Eros și Psyche - Când arta întâlnește tehnologia !

 Povestea de iubire dintre Eros și Psyche se spune că este cea mai frumoasă și că în spatele mitului iubirii dintre ei se află semnificații...

marți, 3 ianuarie 2023

Felicitare amuzantă de zi de naștere - handmade!

 La transformările creative lunare sunt 3 teme impuse și una la alegere, mai multe detalii găsiți pe blogul Explorator prin viață, iar materia primă pentru această lună - ianuarie- este hârtia pentru împachetat sau pungile de cadou. Printre cele trei teme impuse avem și crearea unei felicitări!

Astăzi, după o zi de serviciu, am zis să mă relaxez creând această felicitare amuzantă, care sper să vă placă!

Am folosit următoarele materiale: un carton de la dresuri, foarfecă, lipici, bandă adezivă decorativă și, bineînțeles, hârtie pentru împachetat, una simplă de culoare mov și una cu păsări pe care am folosit-o și la tablou.

Materia primă pentru felicitare!😀

Am îndoit cartonul pe jumătate și pe partea maronie, nu pe cea albă care se vede în imaginea de mai sus, am lipit hârtia de împachetat mov....apoi m-am blocat! Nicio combinație nu îmi plăcea, și tot întorcând hârtia pe toate părțile😅, am văzut două păsări supărăcioase și am zis că ele vor fi vedetele de pe felicitare!

Mi-am adus aminte că am primit cadou, anul trecut, bandă adezivă decorativă și am lipit pe marginile felicitării, să nu fie chiar simplă! Apoi am găsit într-un catalog de cosmetice o imagine cu un crin, pe care am decupat-o și am lipit-o pe felicitare. Am scris mesajul amuzant și ...gata felicitarea!

Felicitarea handmade - rezultat final!

M-am relaxat și m-am distrat făcând această felicitare! Mi s-au părut foarte haioase cele două păsări!

Pe data viitoare!!

8 comentarii:

  1. E frumoasa felicitarea! Si hazlie! Imi imaginez cum un paun vrea sa impresioneze o paunita si ea se da greu abordabila! Dar n-a vazut frumusete de crin! 😊
    Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  2. Chiar simpatica felicitarea! Bravo!
    Iar movul este o culoare potrivita pentru 'suparacioase'!
    Multa inspiratie in noul an! 😘❤️

    RăspundețiȘtergere
  3. Hahaha! Vai ce tare e mesajul!! Imi place mult felicitarea :D.
    Eu pana fac o felicitare daca nu ma sucesc si invartesc :)))) Zici ca cine stie ce fabric acolo. Mai sunt si cazuri asa rare cand am cate o sclipire de geniu (care sa nu implice cine stie ce chestii complicate, se intelege) si reusesc performanta de a termina intr-un timp decent proiectul. Altfel... Si daca mai sunt si presata de timp, atunci cu atata parca dureaza si mai mult :))).
    Dar, desigur ca mi-am programat sa fac si eu felicitare joi. Pana atunci poate gasesc ceva pungi/hartie de impachetat, ca daca nu - voi apela cu incredere la cea natur, pe care o am (si din care mi-au ramas cateva bucatele de la impachetat cadouri :D).
    Te felicit pentru felicitarea asta draguta foc :*
    Puuup cu drag :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Minunata felicitarea și mesajul superb.

    RăspundețiȘtergere