Eros și Psyche - Când arta întâlnește tehnologia !

 Povestea de iubire dintre Eros și Psyche se spune că este cea mai frumoasă și că în spatele mitului iubirii dintre ei se află semnificații...

sâmbătă, 30 decembrie 2023

Descoperă Magia Cărții Călătoare: O Aventură Literară în Lanț prin Blogosferă!

Descoperă misterul din spatele "Cărții Călătoare"! Imaginează-ți o aventură literară unică, care pornește de la mine și călătorește prin mâinile pasionaților cititori dornici de a explora pagini pline de magie și poveste. 

Cum funcționează? Simplu! Eu trimit cartea către Persoana 1, după ce termină de citit cartea Persoana 1 trimite către Persoana 2, și așa mai departe, până când ajunge la ultima persoană înscrisă, care o trimite înapoi către mine. 

Sursă foto: Pinterest

Cea mai importantă regulă este să îngrijești această comoară literară, să o păstrezi într-o stare impecabilă, fără pagini îndoite, scrise/măzgălite sau pătate. Cartea pleaca de la mine într-o stare foarte ok și îmi doresc să se întoarcă la fel. Întrucât călătoria ei se desfășoară în sfera blogosferei, trebuie să surprinzi momente cu ea (cartea) prin fotografii și să împărtășești impresiile personale cu cititorii blogului tău folosind tagul  #cartecălătoare. 

Ai două săptămâni la dispoziție pentru a te bucura de lectură, iar orice întârziere trebuie anunțată. Participarea este limitată la 10 pasionați de cărți, iar la final, când trimiți cartea mai departe, te rog să o ambalezi cu grijă pentru a evita deteriorările.

Nu uita să adaugi două rânduri cu gândurile tale despre carte pe o coală de hârtie, astfel încât să pot păstra amintirea călătoriei ei (să am amintirea tuturor mânuțelor prin care a trecut cartea), aș aprecia enorm! Nu uita de recenzia pe blog! 🥰😌

Dacă ești entuziasmat de această provocare, lasă un comentariu specificând cartea pe care ți-ai dori să o citești (Doren, un hoț neobișnuit - comedie-fantasy sau Orașul de la miezul nopții - SF). Cea mai votată va deveni vedeta acestei călătorii literare. Apoi voi afișa lista participanților, iar în luna ianuarie, cartea va porni în aventura sa de a descoperi prietenele mele din blogosferă.

P.S.: Un mic detaliu important – anunță-ne, printr-un comentariu la postarea cu înscrierile sau la finalul recenziei tale, când pleacă spre următorul participant: "cartea a plecat către … (numele următoarei persoane)", iar, dacă poți, trimite și un AWB în privat pentru a urmări cu atenție călătoria sa.

În asta constă această activitate literară? Ce zici? Te înscrii?

Update:

Lista cu persoanele la care va călători cartea Doren, un hoț neobișnuit:

1. Rux

2. Ioana

Lista cu persoanele la care va călători cartea Orașul de la miezul nopții:

1. Suzana

2. Niko

7 comentarii:

 1. interesanta provocare! daca as fi locuit mai aproape, poate ca participam si eu.
  Va doresc numai bine!
  La multi ani, Mihaela draga! 💞🍀

  RăspundețiȘtergere
 2. Aaa ce idee faina. Am participat si eu prin..... am si uitat! :)) Dar cand se organiza vALLuntarul, au avut si cartea calatoare. A plecat de la mine si dusa a fost :))). Nu stiu pe unde o fi ajuns pana la urma... dar ideea ta e mai buna! Sa se intoarca inapoi la tine!
  Cred ca cea cu Doren daca e comedie primeste un vot. :D

  Pupici 🤗

  RăspundețiȘtergere
 3. Nu stiu cum te-ai hotarat la o astfel de provocare, insa suna interesant. As opta pentru titlul SF. Oricum nu stiu nici una din ele.
  Pupici si La Multi Ani, draga Mihaela! Doar bine sa fie la voi!❤️😘

  RăspundețiȘtergere
 4. Îmi place mult provocarea ta, mi-ar plăcea sa particip. A doua carte mi se pare mai interesantă.

  RăspundețiȘtergere
 5. Cred că las lista înscrierilor deschisă până la finalul lunii ianuari, și voi face lista când mă voi întoarce de la Roma. Până atunci paote mai sunt doritoari să participe la activitate!

  RăspundețiȘtergere
 6. Îmi place aceasta provocare și mi-ar place sa particip. Prima carte aș citi cu plăcere.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mă bucur tare mult! Prelungesc înscrierile până la sfârșitul lunii.

   Ștergere