Eros și Psyche - Când arta întâlnește tehnologia !

 Povestea de iubire dintre Eros și Psyche se spune că este cea mai frumoasă și că în spatele mitului iubirii dintre ei se află semnificații...

joi, 7 decembrie 2023

VISUL - proiecție cu echipa în Craiova pe 12 decembrie!

 În lumea fascinantă a cinematografiei românești, se ridică cortina pentru o comedie unică și plină de surprize. "Visul," regizat de Cătălin Saizescu, aduce în prim-plan o poveste captivantă despre visuri, evadare și umor subtil. Cu o distribuție excepțională și personaje memorabile, filmul promite o experiență cinematografică de neuitat.

VISUL urmărește încercarea lui Alex (Vlad Logigan), un actor de provincie, de a pune în scenă piesa meșterilor din „Visul unei nopți de vară” de William Shakespeare cu un grup de deținuți dintr-un penitenciar, în timp ce munca la teatrul la care lucrează e umbrită de pretențiile unui regizor absurd (George Ivașcu), iar relația cu iubita lui Carmen (Georgiana Saizescu) e în declin. 

Publicul din Craiova este invitat la cinematograful VIP Electroputere Mall - Craiova, pe 12 decembrie 2023, la ora 18:30.

Proiecția va începe la ora 19:00 și va fi urmată de o sesiune de întrebări și răspunsuri cu o parte din echipa filmului: regizorul Cătălin Saizescu, actorii Georgiana Saizescu, Serghei Mizil, Irina Margareta Nistor (pe care abia aștept să o întâlnesc) și producătoarea Ruxandra Flonta. Biletele pentru această comedie unică, inspirată din întâmplări reale, sunt disponibile din 30 noiembrie pe site-urile cinematografelor din întreaga țară. 
Dacă ești din Craiova, nu uita!! te aștept pe 12 decembrie la Inspire Cinema pentru a viziona împreună filmul VISUL!
Pregătește-te să râzi și să fii martorul unei comedii care va rămâne mult timp în inima ta după ce vei părăsi sala cinematografului.
Mai jos îți las și trailerul oficial:

Pe curând!!

6 comentarii:

  1. Ce actiune draguta! Cred ca este impresionant sa vezi un film si apoi sa borbesti cu actorii care au jucat in acel film! Bravo!
    Numai bine, Mihaela draga 😘🤗 un decembrie minunat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Abia aștept! Este chiar impresionant să afli despre fil și actori chiar de la ei!
      Numai bine, draga mea Carmen! Un decembrie minunat să ai! Pupici

      Ștergere
  2. Din trailer pare interesant... vad ca are o disttributie foarte faina.
    Vine dna Irina Margareta Nistor? :) Vai ce tare!! Sa ne povestesti si noua!
    Pupici!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, vine și doamna Irina Margareta Nistor. Abia aștept s-o întâlnesc! Sigur voi povesti despre film și eveniment! Pupici

      Ștergere