Eros și Psyche - Când arta întâlnește tehnologia !

 Povestea de iubire dintre Eros și Psyche se spune că este cea mai frumoasă și că în spatele mitului iubirii dintre ei se află semnificații...

duminică, 14 ianuarie 2024

Scrisoarea lui Dumnezeu către tine

 Răsfoind agende vechi am dat peste această scrisoare ”Scrisoarea lui Dumnezeu către tine” pe care am asociat-o cu un versetul 1 Tesaloniceni 5:17, din Biblie, care spune: ”Rugați-vă neîncetat!”.

Nu știu cine este autorul și de unde am transcris-o, dar e prea frumoasă să o țin doar pentru mine! Sper să-ți placă și ție!

”Când te-ai trezit în această dimineață te-am urmărit și am sperat că-mi vei adresa vreun cuvânt și chiar puține cuvinte, cerându-mi părerea sau mulțumindu-mi pentru ceva bun ce ți s-a întâmplat ieri. Dar am observat că erai foarte ocupat să-ți cauți hainele potrivite să te îmbraci ca să mergi la serviciu. Am continuat să mai aștept încă, în timp ce te învârteai prin casă pentru a te îmbrăca și pregăti, pentru că știam că ai fi avut timp pentru a te opri câteva minute pentru a-mi spune: Ciao!

Dar erai foarte ocupat. Din acest motiv am pregătit cerul pentru tine, l-am umplut de culori și de dulci cântece de fluiere pentru a vedea dacă așa mă vei asculta. Dar nimic din toate astea nu te mulțumea!

Te-am utmărit în timp ce erai la serviciu și am așteptat cu răbdare toată ziua. Cu toate lucrurile pe care le aveai de făcut, presupun că erai prea ocupat pentru a-mi spune ceva. Când te-ai întors de la serviciu, am văzut oboseala ta și m-am gândit să-ți fac o baie pentru ca apa să-ți îndepărteze întrgul stres.

M-am gândit să-ți fac o plăcere, în acest fel să te gândești la mine. Dar te-ai înfuriat pentru gândul avut.

Doream atât de mult ca tu să-mi vorbești, era încă atâta timp! Apoi ai deschis televizorul; am așteptat cu răbdare în timp ce te uitai la televizor, apoi ai luat cina, nu mi-ai adresat niciun cuvânt, ai uitat să vorbești cu mine.

Am observat că erai obosit și am înțeles că aveai nevoie de liniște. Și atunci am ascuns splendorile cerului și am aprins o candelă (luna). Era, cu adevărat, foarte frumoasă, dar tu nu erai interesat să o vezi.

În momentul când ai adormit cred că erai istovit. După ce ai salutat de ”Noapte bună” întreaga familie ai căzut pe pat și aproape imediat ai adormit. Ți-am acompaniat somnul cu o muzică și toate animalele mele nocturne s-au trezit, dar nu contează, deoarece poate nimeni nu ți-a spus că EU sunt întotdeauna aici pentru tine.

Am mai multă răbdare decât îți imaginezi, mi-ar plăcea să ai și tu răbdare cu alții.

Te iubesc atât de mult încât aștept întreaga zi o rugăciune!

Te-ai trezit din nou și încă o dată sunt aici și aștept, fără nimic altceva decât dragostea mea pentru tine, sperând că astăzi să-mi dedici puțin timp! 

Tatăl Dumnezeu”


Apoi, mi-am testat noile culori acrilice pe care le-am cumpărat. Rux mi-a trimis ceva pentru desenat, când a trimis premiul, și am zis să încerc să văd cum ies pe hârtie. Cu acrilice am pictat doar pe sticlă și piatră. Am găsit o culoare acrilică încoloră cu sclipici sau e un alb mai lăptos(!?), nu știu cum să o numesc, dar îmi place foarte mult!


Înscriu postarea în tabelul găzduit de Suzana, la joculețul cu Citate favorite!

Toate cele bune! Pe curând!💝

5 comentarii:

 1. Primisem si eu pe telefon rugaciunea asta. Insa nu prea stiu
  cum sa salvez textele. Este minunata. Mereu ma gandesc ca aceste cuvinte ar putea schimba multe lucruri daca noi chiar am intelegge efectele gandurilor noastre.
  Multumesc pentru intrare draga Mihaela.
  Eu am un acrilic - cred- cu asa efecte, insa acum mi-e prea lene si somn sa caut. Iti spun maine.
  Pupici! ❤️😘

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. M-am uitat, insa ceea ce am eu este in fel de gel, insa cu sclipici negru, nu argintiu. Pe alb am un acrilic sidefat, insa nu are efectul de la tine. Oricum, cand intind gelul, raman doar paietele.

   Ștergere
 2. Ce frumos ti-a iesit!! Ce acrilice sunt? Par culori metalizate.
  Imi place mult si ce e cu sclipici - ai senzatia ca e un glob 3D!

  E interesant compusa rugaciuna - ma intreb ce parere o avea Doamne Doamne :).
  Si ca veni vorba, ma voi retrage si eu in sfarsit - vad ca s-a remediat cu lumina (s-a tot stins de vreo 3 ori in noaptea asta) si parca a venit si Mos Ene pe la gene, ceea ce ar fi nemaipomenit de bine, ca am de recuperat.
  O saptamana minunata (si sper sa fie mult mai bine ochiul maine!!
  Pupici

  RăspundețiȘtergere
 3. Frumoasa scrisoarea, dar sper totuși ca nu e cazul s-o primesc niciodată daca nu am primit-o pana acum. Nu prea merg eu la Biserica, dar m-am educat sa spun un mulțumesc absolut oriunde as fi, ori de câte ori realizez ceva sau mi se întâmpla ceva bun. Sper sa nu mai fie în viitor zile în care sa uit sa adresez Celui de Sus, un cuvânt, oricare ar fi acela,
  Îmi place globulețe tău cu zăpadă. Felicitări!

  RăspundețiȘtergere
 4. Imi amintesc ca am citit, candva, aceasta scrisoare, si mi-a placut (imi place). Ca si MNiko, zic ca - sper! - nu voi uita sa multumesc, de fiecare data. Prea multi ii cer multe si prea putini ii multumesc sau se gandesc la El cand le e bine.
  Multumesc pentru reamintire!
  Zile senine iti doresc! Pupici! ❤

  RăspundețiȘtergere