Eros și Psyche - Când arta întâlnește tehnologia !

 Povestea de iubire dintre Eros și Psyche se spune că este cea mai frumoasă și că în spatele mitului iubirii dintre ei se află semnificații...

duminică, 23 iulie 2023

Față de pernă croșetată!

 Azi de imineață când am schimbat lenjeria la pat, am dat peste o față de pernă, pe care am croșetat-o acum câțiva ani, care se menține âncă bine, după atâtea spălări și vreau să vi-o arăt și vouă!

Am lucrat-o după schema de mai jos. Schema am descărcat-o de pe crochet.about.com, nu știu dacă mai există site-ul (aveți linkul complet în poză), deoarece eu am descărcat schema și am lucrat după ea, mi-am notat rândurile și le-am colorat, pentru că sărisem din ele și a trebuit să desfac lucrul.

Am lucrat cu piciorușe duble după schemă, apoi dintr-un material satin verde am confecționat fața de pernă, de care am cusut apoi modelul croșetat. iar mai jos aveți lucrarea finală:

Nu mai știu cât timp mi-a luat să o croșetez, dar nu a fost puțin, deoarece atunci când trebuia să desfac din cauză că săream vreun rând mă supăram și vreo două zile nu mai făceam nimic la ea.😂 Nu cred că mai am perna pentru care am lucrat fața de pernă, acum am una mai măricică (sau pufoasă), se vede din poze că o cam strânge.

Când am reușit să o termin am fost foarte mândră de mine și o satisfacție de nedescris! Alte lucruri croșetate de mine găsiți pe pagina Croșeta Magică.

Sper să vă placă! O seară frumoasă să aveți!

4 comentarii:

  1. Foarte frumoasa 😍😘 mi am dorit mereu sa pot sa crosetez asa ceva! Nu stiu decat sa fac fasoane. La tricoul pentru dans, am taiat umerii si ca sa nu pice manecile, am facut feston din bumbacel, folosind croseta.
    Poti fi foarte mandra devtine, a iesit excelent, chiar daca ai desfacut si refacut!
    Daca e prea ingusta, poti folosi pânza de jur imprejur, cred ca ar arata foarte elegant.
    Te pup. noapte buna!😘

    RăspundețiȘtergere
  2. Moaaaamaaaa! 😊 Mie mi-ar lua juma' de viata sa fac un "lantisor" cu croseta!
    E foarte, foarte frumoasa! Felicitari!
    Mi-ai dat o idee. 😊 Am mileuri din macrame care cred ca n-au fost folosite niciodata (cu una, doua exceptii - nu-mi mintesc sa fi vazut prin casa) si, cred, as putea sa cos unele pe fețe de perna pe care sa le confectionez din satin... Chiar mi-ar placea sa gasesc timp sa fac ceva de genu'. Eh! 😊
    Saptamana frumoasa iti doresc! Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce multe talente ai! O sa mai explorez! Oricum pare sa fi fost destul de laborios, dar a iesit frumos!
    Pupici❤️😘

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce frumos!! Am si eu o pernuta cu „patratelele bunicii„. Erau niste reviste la care primeai fire croseta si in fiecare saptamana cate un patratel nou - cred ca stii despre ce e vorba, a fost acum cativa ani buni.
    Imi place mult tipul acesta de perna pe care l-ai facut tu - este ca o broderie crosetata. Mi-ai adus aminte cate proiecte gasisem si salvasem si eu sa le fac candva. :O
    Mi-a placut mult ca ai facut si pagina pentru lucrurile crosetate. Si eu va trebui sa ma ocup un pic de organizare (sa le fac pe ani cu poze pe cele care s-au adunat.
    Acum incerc sa fac un backup pentru ca e plin laptopul :O. Sper sa reusesc - se anunta calduri mari in urmatoarele zile si trebuie sa am laptopul functional 🤞🙏.
    Pupici cu drag si felicitari pentru rabdarea de a face asa un model complicat! :)

    RăspundețiȘtergere