Eros și Psyche - Când arta întâlnește tehnologia !

 Povestea de iubire dintre Eros și Psyche se spune că este cea mai frumoasă și că în spatele mitului iubirii dintre ei se află semnificații...

duminică, 24 decembrie 2023

Secret Santa și alte surprize

 Nu știu dacă ți-am spus că m-am înscris în Asociația Bloggerilor Olteni (ASBO), în luna noiembrie a anului curent, iar lunar are loc Craiova Blog Meet, iar ediția cu numărul 128 din luna acesta (decembrie) a coincis cu Secret Santa.


Craiova Blog Meet este întâlnirea lunară a bloggerilor din Craiova, iar Secret Santa este o tradiție, nu românească, de Crăciun sau Sfântul Nicolae, în care membrilor unui grup, în cazul nostru bloggeri din ASBO, li se atribuie aleatoriu o persoană căreia să-i facă un cadou.


Secret Santa a avut loc la Pizzeria L' Assassino, într-o atmosferă primitoare și arome care te transportă direct în Italia, de unde nu a lipsit voia bună! 
La pizza s-a alăturat și Prince Vlad, vinul desigur - alb, rose și roșu - iar la rose bloggerii ciocnesc paharele.


Am avut dress code ”crăciunesc” și o piesucă de teatru la prima citire, pregătită de Iulian - Fructul Oprit (comedie într-un act de George Jay Smith). Și nelipsita poză de grup:


De ce am zis Secret Santa și alte surprize?, pentru că, la câteva zile după Secret Santa, am primit de la Rux o surpriză.
Premiul #09-12 Salvăm păpuși, dar și un mic secret santa. Prăjiturica croșetată și Moșul, care ascundea ceva dulce, și-au găsit repede locul în brăduț! În colet am găsit o felicitare foarte drăguță și forme de brioșe, dar și o mică broască țestoasă croșetată, totul a fost împachetat frumos și cu grijă, în pliculețe realizate chiar de Rux.


Premiul: O păpușă Sparkle Girls și cartea scrisă de Kate Greenaway - Doll Book

Experiența Secret Santa alături de bloggeri din ASBO a fost un moment de neuitat, presărat cu bucurie și surprize plăcute. Acest eveniment a adus comunitatea bloggerilor mai aproape și a creat amintiri frumoase de sărbători. Mulțumesc tuturor pentru atmosfera caldă și prietenoasă!

Totodată îi mulțumesc lui Rux pentru surpriza minunată pe care mi-a făcut-o. Rux, gestul tău grijuliu și creativitatea de care ai dat dovadă a adăugat o notă specială sărbătorilor mele. Prin darurile tale, ai adus nu doar bucurie, ci și o încântare în sufletul meu!

Pe curând!💖

*Pozele sunt din arhiva personală, dar nu numai, sunt realizate de Dana Ilie și Daniel Botea.
**Piesa de teatru se poate viziona aici: 

8 comentarii:

  1. ce frumooooos!
    Si mie imi place sa fac cadouri celor care nici nu se asteapta, asat e cea mai frumoasa surpriza, nu? Dar imi place si sa primesc ☺ Anul acesta in cercurile mele de prieteni, vecini si colegi de serviciu, am fost tare darnici - dar am facut coleta si pentru actiuni caritabile.
    Sarbatori fericite, Mihaela draga. Numai bine! ♥

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La fel si mie, imi place sa dau si ma bucur foarte tare cand primesc. Donez si eu de fiecare data, nu numai de sărbători.
      Am avut secret santa si la serviciu si am primit si de la prietene cadouri.
      Imi place atmosfera de la tine de acolo de la serviciu. Ma bucur foarte mult de fiecare data când postezi fotografii. Sărbători fericite, Carmen. Pupici

      Ștergere
  2. Cat de dragut!! Ati organizat Secret Santa! Si ce frumos a fost - din poze cel putin se transmite multa veselie si bucurie :)!!

    Draga mea, ma bucur ca am reusit sa iti trimit si eu un strop de bucurie! (cu intarziere pe partea de provocari - cred ca de la Testosel, apropo, daca poti sa ii asiguri ochisorii cu putin lipici sa nu ii piarda - ei nu au sistem de prindere in spate si stii ca eu cu lipiciurile.. nah )
    Iti multumesc si eu tare mult pentru surpriza minunata - careia i-am rezervat un loc special pe blog in zi de Craciun :D

    Si felicitari inca o data pentru schimbarea blogului!! Arata minunat!
    Pupc cu drag si Craciun fericit, cu multa sanatate, alaturi de cei dragi :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, a fost foarte frumos si ne-am distrat foarte bine.
      Mulțumesc frumos pentru tot, Rux! Pupici. Sărbători fericite!

      Ștergere
  3. Ce frumos cu aceasta asociatie a blogărilor de la voi. Oare or fi astfel de asociații prin toate județele?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, e frumos! Nu știu dacă sunt prin toate județele! Daniel a înființat asociația cu scopul de a mediatiza activitățile culturale si pentru a promova bloggingul!

      Ștergere
  4. Minunate astfel de intalniri, astfel de idei de asociere! Sa fie cu spor, pentru ca fain este! 😊
    Ma bucur de bucuriile tale si iti doresc sa ai cat mai multe! ❤
    Pupici!

    P.S. Cred ca am mai scris aici... Daca o fi in spam mesajul anterior nu-l mai publica, eventual. 😊

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, sunt foarte faine. Iti mulțumesc tare mult, Diana! Pupici

      P.S.: Nu a fost nimic in spam. Mi s-a întâmplat si mie sa comentez si cand m-am reîntors sa vad că nu era afișat. Cred ca e ceva de la blogger

      Ștergere