Eros și Psyche - Când arta întâlnește tehnologia !

 Povestea de iubire dintre Eros și Psyche se spune că este cea mai frumoasă și că în spatele mitului iubirii dintre ei se află semnificații...

luni, 4 decembrie 2023

Suport de lumânare din conuri de brad și biluțe de polistiren!

 A patra zi de călătorie! Cum ce călătorie? Călătoria captivantă în lumea creativității - Adventul Exploratorului Creativ -ți-am povestit acum câteva zile despre asta. A patra zi mi-a oferit o punguță cu biluțe sclipicioase de polistiren și am ales să fac tot o decorațiune de Crăciun, deoarece în decembrie este sezonul acestor decorațiuni.

Am ales să fac un suport pentru lumânare, pentru realizarea lui am avut nevoie de conuri de brad (pe care le-am cules, în octombrie, când am vizitat pentru a doua oară Mănăstrirea Turnu) un tub de carton de la hartia igienică, șiragul de mărgele roșii din ziua numărul doi a jocului creativ, biluțe de polistiren și silicon pentru lipit.

Am tăiat din tubul de carton un cerculet de înălțimea aproximativă de 4 cm de marginile căruia am lipit 6 conuri, pentru fund am folosit un cerc de carton gata format, deși inițial voiam să-l fac din restul tubului de carton rămas. Apoi am ornat suportul folosindu-mă de șiragul de mărgele și biluțele de polistiren.

Am pictat cu acrilice interiorul suportului și partea exterioară (fundul🙈) cu roșu și dacă tot am scos acrilicele am zis să pictez două dintre figurinele de ipsos pe care Niko ni le-a pus în colet.

Suportul meu de lumânare a fost gata în aproximativ 20 minute și îmi este atât de drag, acele biluțe îi dau un aer de sărbătoare crăciunească😄. Asta a fost tot!

Astfel, se încheie călătoria mea captivantă, din această zi, pentru că au mai rămas 21 de zile, în lumea creativității. Suportul meu de lumânare, realizat din conuri și biluțe strălucitoare, devine amintirea unei zile pline de inspirație. Cu succes și bucurie, am dus provocarea la bun sfârșit, iar acum împărtășesc această poveste cu tine, însoțită de o melodie specifică acestui sezon festiv.


Înscriu această postare la Transformările Creative ale lunii decembrie la tema numărul doi: aranjamente de masă!
Pe curând!

16 comentarii:

  1. Imi place cum ai conceput suportul. Nu stiu daca chiar vei pune o lumanare reala, dar daca da, sa-i pui la baza folie de aluminiu, pentru protectie. Conurile alea ma surprinde ca au incaput, ca par sa stea destul de relaxat.
    Felicitari si spor in continuare! ❤️😘

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Conurile sunt destul de mici nu am găsit conuri mari , de aceea gnomilor le-am făcut căciulițe din material si nu din tub de carton si resturi de ata, cum aveam in plan. Un con ca acesta micut trece lejer prin tubul de la hartia igienică, de aceea stau lejer de jur împrejur. Oboseala și-a spus cuvântul, in loc de conuri am scris ghinde, datorita comentariului tau am depistat greșeala. Mulțumesc. Mulțumesc frumos! Spor și ție. Pupici

      Ștergere
  2. E frumos, e elegant, e festiv! Ideea conurilor lipite astfel imi place mult.
    Felicitari si spor la joaca! Spor si la altele pe care le vrei face. 😊
    Pupici! ❤

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc frumos, Diana! Mă bucur că îți place!
      Spor și ție! Pupici.

      Ștergere
  3. Tare dragute. Si eu ma gandeam ieri seara ca as putea face un suport de lumanarica. Ale tale sunt foarte reusite. Felicitari 🤗💞

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc. Abia aștept să -l văd pe ql tău dacă te vei hotărî să faci! Sunt sigura că vei face ceva super frumos! Pupici

      Ștergere
  4. Văzând liste de materia primă folosită am râs bine. Nu pot spune de ce, dar o să răzi și tu în curând. Într-un fel mă bucur să vad că folositi deja lucruri care vor apărea mai tarziu în cutiuțe. Asta arată că la nevoie puteți suplimenta ce este acolo.
    Îmi place mult suportul tau de lumânare. A, si crec că e al treilea sau al patrulea aranjament pe ziua de azi care merge și la transformări creative. Sper că l-ai înscris si acolo, sau că il vei înscrie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acum știu de ce râdeai! Da, am ras si eu cand am deschis cutia nr.6😂. Nu l-am înscris, dar il voi înscrie, cred că in weekend dacă nu e târziu. Azi vreau sa ajung la zi cu lucrările pentru că maine iar nu voi fi acasă și sa nu rămân prea mult in urmă.
      Mă bucur că îți place și îți mulțumesc!

      Ștergere
  5. Superb suportelul. Am si eu doua conuri de pim cred ca sunt. De fapt aveam -va trebui sa o intreb pe Mami unde le-a pus (erau pe pervaz inainte sa verificam cetrala :D).
    Combinatia e foarte reusita si imi place si lumanarica pe care ai folosit-o. Hehe.
    Foarte fain ti-au iesit si figurinele. abia astept sa le pictez si eu pe ale mele :D
    Pupici cu drag!!

    ps: cum trece timpul de repede....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La Moș bejul acela e cam galben toată ziua, acrilicele cumpărate nu prea sunt ceea ce trebuie, se pare.😅
      Mai am o singură figurină să pictez! Am pictat trei.
      Mă bucur că îți place și îți mulțumesc frumos! Pupici

      Ștergere
  6. Tare drăguț suportul tău, uite-asa ne facem o grămadă de ornamente până la Crăciun!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc. Așa este, chiar o sa facem multe ornamente până la Crăciun!

      Ștergere
  7. Foarte frumos aranjamentul, Mihaela. Îmi place tare mult! Felicitări și spor și inspirație în continuare!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur, Daniela, că îți place și îți mulțumesc. Spor și ție!

      Ștergere
  8. Your candle holder is so festive and pretty!
    Love it 🧡🧡🧡

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. I'm so glad, Veronica, that you like my candle holder. Thank you very much!🤗

      Ștergere