Eros și Psyche - Când arta întâlnește tehnologia !

 Povestea de iubire dintre Eros și Psyche se spune că este cea mai frumoasă și că în spatele mitului iubirii dintre ei se află semnificații...

miercuri, 13 decembrie 2023

Cei 3 P din ... creativitate!!

Nu este vorba de mixul din marketing sau de cei 3 din etica profesională sau alți 3 P renumiți, acum ți-i prezint pe cei 3 P din...creativitate!
Cei 3P din creativitate (sau crezi că s-ar potrivi mai bine handmade?) vin de la Puzzle (ziua 11), Pufuleți (ziua 12) și Pom-Pom (ziua 13), materia primă de la joculețul Adventul Exploratorului Creativ pe care trebuia să o transformăm în ”operă de artă”.
Pentru că am rămas în urmă azi am făcut toate cele trei teme și am ales să fac ceva simplu și ușor.

1.Piesele de puzzle le-am montat, apoi le-am lipit cu silicon de o hârtie lucioasă (o filă veche de calendar), apoi din bețișoare de lemn de la cafea am făcut o ramă, pe care am lipit-o tot cu silicon și am decorat-o cu piesele rămase.


2. Pufuleții m-am gândit să-i înșir pe ață și ... i-am tot învărtit și sucit și-am zis că fac un colier și gata, apoi mi-a venit o idee. Am găsit un cap moș sau pitic (doar atât a mai rămas), nu știu exact ce a fost, deteriorat de ani și l-am lipit în vârful unui con! L-am lipit apoi pe noul pitic în mijlocul colierului și când credeam că am terminat, am observat că 2 pufuleți au scăpat nefolosiți, i-am dat pe jumătate și i-am folosit pe post de picioare și mâini. I-am pus o mărgea de la o brățară ruptă pe post de nas pentru că-l avea lipsă, mai avea lipsă o bucățică din ”față”, dar am lăsat-o așa momentan....și Piticul e GATA!


3. Pom-pom le-am transformat într-o femeie de zăpadă 😂, am lipit unul de altul, unul lângă altul și gata a fost! I-am pus ochișori și un suport din inimioară să stea singură în picioare. Inimioara este de la un colier, e un fel de piatră, pe care am lipit-o de un carton, pe care l-am lăsat mai măricel puțin cât să lipesc femeia de zăpadă.

Acum trebuie să te las, pentru că este foarte târziu, dar nu înainte de a-ți lăsa o poză de grup cu cele trei lucrări rezultate din cei 3 P:


Pe curând!!

**P.S.: Înscriu postarea și în Clubul de puzzle !

6 comentarii:

  1. Suuuuperb ce-ai reusit! Piticul e... moooortal! 😍 Tabloul e frumos - faina ideea cu rama decorata! Femeia de zapada 😃 pare din zahar (si m-am gandit la o soricica privind-o) 😊
    Felicitari, si spor! De creativitate nu duci lipsa! (imi place si titlul!)
    Zi frumoasa iti doresc! Pupici! ❤

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce fain!! Imi plac cele trei proiecte. Si eu am pastrat cele doua bucatele mai mari de puzzle. Inca nu am reusit sa le montez pe suporturi, dar am doua idei in ceea ce ii priveste :D.
    Ti-a iesit super bine rama!!
    Omuletul este super haios. Si recunoscator. Tare fain ti-a reusit!
    Cat despre femeia de zapada (era sa scriu „oama” e geniala :))). Imi place mult coafura ei :D.
    Felicitari !!! Pupici

    RăspundețiȘtergere
  3. These are all so fun and creative!
    Happy Thursday, Mihaela.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce simpatic ai rezolvat temele. Auzi la ea, 'femeie de zapada'...
    Chiar ai imaginatie din plin!
    Pupici! ❤️😘

    RăspundețiȘtergere
  5. Minunați toți cei trei P din crativitate. Felicitări!

    RăspundețiȘtergere
  6. Piticul este tare haios, îmi place cum tronează in mijlocul pufuleților. Iar femeia cea cochetă... este o fată cu părul pădure. Și o să aibă mulți pretendenți, pentru că este singura din specia ei!

    RăspundețiȘtergere