Eros și Psyche - Când arta întâlnește tehnologia !

 Povestea de iubire dintre Eros și Psyche se spune că este cea mai frumoasă și că în spatele mitului iubirii dintre ei se află semnificații...

luni, 24 iulie 2023

Furcoricică!

 Bună seara, om frumos!

Nici nu știu când a trecut timpul....nu degeaba se spune că ne aflăm în secolul vitezei! A trecut timpul și am cam rămas în urmă cu activitățile la care m-am înhămat la începutul anului! 

Am constatat că am rămas în urmă la maratonul de citit și că mai am 12 cărți de citit să-l finalizez! Așa că am ales ca relaxare cititul și am terminat trei cărți în săptămâna care tocmai a trecut, urmează să postez și recenziile, pentru că azi trebuie să vă arăt și să vă povestesc despre furcoricica mea (furco de la furculiță și ricică de la floricică)😂

Furcoricica mea este foarte ușor de făcut, e cam petrecută (are doar 4 petale, restul i-au căzut - a se citi că nu am mai avut furculițe). A răsărit din patru furculițe, trei cu cozile tăiate și una întreagă, puțină culoare (mov și verde), o mărgică și o plasă de la o rochie veche de mireasă.

În poză doar furculițele, că aproape uitasem să le pozez și pe ele!!!

După ce am tăiat cozile celor trei furculițe cu ajutorul unui cuțit, le-am lipit cu silicon, am pus plasa în mijloc (inițial am vrut să pun o mărgea mai mare, dar m-am răzgândit!) am lipit și o inimioară verde (mărgea), de la o brățară care mi s-a rupt, tot în mijloc. Și gata...furcoricica mea! Ce zici ? E frumoasă?



Am uitat să îți povestesc despre culoare, la fel cum uitasem să colorez furcoricica mea. După ce am lipit totul, am constatat că uitasem să le colorez. Nu mai puteam să folosesc acrilice sau tempera pentru că se murdărea plasa, așa că mi-a venit ideea să folosesc creioane colorate. Am folosit mov și verde, dar în poze ,din cauza luminii, pare roz.

Înscriu repede postarea în tabelul transformărilor creative,găzduit de Explorator prin viață, la tema cu numărul trei și te las pentru că, dacă tot stau rău cu timpul, am zis să mă pun și mai rău, și m-am înscris în Tabăra Virtuală ”Vorbește Brandul” și deja am o temă de făcut!

O seară cât mai frumoasă și mai liniștită să ai!

6 comentarii:

  1. Ce tare ideea! Nu m-as fi gandit la o astfel de varianta de 'furcoricica'! S-a colorat bine cu acele creioane. Interesant. Nu am incercat asa ceva.
    Felicitari! Spor la tot ceea ce iti propui! Pupici! ❤️😘

    RăspundețiȘtergere
  2. Si mie imi venisera azi la idei crete...:))) Sa ma fac si aia, sa reiau si ailalta (- aici e vba de japoneza)... si tot asa. pana la urma am reusit in sfarsit sa fac ceva pentru vreo 4 puzzle-uri (ma rog, la al patrulea doar am schimbat spatele puturos al ramei cu carton).
    Imi place tare mult Furcoricica :D E adorabila !!! Sa stii ca eu am avut doar una :))). Cred ca din acestea chiar mi-as cumpara. Imi plac tare mult - habar nu am de unde a aterizat in sertar.
    Imi plac si culorile alese si ce ai folosit ca sa o decorezi.
    Si iti doresc sa ai timp, putere si inspiratie sa le faci pe toate cele pe care le-ai ttrecut in agenda de must do :D
    Pupici!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi place inventia ta: "furcoricica"! 😊 Ai reusit o furcoricica frumusica, potrivita - observ - ca decor printre plante. Felicitari! Si spor in toate ce le ai de facut!
    Tu ai ramas in urma la maraton?! 😊 Eu sunt la un pas de abandon... :-(
    Pupici! ❤

    RăspundețiȘtergere
  4. Simpatice atat "furcoricica" cat si numele 🤣😂👍
    Sicces in tot ce iti propui. Start bun in Vorbește Brandul”. Sa ne pui si pe noi la curent cu ce se intampla pe acolo 🤗
    Numai bine. Pupici 😘

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte interesanta, parca seamana cu o moara de vant.

    RăspundețiȘtergere
  6. So pretty.
    www.rsrue.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere