Eros și Psyche - Când arta întâlnește tehnologia !

 Povestea de iubire dintre Eros și Psyche se spune că este cea mai frumoasă și că în spatele mitului iubirii dintre ei se află semnificații...

sâmbătă, 23 decembrie 2023

Zantedeschia - plantă exotică! - DIY

 Am rămas foarte în urmă cu Adventul Exploratorului Creativ, într-o mică pauză de 10 minute între curățenie și gătit, am încercat să recuperez și am făcut repede o Zantedeschia. Nu știi ce este? Cum, nu? Este o cală!😋

În cutiuța zilei 14 erau ascunse sârme plușate și nu aveam nici cea mai mică idee ce aș putea face din ele, bine... îmi venise o idee, DAR necesita timp! Să fac un struț croșetat și să-i fac picioarele din sârmă plușată.


Așa că m-am reorientat ...să fac ceva repede și ușor...și așa a răsărit aceasta minunată Zantedeschia (cală).

Am folosit o dischetă demachiantă, oferită de ziua a opta, și o jumătate de bețișor de urechi, oferit de ziua a noua. Apoi tulpina și frunzulița am realizat-o din sărmă plușată verde și ...GATA!


Pauza s-a terminat, trebuie să continui cu pregătirile pentru Crăciun! Sper să îți placă Zantedeschia - planta mea exotică!

Pe curând!💖


5 comentarii:

  1. Vai ce frumasa este!!!!🧡 Mie imi plac mult calele. Am avut si eu intr-un an cale mov micute in ghiveci- din pacate anul urmator nu au aparut decat niste frunze si apoi s-a dus.
    Te pup!!

    RăspundețiȘtergere
  2. foarte frumoasa! ce combinatie faina de materiale! Rezultatul este foarte foarte bun! Felicitari! ♥

    RăspundețiȘtergere
  3. Ah, cândva am avut un ghiveci mare plin cu asemenea cale! Mă bucur să o văd la tine!

    RăspundețiȘtergere
  4. Am văzut astfel de cale realizate din dischete demachiante, nu știam denumirea aceasta, parcă nici n-o pot pronunta. Cred că tot „cală” o să-i spun și mai departe. Felicitări.

    RăspundețiȘtergere
  5. E foarte... "realistica"! Arata excelent!
    (oare chiar nu am scris mesaj nici aici?! m-am prostit de tot! 😃 de citit am citit, si-am admirat floarea!) 😍
    Pupici! ❤

    RăspundețiȘtergere