Eros și Psyche - Când arta întâlnește tehnologia !

 Povestea de iubire dintre Eros și Psyche se spune că este cea mai frumoasă și că în spatele mitului iubirii dintre ei se află semnificații...

luni, 10 iulie 2023

Ultima seară de festival IntenCity!

 Duminică, 02 iulie, a fost ultima seară de festival, în această seară a cântat și Enrique Iglesias. Deși nu e favoritul meu, muzica lui o ascult doar la radio, la serviciu, când e difuzat, voiam să-l văd și în realitate. După concertul lui Iglesias a trebui să merg acasă, deoarece luni dimineața m-am trezit la 05:30 a.m. pentru a merge la serviciu, am reușit să dorm aproximativ 3 ore.

Am ajuns la stadion în jurul orei 18:00, dar nu ne-am mai dus direct la concerte, oboseala deja se cuibărise în trupurile noastre, așa că am hotărât, ca până începe Alex Ferrari, să ne plimbăm, pe la tarabe, și poate să mâncăm și să bem ceva.

Eu mi-am luat o înghețată prăjită, deoarece eram curioasă să văd cum este - nu mai mâncasem până atunci, și o apă plată. Apoi am mers pe la tarabe, unde am primit pălăriuțe, sticksuri, prăjiturele, etc de la firmele care își făceau reclamă cu ocazia festivalului. Nici nu ne-am dat sema ce repede trecuse timpul, când am intrat pe stadion deja era în concert Alex Ferrari cu melodia Bara Bará Bere Berê și începuse să plouă, noroc cu pălăriile primite de la Cez!


După Alex Ferrari a urmat Oceana:

A cântat melodia Tinei Turner - The Best:

 

 După Oceana, pe scenă a intrat cântăreața ucrainiană Ruslana, câștigătoarea Eurovision 2004. La vârsta de 50 de ani, are un corp cu abdomen plat și pătrățele, doar mușchi, a dansat mai mult decât dansatoarele și a și cântat live, pentru acest lucru am admirat-o foarte tare! A făcut spectacol!!

I-am făcut multe poze, dar din cauză că se mișca tot timpul nu au ieșit prea bine:


A transmis un mesaj emoționant, pe care l-a citit în română, însă nu am filmat acel moment.
 

După momentul Ruslanei a sosit momentul ”divei” Enrique Iglesias. În seara aceea m-am lămurit de ce nu-mi plăcea de el!
A fost singurul care a întârziat și singurul căruia i s-a șters toată scena cu prosoape albe, înainte de concert😳. Mă așteptam la un show de proporții și ce-a făcut Enrique al meu? Nici măcar nu a salutat (cum au făcut ceilalți artiști) după două versuri a coborât în public unde fanele au luat-o razna, pe unele le-a și pupat, iar eu m-am retras în spatele stadionului, unde am așteptat fetele cu care venisem la concert.



Dar să nu fiu rea, omul chiar a învățat româna să ne impresioneze, un cuvânt: Noroc!


Per total mi-a plăcut festivalul, în special seara de vineri cu muzica anilor 80-90. M-am bucurat foarte tare că am avut ocazia să întâlnesc artiștii pe a căror muzică am dansat în discoteci în tinerețe!😅
Anul acesta s-au văzut îmbunătățirile legate de organizare, însă mai este loc de și mai bine. Mi-ar fi plăcut să văd mai mulți artiști rock sau hip-hop, atât internaționali cât și români, în locul dj-ilor, dar asta e!
Abia aștept să văd ce artiști vor concerta la anul!
Vă doresc o zi frumoasă și o săptămână plină de realizări!

7 comentarii:

  1. Inghetata prajita? Nu am auzit. Mi-a placut entuziasmul povestii tale.
    Macar asa, am participat si eu putin la atmosfera! Iar pentru voi raman amintiri speciale. Multumesc mult, Mihaela!
    Pupici! ❤️😘

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici eu nu auzisem, de aceea am și cumpărat! Și mi-a plăcut foarte mult! Cum să explic: aluatul de cornet(cred că asta e partea prăjită) ,iar in interior era înghețata...iar "carcasa" era foarte crocantă și foarte bună! Cu drag! Pupici.

      Ștergere
  2. da, exact ca Suzana încep: înghetata prajita?!? Nu am auzit asa ceva ☺☺☺ Detaliaza te rog ☺☺☺
    Ce frumos ac aveti asemenea cncerte! Cat a costat un bilet, sunt tare curioasa. La noi, asa ceva ar fi costat, pe seara 150€ Eu nu as fi putut sa merg decat o singura data ☺ Multumim pentru frumoasele detalii si videoclipuri.
    Eu mi-am rezervat bilet din nou, pentru decembrie la Night of the Proms (am scri in 2022 ce am vazut) Anul acesta vor veni Toto, Anastacia, James Morrison, Aura Dione, MelC... (biletul meu a costat 115€).
    Te pup Mihaela, o saptamâna cât mai placuta! ♥

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Învelișul inghetatei era prăjit (cornetul) iar in interior era înghețata rece, învelișul era foarte crocant....a fost delicioasă.
      Abonamentul cu acces general pe 3 zile a costat 300 ron, adică in jur de 60 euro. Abia aștept să ne povestești, maine voi citi si articolul din 2022 publicat de tine. Eu imi doresc să ii vad pe cei de la Queen in concert, sper să reușesc, cand au avut cei de la Kiss concertul de "pensionare" nu am reușit să ajung, s-a suprapus cu altceva. Si mi-ar plăcea să -l văd si pe Eminem și mulți alții bineînțeles, știu vreau cam mult:))).
      Cu mare drag! O săptămâna frumoasă și ție! Pupici

      Ștergere
  3. Auzisem de inghetata flambata :D. Interesanta treaba asta cu inghetata prajita. Hmm :DO combinatie interesanta. Ma bucur ca i-a placut si ca ne-ai povestit (am citit in comentarii).
    Cine e Alex Ferrari? De fapt nu stiu nici cine e Oceana (desi numele imi suna vag cunoscut). La fel imi suna cunoscut si numele Rulsana - dar iar nu stiu amanunte.
    Mie imi place Enrique :D. Nu l-am vazut niciodata in concert - stiu ca am vaut cateva imagini in... 2002 (cred) - cand au cantat Akcent in deschidere :D. Cred ca fanelor le-a convenit mai mult baia de multime decat sa le vorbeasca in romana :))).
    Dar.. cum a cantat?
    In acest moment nu m-as deplasa la niciun concert. Nici platita. Am reusit sa imi iau cateva dvd-uri cu concerte Arashi. Absolut superb realizate - si cat de frumos se comporta si spectatorii. Altceva.

    Ma bucur ca ne-ai povestit - asa mai „particip” si eu virtual macar la evenimentele de gen :D.

    ps: Enrique a cantat descult? :D (glumesc :*)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Inghețata a fost prăjită, în fripteuza, chiar interesantă combinația.
      Sunt arțiști din generația nouă. Enrique de cântat, a alergat bine în public :))))... Și dacă a mai cântat ceva ...n-am auzit de urlete .:)))
      Anul trecut Jason Derulo și Luis Fonsi au făcut spectacol, mi-au plăcut chiar dacă nu erau preferații mei. Au avut jocuri de lumini, coregrafie cu dansatori/dansatoare...și sunt destul de celebri și ei. Jason Derulo a întârziat, dar măcar a meritat așteptarea.

      Ștergere
  4. Mă bucur când aud de concerte reușite.Mie, locuind în Ilfov și neconducând auto, îmi este peste mână să merg la evenimente nocturne.
    Toate cele bune!

    RăspundețiȘtergere