Eros și Psyche - Când arta întâlnește tehnologia !

 Povestea de iubire dintre Eros și Psyche se spune că este cea mai frumoasă și că în spatele mitului iubirii dintre ei se află semnificații...

duminică, 8 ianuarie 2023

Copertă din hârtie pentru împachetat

 A treia temă impusă la transformările creative din luna ianuarie constă în realizarea unei coperți pentru carte/caiet din hârtie pentru împachetat cadouri sau punguțe de cadouri. Dacă vreți să participați găsiți mai multe detalii dând click aici.

Am căutat prin stocul meu de materiale și am găsit o hârtie de împachetat mai măricică de culoare maro potrivită pentru o copertă mai micuță de carte. Așa că îi fac o îmbrăcăminte nouă cărticelei mele de rugăciuni.

De data aceasta încep cu rezultatul final!
Materialele pe care le-am folosit sunt foarte puține: hârtia pentru împachetat, foarfecă, și bandă adezivă transparentă. Aaa ...și o cariocă neagră pe care am folosit-o să desenez o floricică (mi s-a părut cam simplă copertă😀)

Hârtie de împachetat!
Am luat cărticica și i-am luat măsura direct pe hârtia de împachetat, am lăsat aproximativ un centimetru pe lungime, iar pe verticală aprox. doi centimetru. Am tăiat surplusul de hârtie după ce am dat formă copertei și am lipit capetele cu bandă adezivă transparentă.
Coperta de carte în lucru!

Și asta a fost tot! Apoi m-am gândit să dezenez o floricică și să scriu pe copertă ”Carte de Rugăciuni” ca să știu care este fața cărții!

Această copertă nu necesită efort fizic, nici timp prea mult, doar puțină creativitate! Puteți încerca și voi să faceți o copertă!
Pe curând!


5 comentarii:

 1. Felicitări Dănuța. Am și eu o hârtie asemanatoare cu asta. Arată foarte bine pentru o copertă!

  RăspundețiȘtergere
 2. Eu sunt in proces de gandire - la tema doi :))))).
  Cand eram prin liceu, am primit o carticica de Rugaciuni de la Colega mea... Era tare draguta - micuta si alba. In fine, inca mai e.. undeva in raft.
  Imi place cum ai avut grija de carticica ta si imi place si cum ai ales sa decorezi ! O floare - foarte sugestiv :*!!!
  Infloreste si zambeste...
  Sufletul.
  Pupici cu drag!!!

  RăspundețiȘtergere
 3. Simplu si... protectiv. 😊 Hartia "modesta" se potriveste perfect cu o astfel de carte si, in plus, e suflet pus (si) in coperta de protectie.

  RăspundețiȘtergere
 4. Imi plac astfel de pungi in culoarea asta. Sunt perfecte pentru ce am descoperit ca tehnica de a inmuia hartia si a o face similara cu pielea. Acum carticica ta de rugaciuni are o protectie de lunga durata! Poate poti prinde si o banda de material pentru a face un semn de carte.
  Seara buna!😘❤️

  RăspundețiȘtergere
 5. Da, ai realizat o copertă reușită 👍
  Pupici ❤️

  RăspundețiȘtergere