Eros și Psyche - Când arta întâlnește tehnologia !

 Povestea de iubire dintre Eros și Psyche se spune că este cea mai frumoasă și că în spatele mitului iubirii dintre ei se află semnificații...

joi, 27 aprilie 2023

Secrete întunecate sau cum să-i dai creierului Fatal Error!

Această carte am citit-o pentru maratonul anual, cred că în 2022, într-o lună când trebuia să citim o carte dintr-un gen pe care nu l-am citi niciodată, iar eu am ales această carte pentru că tot am cumpărat-o aiurea și mai jos aveți și părerea mea despre carte. Nu mai am cartea, am vândut-o că au fost doritori😀, nu am făcut nici măcar o poză cărții.

Sursă foto: Libris

 Secrete întunecate - Marina Anderson

Nu mai știu cum am cumpărat această carte, dar am momente când cumpăr cărți compulsiv și cred că am cumpărat-o datorită titlului care pare promițător, fără să mă uit la ce gen e încadrată cartea sau îmi mai trebuia o sumă pentru transport gratuit și am pus-o în coș fără să mă uit.
Cartea este o porcărie, nu are legătură cu literatura erotică, e porno. Sex fără consimțământ, orgii, incest...la naiba, nu e nimic erotic.
Doamne Dumnezeule ce am putut să citesc!!!! Am rămas cu traume, de câte ori îmi folosesc periuța electrică la periatul dinților îmi vine în minte scena aia oribilă! Adică dacă era ok nu mai inventau ăștia vibratoarele, nu? Și puneau la utilitățile periuței că se poate folosi și pentru sex! Pene de gâscă...și alte ciudățenii...Doamne apără și ferește!
Povestea e cam așa: Harriet plictisită de viața ei se decide că vrea mai mult, o schimbare de decor. Îi dă papucii lu' gagicu-său James, își bagă picioru în el de serviciu. Apoi dă peste un anunț, într-un ziar, doi nebuni (Rowena și Lewis), caută o secretară. Ea mare actriță, el mare regizor. Ăștia doi făceau un film, să reînvie cariera Rowenei și totodată să se elibereze de fratele ei Chris cu care si-o tragea în draci, adică aveau o relație, deși Rowena era căsătorită cu Lewis. Lewis îi privea pe Chris și Rowena când făceau sex și mă opresc că mă ia cu leșin.
Harriet corespunde caracteristicilor 😂 personajului lui Lewis și e angajată. Și începe nenorocirea. 😂
Părerea mea e că niciun personaj nu era sănătos la cap, poate Mark scenaristul, dar nu, nu cred. Adică Harriet îl sfătuiește pe Chris să rămână cu sor-sa că îl iubește aia mult, ea îl ia pe barbatu lu aia ca să continue rahatul ala de film, orgiile, cu prietnul lu asta al mai bun!
Doamne pupa-ți-aș tălpile ce ....ce mi-a fost dat să citesc!
Nu recomand!

6 comentarii:

 1. :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
  Doamne cat am putut sa rad, cu lacrimi. Iti multumesc!!! Hahahaha!
  Pe bune, ai facut sa arate a comedie cartea, daca va exista o ecranizare de gen ar trebui sa te imbogatesti.🤞😂👍
  Pupici!!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mă bucur că ai râs, eu după fiecare scenă citită eram buimăcită rău, ca și cum cineva îmi trăsese cu ceva în cap!:)))))
   Pupici

   Ștergere
 2. Nici nu stiu ce sa spun. Doar ca nu as fi cumparat-o oricum. Criteriile mele sunt limitate privind decizia de achizitie, pe langa continutul
  portofelului! 😂

  O zi frumoasa si inspirata sa ai! Pupici! 😘❤️

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Acum că nu mai am loc în bibliotecă și am cărți depozitate cam peste tot în casă, nu mai cumpăr compulsiv, mă uit cu atenție mare....și chiar dacă este vorba despre o carte pe care mi-o doresc mult, mă stăpânesc până prind reduceri si transport gratuit...hihi.
   O zi frumoasă și ție! Pupici.

   Ștergere
 3. ☺☺☺☺☺☺ m-a amuzat tare felul în care ai descris subiectul cartii ☺☺☺ adorabil!
  Ai putea sa scrii o "parodie" a cartii... daca tot ai citit-o! Cred ca ar avea mare succes - ar putea fi parodie-comedie! ☺☺☺
  Un start bun în weekend!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. O idee interesantă! Poate o voi aplica. Mă bucur că recenzia mea te-a amuzat.
   Te pup ! O zi frumoasă să ai!

   Ștergere