joi, 6 aprilie 2023

Serenada broaștelor - Reflexii în oglindă!

 Acum vreo 6 ani (sau poate mai mult, acum 6 ani am pus filmarea pe YouTube) am filmat broscuțele de pe râul Teslui, care trece prin spatele grădinii mele, când dădeau un mare concert cu intrare liberă!

Eu am ocupat un scaun liber chiar lângă scenă și am putut să mă bucur de cântecul lor live! Filmarea a fost făcută cu un telefon nu foarte performant, după cum veți observa, dar cântecul lor se aude foarte bine!Înscriu postarea în tabelul găzduit de Carmen la rubrica Reflexii în oglindă :

Recomandarea sună așa: "Dacă doresti să participi, publică într-un articol pe blogul tău, o imagine sau un clip, pe care tocmai le-ai vazut în "oglinda" (poate fi și cea retrovizoare).

6 comentarii:

 1. ce dragut! imi place mult concertul imortalizat ☺☺☺ Si eu am o asemenenea filmare, anul trecut am facut-o in Bucuresti, trebuie sa o caut ☺
  Un start bun in weekend, draga Mihaela ♥

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Am o filmare din primăvara trecută cu o pasare care cântă superb....pasarea nu o vedeam....dar cântecul era mirific. (Locuiesc aproape de pădure) Trebuie să o caut neapărat...sau poate va reveni pasărea când se va instala căldura!
   Mulțumesc la fel! Weekend plăcut și Un Paște luminat!

   Ștergere
 2. Haha!! Vai ce tare e filmuletul. Ai fost inspirata ca ai filmat putin din concert - chiar interesant!
  Se vede bine si lacul si i-am observati si pe interpreti :P
  Pupici cu drag!!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Se auzea foarte bine...si mai erau acompaniate si de o pasare...spre finalul filmuletului se aude si ea. Deoarece nu am avut un telefon performant nu-mi permitea să filmez mult.
   Pupici! O seară frumoasă!

   Ștergere
 3. Ce deosebit!!! Mie imi place oracaiala broscutelor! Si le-ai surprins foarte bine concertul! Felicitari! Multumesc pentru atmosfera relaxata!
  Pupici si o zi frumoasa! 😘 ❤️

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Asa e, cand vreau sa am un moment de relaxare merg in spatele gradinii la râu, e pădurea aproape, și dacă nu au broscuțele concert, tot ascult vreun cantec maiestuos de pasăre, uneori vin ele in pomii din curte și concertează.
   Weekend plăcut! Pupici

   Ștergere