Eros și Psyche - Când arta întâlnește tehnologia !

 Povestea de iubire dintre Eros și Psyche se spune că este cea mai frumoasă și că în spatele mitului iubirii dintre ei se află semnificații...

sâmbătă, 3 februarie 2024

Felicitări

 În ianuarie, mai exact pe 19, am primit premiul pe care Niko îl dă unui membru al clubului de puzzle, în urma extragerii la sorți. Dar, astăzi, îți voi arăta doar felicitarea și pictura primită împreună cu puzzle-ul.

Îmi place foarte mult felicitarea, este o felicitare dinamică cu fantă de glisare realizată din materiale, la îndemâna oricui, cum ar fi hârtia de împachetat cadouri, carton și lipici. Niko a lăsat un tutorial foarte explicit pe blog pentru realizarea acestei felicitări.


Pictura, din imaginea de mai sus, am ales s-o prezint cu felicitările deoarece este realizată pe o bucată de carton de mărimea unei cărți poștale și-mi este foarte dragă, deoarece seamănă foarte mult cu locul unde îmi plimb cățeii, în timpul liber. Oaza noastră de liniște și relaxare!

Pe 22 ianuarie, am găsit în cutia poștală un plic. De obicei, în cutia poștală primesc facturi și reclame, așadar am fost surprinsă plăcut când am găsit felicitarea cu Ying și Yang de la Suzana - Letter Y A shiny space for yellow and Yin-Yang. Suzana este o maestră în crearea de felicitări, are un dar să combine culori și elemente în așa fel în cât să creeze o armonie, obținând un efect perfect.

Fetelor vă mulțumesc, încă o dată, pentru aceste superbe felicitări!

Pe curând!💝



4 comentarii:

  1. Sa ai un weekend minunat!
    Pupici si imbratisari 😘🤗

    RăspundețiȘtergere
  2. Niko este incredibila cu astfel de felicitari complicate. Mie insa imi place sa combin culori, de in final ma intreb cum mi-au iesit asa...
    Pupici si multumesc, draga Mihaela! ❤️😘

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce de bucurie aici!! 💗
    Felicitarile sunt superbe!
    Imi plac tare mult aceste felicitari interacive, ideile care le pun in miscare, faptul ca exista tutoriale care iti arata cum poti obtine astfel de efecte. Apoi cum pot fi personalizate - alta, poveste! Atatea variante, pentru a realiza lucrari unicat, urmand aceiasi pasi - refertor la baza,
    Apoi sunt felicitarile care ies din tipare - care iar ma fascineaza. Mici opere de arta, combinand tehnici, experimand... creand. O lume in miniatura.

    Tabloul este chiar frumos - relaxant! Imi imaginez cat de frumos este locul vostru de evadare, de plimbare si ma bucur si eu.

    Pupici cu drag !! :*

    RăspundețiȘtergere