duminică, 2 octombrie 2022

Semne de carte croșetate - DIY

 Printre hobby-urile mele, pe lângă citit, se numără și croșetatul. Îmi place să colecționez semne de carte, dar cel mai mult îmi place să le confecționez singură.

Vă voi arată câteva semne de carte pe care le-am confecționat, iar la final voi lăsa și un video-tutorial (este primul pe care îl fac, așa că fiți indulgenți!)


Semne de carte handmade

Pentru primele trei semne de carte ( din partea stângă), fluturașii, am folosit ață pentru croșetat, câteva mărgele, bețișoare din lemn de la cafea, iar pentru lipit am folosit pistolul cu silicon la cald. Fluturașul alb l-am realizat folosind tehnica croșetatului tunisian.

Ultimele două (cele din dreapta) au fost cel mai ușor de realizat. Am făcut fluturașii folosind tehnica croșetatului tunisian, apoi am făcut un lanț simplu (lungimea o alegeți voi) și un ciucuraș. Le-am cusut și rezultatul este cel din poza de mai sus.

Semne de carte croșetate

Următoarele două semne de carte se lucrează simplu, sunt foarte multe tutoriale pe youtube. Le-am adăugat în plus mărgele, arată foarte bine și sunt interesante. 

La final, așa cum am promis, o să las video-tutorialul pentru semnul de carte care nu a fost chiar simplu de făcut.

Semn de carte croșetat cu cheițe de la doze

Cel mai greu a fost să croșetez cheițele, am căutat de foarte mult timp un tutorial și nu am găsit, tot încercând diferite metode de croșetat am desoperit cum să croșetez trupul unui animăluț semn de carte. Cheițele se croșetează pe spate cu ochi simplu, după ce le-am croșetat pe toate și am ajuns la lungimea dorită, am croșetat marginea trupului. Semnul de carte Ursuleț are lungimea totală de 20 cm.


Sper că vă plac semnele mele de carte! Dacă aveți nevoie de ajutor lăsați un comentariu și vă răspund în cel mai scurt timp!

Vă îmbrățișez! O săptămână ușoară și plină de realizări să aveți!

2 comentarii: