Eros și Psyche - Când arta întâlnește tehnologia !

 Povestea de iubire dintre Eros și Psyche se spune că este cea mai frumoasă și că în spatele mitului iubirii dintre ei se află semnificații...

duminică, 3 decembrie 2023

Ren din Cârlige de Rufe: O Idee Creativă pentru Decorul de Crăciun DIY

 Ziua a 3-a a venit, cârlige de rufe am primit!

Am deschis cutiuța cu numărul trei a brăduțului advent și în ea erau ascunse șase cârlige din lemn pentru rufe, de  trei dimensiuni diferite (câte două cârlige din fiecare dimensiune).

Jocul Adventul Exploratorului Creativ se dovedește a fi o călătorie captivantă în lumea creativității, oferind surprize și provocări zilnice. Fiecare cutie a brăduțului ascunde un secret, iar această zi nu a fost deloc o excepție.

Ce aș putea face din ele? Cum aș putea oare să le folosesc? Aveam niște fluturași croșetați, mă gândeam să îi lipesc pe cârlig, le-am învârtit, le-am răsucit și ...deoadată ... nu știu cum și de ce... prin minte mi-a trecut următoarea întrebare: câti reni are sania lui Moș Crăciun? OPT reni are sania lui Moș Crăciun, și eu abia am făcut doi, al treilea va fi din cârligele de rufe!!

Așa că m-am apucat de treabă!

Am desfăcut arcul de metal de la ambele cârlige (dimensiunea cea mare), am luat doi ochișori, o perlă albă (nu am avut perlă roșie dimensiune mare, și până la urmă, doar Rudolf are nasul roșu, așa că merge!), o aplicație din material roșu (cred că de la o cizmuliță de cadouri) și o steluță din polistiren, pe care am găsit-o în coletul trimis de Niko! Și bandă argintie decorativă pentru a putea fi agățat în brad.

Le-am asamblat, fără să lipesc și mi-a plăcut rezultatul! Nu e wow, dar e destul de interesant și în plus, ren din cârlige de lemn nu aveam!


Apoi am pus la încălzit pistolul cu silicon și m-am apucat de lipit! Am lipit mai întâi cârligele, apoi nasul, ochii și ultimele au fost aplicațiile. Banda decorativă am lipit-o în același timp cu cârligele. Nu am lipit foarte drept cârligele, dar a ieșit ok. Acest ren este Vixen, cunoscută pentru frumusețea ei și stilul elegant de a zbura, și după cum poți observa în fotografie, chiar este frumoasă!

Așa că, din cârligele de rufe primite, am creat un adorabil ren de Crăciun, numit Vixen. Cu puțină imaginație și îndemânare, oricine poate transforma obiecte simple în decorațiuni festive și pline de farmec.

În acest sezon, te încurajez să-ți explorezi latura creativă și să aduci un strop de magie în casa ta. La final, nu contează cât de perfect este rezultatul, ci bucuria și amintirile pe care le creezi în acest proces creativ.

Și pentru a încheia acest moment creativ, te invit să te bucuri de magia clasicului "Rudolph the Red-Nosed Reindeer" interpretat de Gene Autry. Melodia nu face doar parte din coloana sonoră a sărbătorilor, ci și subliniază minunata călătorie creativă pe care am împărtășit-o cu tine în acest articol. Așa că, închide ochii, și lasă-te purtat de melodie și bucură-te de atmosfera magică a lunii Decembrie!


O seară minunată să ai! Pe curând!

14 comentarii:

  1. Minunată Vixen a ta din câerligele de rufe. Felicitări pentru idee si realizare si poveste. M-am simțit transpusă acolo lângă tine, în timp ce lucrai.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc frumos,Niko!! Ideea ta mi-a dat idei.😂 Ma bucur tare mult că iti place și Vixen si povestea.

      Ștergere
  2. Foarte dragut renul tau cu nas de pefluta 😍 o idee buna pentru a transforma un cleste de rufe 👍 Imi place!
    O seara minunata! Pupic 😘🤗

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că îți place și îți mulțumesc, Carmen! Pupici

      Ștergere
  3. Ce dulcic ren. Iarasi o idee noua. Va arata perfect in bradulet.
    Felicitari! Pupici! ❤️😘

    RăspundețiȘtergere
  4. Este superba decoratiunea!! vai ce idee faina ai avut!
    Vixen e unica 🤗. Mi-a placut mult sa te insotesc pe parcursul etapelor si sa descopar povestea. Si desigur, mi-a facut placere sa rescult colindul :D
    Hihi
    Pupici cu drag!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc,Rux. Mă bucur că îți place!
      Îmi place să ascult radio, iar in perioada asta ascult mult Magic FM... Pupici

      Ștergere
  5. Frumos renul, îi așteptăm și pe ceilalți!

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce idee minunată! Felicitări! 🤗❤️

    RăspundețiȘtergere
  7. Mereu uit cum se numesc renii de la sania lui Mos Craciun! Sigur, numele lui Rudolf nu-l uit - el este un ren (si) mai special! 😊
    Vixen a ta arata bine! E simpatica foc! ❤
    Felicitari! 🌹 Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici eu nu-i tin minte, doar pe Rudolf,cum ai zis si tu. Am căutat pe google numele lui Vixen😂.
      Mulțumesc, Diana! Mă bucur foarte mult că îți place. Pupici

      Ștergere