Eros și Psyche - Când arta întâlnește tehnologia !

 Povestea de iubire dintre Eros și Psyche se spune că este cea mai frumoasă și că în spatele mitului iubirii dintre ei se află semnificații...

luni, 17 aprilie 2023

Găinușa cu ouăle de lemn!

 La transformările creative din luna aprilie a acestui an materia primă folosită trebuie să fie cofrajele de ouă. Eu nu am cofraje de ouă, dar având nevoie de un patent, am găsit în magazia soțului un carton care are aceeași textură ca a unui cofraj, cred că a protejat în cutie vreo uneltă cumpărată!

”Cofrajul” meu are o formă foarte ciudată nu prea știam ce obiect cu tematică de Paște să fac și pentru că mi-a plăcut foarte mult găinușa moțată a lui Rux, am zis să încerc să fac și eu una! Am tăiat cu greu cofrajul din cauza formei ciudate și apoi l-am lipit.

Am folosit și câteva pene de fazan, găsite pe câmp în plimbările cu Uzzi....că nu prea arăta a găină fără ele.😅 Ciocul și creasta le-am colorat cu un marker roșu.


Uitasem să-i fac ochișorii, așa că am luat repede un marker negru și i-am desenat (mai exact făcut două puncte) ochișorii.

Am împărțit fiecărei decorațiuni câte un oușor de lemn și le-am pozat împreună (la poza finală am observat că găina mea nu avea ochi😂)!

Sărbători binecuvântate și o zi frumoasă vă doresc!

Notă: Pozele sunt din arhiva personală editate cu PhotoRetrica.

12 comentarii:

  1. minunate decoratiuni pascale! Felicitari ♥
    Paste fericit, Mihaela draga! Sanatate, pace si lumina! ♥

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc!
      Mulțumesc la fel! Multă sănătate și împliniri!
      Pupici!
      😘❤️

      Ștergere
  2. Hristos a înviat! Îmi place mult găinușa ta; ai multă imaginație și creativitate.
    Sărbători binecuvântate, cu pace și bucurie!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adevărat a înviat! Mulțumesc. Mă bucur că iti place! Sărbători Binecuvântate!

      Ștergere
  3. Acum ca zici, nu am avut vreun ou de lemn. Cred ca a picta asa ceva este interesant, mai ales ca nu mai ai teama ca se sparge...
    Simpatic montajul! Perioada asta a fost mai aparte cu aceste jocuri.
    Ce bine este cand se fac schimburi de idei.
    Felicitari si ai grija unde le faci cuibul gainuselor. Sa se bucure de spatiu!
    Pupici si o zi frumoasa!😘❤️

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu le-am luat gata pictate...că nu aș reuși să pictez oua, nu sunt in stare să pictez pe o hartie :))))
      Mulțumesc mult! O seară frumoasă!Pupici!
      😘❤️

      Ștergere
  4. Esti geniala!! Cum de am uitat de acest material - dar bineinteles - l-am intalnit si eu pe la diverse unelte si ai dreptate - chiar este ca si cofrajul, doar ca ceva mai rezistent.
    Ti-a iesit minunat gainusa si ai avut o idee formidabila cu penele. Weeeee!!!
    Acum am vazut si mai bine ca acel cosulet gasit (asa cum banuisem, dar nu eram f sigura) e impletit - cred ca se gaseau pe vremuri si am avut si eu - chiar va trebui sa vad daca nu cumva am vreunul pe aici... (le aveam la Buni). Adoram genul acela de cosulete cand eram mica.
    Ouale sunt de lemn??? Tu le-ai pictat sau le-ai cumparat asa? (Vai cat de faine sunt!!! Am avut si noi unul rosu - ziceai ca e adevarat, hahaha a facut ceva victime prin randul oualor adevarate..).

    Vreau si eu eu oua de lemn sa lepictez cum imi vine :)))). Am vazut cateva pe emag, insa nu stiu daca nu miros (ca unele chestii din lemn miros de nu poti sa te bucuri de ele).

    Imi place mult imaginea de final si am ras pe infundate de faza cu ochii - nu de alta dar am patit si eu asa :)). Cel mai amuzant a fost cand l-am facut pe Mirakuru.. era in toiul noptii spre ziua cand il terminasem, eram super Happy si i-l tot aratam lui Dodo.. care dormea sau incerca cel putin.. Cand realizez ca totusi lipsea ceva.. in cazul acela.. coada... :)))))))

    Pup cu drag.
    Felicitari pentru creatiile minunate si Paste cu bine, in continuare!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cofrajul ăsta e super rezistent :))) azi am făcut toate celelalte teme .....ce m-am chinuit să tai ...când cu foarfeca...când cu caterul. Animalul pe care l-am creat zicea sotul meu că seamănă cu un melc :)))))dar nu are nicio legătură: )))))...iar florile...doamne :))))
      Coșulețul, da, este impletit..mânerul a fost deteriorat...era mai lung, dar e bine ca a iesit si asa.
      Ouăle le-am luat pictate gata...nu a vrut să risc să le pictez eu :))))
      Da, am uitat complet de ochi...am zis doar ca lipesc manerul si gata...dar m-am intins...după ce am decorat cosuletul, am lipit coada găinii-husă...si-am zis sa fac repede si gaina din cofraj...si timpul a trecut :)))
      Mulțumesc frumos! Sărbători cu bine!Pupici!
      😘❤️

      Ștergere
  5. Alt personaj simpatic! Penele de fazan n-o fac deloc fazan! 😊 Superba ideea cu penele! I-ai dat un farmec aparte lipind penele.
    Ai reusit cateva decoratiuni foarte frumoase pentru Paste. Felicitari! 💐
    Pupici! Spor la ce ai de facut! ❤

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc frumos! Mă bucur foarte mult ca îți place!
      Spor in toate! Pupici

      Ștergere
  6. Cel maimult mă bucur că ai găsit un cofraj cu care să poți participa la temele acestei luni. Nu m-am gțndit la început, de fapt uitasem că există și altfel de cofraje, că aș fi denumit tea pur și simpu cofraje. Mai există și cofraje pentru paharele de cafea, când iei mai multe la pachet. Foarte simpatică și găinușa ta, îmi place mult aranșamentul din ultima poză.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dacă nu aveam nevoie de patent...nu dădeam peste acest cofraj. Am avut acum ceva timp și de la McDonald s pentru pahare. Mă bucur că îți place și îți mulțumesc!

      Ștergere