Eros și Psyche - Când arta întâlnește tehnologia !

 Povestea de iubire dintre Eros și Psyche se spune că este cea mai frumoasă și că în spatele mitului iubirii dintre ei se află semnificații...

vineri, 22 decembrie 2023

Reflexii în podea pentru reflexii în oglindă!

sursă foto: circulă pe facebook (nu știu autorul)

În timp ce secretara își căuta cu sârguință un dosar în sertarele pline cu hârtii, domnul Smith descoperă că podeaua lucioasă reflectă un alt aspect important al organizării actelor din birou.

Dacă ai o fotografie cu reflexii, o imagine sau un clip pe care tocmai l-ai vazut în "oglindă" (orice fel de oglindă... chiar și oglinda ochilor, oglinda apei, a cerului sau oglinda retrovizoare) te invit sa participi la rubrica "Reflexii în Oglindă", dacă dorești, inițiată de SoriN și preluată de Carmen. Publică fotografiile într-un articol pe blogul tău si înscrie articolul în tabelul de aici (click).

 

3 comentarii:

  1. Hahaha... Si asta s a intamplat doar pentru ca parchetul a fost perfect lustruit 😁 concluzia... mai putina curatenie, ne apara de molestari sexuale 😅
    Te pup Mihaela. Un sfarsit de saptamana minunat 😘💞

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma uitam eu cat de fain e facut desenul, la detalii tehnice, cum a redat reflexiile etc. Si apoi mi-am dat seama... or fi turnat si eu prea mult pronto si de aia...Sau poate s-a infiltrat de la cat au turnat vecinii la noi:))). Dupa o noapte de nesomn e fix ce imi lipsea. Noroc cu umorul oamenilor talentati:))
    Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  3. Hahaha! Buna faza! 😂
    (aici, sunt sigura, vin acum pentru prima data) 😊
    Pupici! ❤

    RăspundețiȘtergere