Eros și Psyche - Când arta întâlnește tehnologia !

 Povestea de iubire dintre Eros și Psyche se spune că este cea mai frumoasă și că în spatele mitului iubirii dintre ei se află semnificații...

joi, 12 ianuarie 2023

Cum am slăbit 15 kg!

 INCREDIBIL!!!!

Numai mie putea să mi se întâmple! Am fost zilele trecute la un pet shop să cumpăr un sac de mâncare pentru câini când, la casă, o doamnă ce era în spatele meu la coadă, m-a întrebat dacă am câine! Am rămas paf...(care mă cunoașteți vă imaginați ce față aveam) gândindu-mă ....oare de ce aș mai cumpăra mâncare pentru câine, nu???

Din impuls i-am răspuns că nu, nu am câine, dar vreau sa reiau dieta cu mâncare de câine deși cred că nu e prea indicat, ținând cont că ultima oară am ajuns la spital, și cu 15 kg minus!

I-am spus că era esențială o dietă perfectă și că tot ce trebuia să fac era să-mi umplu buzunarele cu granule și să mănânc una doua de fiecare dată când simțeam foamea (trebuie să menționez că practic toată lumea de la coadă era interesată de povestea mea).

Șocată, doamna, m-a întrebat dacă am ajuns la spital din cauza că mă otrăvisem cu mâncarea pentru câine. I-am răspuns, că nuuuu! am ajuns la spital pentru că fugisem în stradă să-i miros curu unui pitbull și m-a lovit din plin o mașină!!!!!

Am crezut ca domnul din spatele ei o să facă un infarct de cum râdea iar vânzătoarea se înroșise de râs în hohote!

Acum că ai terminat de citit, trebuie sa mărturisesc că am copiat povestea asta numai asa ca sa te fac sa RÂZI!!! (sper ca am reușit să vă fac să râdeți). 

E necesar sa râdem cât mai mult!!!

Deci mai lăsați la o parte problemele oameni buni și încercați să mai și râdeți! :))

Uzzi și Pablo - somnul de frumusețe!
Nu știu cine este autorul poveștii dar pe mine m-a binedispus, sper că și pe voi!

O zi de joi frumoasă să aveți!

6 comentarii:

  1. Buna tare povestea! Si nici nu o stiam!
    Multumesc pentru zambet! 😘❤️
    Iti dai seama cat de mult isi iubesc oamenii animalele daca femeia s-a gandit ca se pot otravi cu celebra mancare...
    Seara buna, Mihaela! 😘❤️

    RăspundețiȘtergere
  2. Chiar daca stiam povestea, nu am putut sa nu rad pe saturate - nu de alta, dar e FIX pe tipul me de UMOR. Adica am facut chestii de gen. Si am avut astfel de intrebari (nu cu mancarea de caine, desigur).
    Apropo de mancarea de caine, inca regret ca m-am si l-am chinuit pe Dodo cativa ani cu por.. cu preparatele astea. Din cauza lor a avut primele probleme de sanatate. Da.. stiu sunt mega recomandate, dar pe mine nimeni nu ma poate convinge de beneficiile unor chestii care stau cu punga deschisa prin pet shop-uri o gramada de vreme. Nu mai zic de miros.. Yucks. No thanks. :)
    (dar stiu pe cineva care a gustat din mancarea pentru pisici si nu e gluma. hehe),
    Pupici!!! Si salutari dragalasilor :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Da, m-ai prins ! Am râs cu zgomot !
    Pupici ❤️

    RăspundețiȘtergere