
  2. Nu am avut curaj sa tai funditele. Bine ca acum stiu!
    Minunat ai reusit sa le confectionezi. Pot fi niste modele superbe si utilizand alte materiale.
    Imi place ca participi la astfel de evenimente. Genereaza o stare aparte de buna dispozitie.
    Pupici si spor la tot, draga Mihaela!❤️😘

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am zis să risc ! Dacă nu reușeam să le tai bine abandonam ideea și mă găndeam la altceva, bine că am avut un cater bun! Mă bucur că îți plac și îți mulțumesc! Chiar generează o stare de bine! Socializăm, rădem și cunoaștem oameni noi. Pupici. Spor și ție Suzana!

      Ștergere
  3. Am citit pe net despre film, nu știu dacă ar fi pe gustul meu.
    Îmi plac mult ingerații. Ambele variante sunt superbe. Și steluta e minunată. Noroc că s-a spart un mucenic, altfel foloseai sase și iesea cred că fulg.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Filmul nu este genul meu, într-adevăr nu este un film pentru copii sau pentru persoane, să zic mai sensibile. Îmi plac comediile, să nu se facă vreo confuzie, acesta e un film mai light, și nu pot să neg faptul că am răs și m-am distrat.
      Mă bucur că îți plac, multumesc frumos. A fost mai greu de lucrat cu mucenicii, se cam fărâmițau, dar am reuțit!

      Ștergere
  4. Ce dragute decoratiuni ai facut!! Imi plac mult de tot!!
    Ma tot gandesc ca poate reusesc sa mai fac si eu ceva cu materia prima ramasa - va trebui sa le strang toate intr-o cutie sa le am la indemana :D
    Cat despre film, nu l-am vazut nici pe primul -cinema-ul mi-e cam peste mana din multe motive. Dar imi place comediile :))
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc, Rux! Mă bucur că îți plac!
      Prima parte a filmului, Miami Bici, am văzut-o pe Netflix, iar partea a doua la cinema. Oricum, Codin Maticiuc regizorul Jesus Del Cerro au fost super-oameni, nu au avut figuri de vedetă și mă bucur tare mult că i-am întâlnit.
      Și mie îmi plac comediile. Pupici

      Ștergere
  5. Și mie mi se pare că fundițele cu ciucuri merg foarte bine ca cercei!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Probabil că merg, dar nu am avut materia primă necesară pentru a realiza cercei și i-am transformat in decorațiuni. hi hi hi

      Ștergere
  6. Excelenti sunt ingerasii pe care i-ai facut! 😍 Aproape ca se subintelege: la cercei m-am gandit vazandu-i pe cei cu ciucuri! 😊
    Si steluta e reusita! Perluta din centru ii confera mult farmec.

    Fain pare sa fi fost evenimentul la care ai participat. La cat mai multe iti doresc! ❤
    Nu am vazut filmul, nu pare a fi genul preferat, dar iti multumesc pentru ca l-ai prezentat.
    Numai de bine! Pupici! ❤

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc, Diana! Mă bucur că îți plac îngerașii și steluța mea!
      A fost frumos evenimentul! E un film mai light, nu e pentru toată lumea, dar merge când ai o stare proastă, să te scoată din ea.:)))
      Numai bine și ție! Pupici

      Ștergere