Eros și Psyche - Când arta întâlnește tehnologia !

 Povestea de iubire dintre Eros și Psyche se spune că este cea mai frumoasă și că în spatele mitului iubirii dintre ei se află semnificații...

marți, 16 ianuarie 2024

Proiecție Specială: Întâlnire cu actorii din Klaus & Barroso la Electroputere Mall

 Pe 23 ianuarie 2024, ora 19:00, Cinema Inspire VIP - Electroputere Mall, din Craiova, se transformă în locul perfect pentru o întâlnire de neuitat cu echipa și actorii din Klaus & Barroso. O comedie amuzantă scrisă de Grupa B (Adrian Nicolae, Cosmin „Micutzu” Nedelcu și Bogdan Theodor Olteanu) își continuă turneul început prin cele 13 orașe (Cluj Napoca, Brașov, Sibiu, Timișoara, Constanța, Galați, Iași, Botoșani, Suceava, Craiova, Oradea, Satu-Mare), oferind spectatorilor ocazia unică de a interacționa cu actorii și de a participa la discuții interactive.

Povestea filmului Klaus & Barroso este centrată în jurul unui barman și a unui bodyguard care încearcă să gestioneze o petrecere a burlacilor cu personaje excentrice și situații comice.

”Iubesc Klaus & Barroso, iubesc cinemaurile, iubesc publicul! Abia aștept să ne vedem să vă iau în brațe pe fiecare în parte!!!”, spune Cosmin „Micutzu” Nedelcu.

Actorii, Cosmin „Micutzu” Nedelcu, Adrian Nicolae și Vlad Brumaru, vor fi prezenți pentru o sesiune de întrebări și răspunsuri la ora 19:00, pregătind terenul pentru proiecția filmului la ora 19:30. O oportunitate pentru fani de a afla povești neștiute din culisele producției.


Filmul Klaus & Barroso, produs de Bold Film Studio, se remarcă prin distribuția sa de excepție: Carol Ionescu, Alexandru Ion, Vlad Drăgulin, Rolando Matsangos, Codrin Boldea, Cezar Antal, Mădălina Craiu, Șerban Pavlu, Victoria Raileanu, Alin Florea, Mădălina Stoica, Bogdan Farcaș, Cătă Nicolau.

Cu un trailer captivant, Klaus & Barroso promite să ofere o experiență cinematografică memorabilă.

Biletele sunt disponibile online, iar spectatorii sunt încurajați să-și rezerve locurile online pe site-urile cinematografelor participante:https://boldfilmstudio.ro/productii/klaus-barroso/

 Asigură-te că nu ratezi această ocazie de a fi martorul unei seri de neuitat alături de Klaus & Barroso! Detalii suplimentare sunt disponibile pe pagina de Facebook Bold Film Studio.

2 comentarii:

  1. Mergi? daca da, sa ne povestesti si noua cum a fost :D
    Si sa have fun! Vorba aceea :).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daaa, merg! Sunt mai multe evenimente, dar voi merge doar la film, vreau sa ajung in forma in Roma. Nu as vrea sa dorm 😂 si încă imi recuperez ochii, dacă stau foarte mult la laptop incep sa-mi lacrimeze foarte tare, abia am scris acest articol si nici ochelarii nu ma ajută.
      Voi povesti, desigur! Te pup

      Ștergere