Eros și Psyche - Când arta întâlnește tehnologia !

 Povestea de iubire dintre Eros și Psyche se spune că este cea mai frumoasă și că în spatele mitului iubirii dintre ei se află semnificații...

miercuri, 28 februarie 2024

Fii creativ - Transformări creative!

 Tema cu numărul patru se numește Fii creativ și este tema la care putem alege fiecare ce vrem să lucrăm. Iar eu am ales să fac pentru transformările creative un suport pentru pensule și creioane.

Materiale folosite:
sârmă plușată;
- o bucată de material pufos;
- un recipient gol de gel de duș;
- două bucățele de carton:
- bandă roșie de satin de la brăduțul trimis de Niko pentru Adventul Exploratorului Creativ;
- o bucățică de dantelă albă;
- foarfecă și silicon pentru lipit.


Am dezlipit eticheta de pe recipient, apoi l-am tăiat, aproximativ, pe jumătate. Următorul pas a fost să pregătesc materialul pufos. După ce m-am chinuit să tai o fâșie dreaptă, pentru că nu se taie chiar așa ușor, am lipit pe suportul meu altă bucată de material, care nu era chiar dreaptă. Așa se întâmplă când te grăbești sau când lași totul pe ultima sută de metri.
După ce am lipit materialul, am lipit banda roșie și într-o parte am aplicat o floricică realizată din sârma plușată și o bucățică de dantelă.
Am lipit pe fundul suportului pentru pensule și creioane o bucată de carton, pentru a-i oferi mai multă stabilitate, și o altă bucată de carton în interior, pentru a despărți creioanele de pensule.
Și asta a fost tot! Am reușit să finalizez, și de data aceasta, toate temele lunii februarie.

Pe curând!💝


2 comentarii:

 1. Super dragut suportul. Uite niste pensule fericite :D.
  Cand am vazut floricica din sarma plusata m-am uitata de doua ori - am facut si eu una cred ca aproape la fel :)))). Chiar sa nu uit sa va arat si prototipurile de martisoare plusate pe care le incercasem in februarie, inainte sa gasesc suportul pentru snuruletele tesute.
  Felicitari pentru creatie. E tare dragalasa. Pupici!

  RăspundețiȘtergere
 2. Ha, ha! Ce pufosenie ai facut. Nu imi trecea prin cap sa pun un astfel de material la un suport pt. creioane. Arata minunat si cred ca te vei juca mereu cu puful...
  Felicitari, Mihaela. Zile frumoase.❤

  RăspundețiȘtergere