Eros și Psyche - Când arta întâlnește tehnologia !

 Povestea de iubire dintre Eros și Psyche se spune că este cea mai frumoasă și că în spatele mitului iubirii dintre ei se află semnificații...

luni, 1 ianuarie 2024

Felicitări handmade din hârtie de împachetat

 La Mulți Ani în Noul An, 2024!

Azi, Niko, a dat startul Transformărilor Creative 2024, regulile sunt aceleași ca și anul trecut, foarte puțin modificate, însă nu știu cum voi sta cu timpul, dar îmi doresc să duc la bun sfârșit cât mai multe provocări.

În luna ianuarie se va folosi în creații hârtia de împachetat cadouri și pentru că spre seară, în timp ce ascultam radio, m-a lovit inspirația ... m-am și apucat de treabă.

Prima temă: Felicitare

De-a lungul timpului am realizat foarte puține felicitări, cred că le pot număra pe degete. Îmi plac foarte mult, dar nu mă pricep foarte bine să le realizez. Însă, astăzi, am realizat două felicitări.

Am folosit o hârtie de împachetat cadouri alb-negru, în care Secret Santa al meu, de la serviciu, mi-a împachetat o cămașă foarte drăguță, un carton - de la ambalajul dresurilor, două perluțe plate, lipici pentru puzzle, foartfecă și un creion. Am ales un model simplu de felicitare, iar rezultatul îmi place foarte mult:

Am prins curaj și am încercat un alt model de felicitare, dar rezultatul nu a fost la fel de bun ca primul. Am folosit aceleași materiale, în plus, am folosit mai multe mărgele rotunde de diferite dimensiuni.

 Am reușit să fac o pereche de felicitări handmade din hârtie de împachetat cadouri.
Care dintre ele îți place mai mult?

Pe curând!💝


5 comentarii:

  1. La multi ani draga mea!
    In primul rand iti doresc multa sanatate si sa ai timp sa ne jucam impreuna!
    Ti-au iesit minunat ambele felicitari! Si ce idee tare ai avut pentru baza pe care ai montat felicitarea cu cravata!
    Toata ziua am vrut sa fac si eu felicitari dar, ce sa vezi... n-am reusit samisc in front. Sper sa ma mobilizez si sa imi pregatesc materialele daca nu pentru maine, macar pentru miercuri.. :).
    Sa mai faci felicitari - iti ies foarte bine. Si nu imi pot alege favorita pentru ca amandoua sunt speciale, fiecare in felul ei.
    Pupici!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt frumoase amândouă, nu pot să aleg. Și îmi par a fi pereche, varianta masculină și varianta feminina. Și cromatica sobra dă o notă de eleganță.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt superbe amandouă. Tot pereche le-am văzut si eu, un el și o ea asortatipentru o seară deosebită, poate chiar de Revelion. Ai fost foarte inspitată încă din prima zi a anului. Felicitări că ai spart gheața cum se spune.
    Mult spor în continuare.
    PS: am adăugat eu in tabel și a doua felicitare.

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi place mult stilul de hartie cu linii. Ai reusit doua felicitari minunate! Sa se bucure destinatarii de ele!
    Felicitari pentru acest start in provocarile noului an, draga Mihaela! Pupici!❤️😘

    RăspundețiȘtergere
  5. Sunt foarte faine! Ingenioase! (mai ales "rochia") Formeaza un cuplu. 😊 Nu pot face o alegere... pentru ca fiecare e speciala in felul ei.
    Esti o harnicuta! 😊
    Felicitari pentru felicitari! 💐
    La multi ani! Sa fii sanatoasa si sa ai succes in toate! Pupici! ❤

    RăspundețiȘtergere