Eros și Psyche - Când arta întâlnește tehnologia !

 Povestea de iubire dintre Eros și Psyche se spune că este cea mai frumoasă și că în spatele mitului iubirii dintre ei se află semnificații...

sâmbătă, 13 aprilie 2024

Coșuleț pentru ouăle de Paște!

Am reușit săptămâna trecută să mai bifez o temă de la transformările creative ale lunii aprilie, tema numărul trei ”Coș sau farfurie pentru ouă”.

Pentru acest coșuleț am folosit următoarele materiale:
-cofraj de ouă;
-capacul de la cutia de pantofi;
-lipici;
-pene de fazan;
-sfoară.


Am tăiat cofrajul de ouă cât să se potrivească în capacul de la cutia de pantofi, am ajustat și capacul după dimensiunea cofrajului. Apoi am lipit cofrajul în interiorul capacului.

Am învelit exteriorul capacului cu sfoară oferindu-i astfel un aspect rustic, iar din bucățelele de carton rămase din procesul de ajustare a capacului am făcut două mânere pe care le-am învelit în sfoară.

Lipiciul cu sclipici roșu l-am folosit pentru a orna coșulețul cu biluțe de polistiren și pentru că mi se părea prea simplu l-am ”împopoțonat”😄 cu niște pene de fazan. Aceste detalii nu numai că adaugă textură și culoare, dar conferă și un caracter distinctiv și original coșului. Mie îmi place rezultatul final și sper că și ție îți place!

Cu puțin efort și materiale la îndemâna oricui se pot realiza lucruri foarte frumoase și utile, la fel cum eu am reușit să realizez acest coșuleț unic, care va aduce un strop de farmec în decorul de Paște.

Până la finalul lunii mai am de realizat încă două teme, dacă ești curios să vezi ce voi realiza stai pe aproape!

Pe curând!💝

***fotografiile sunt din arhiva personală, colajele realizate cu canva.

7 comentarii:

 1. Ce idee faina ai avut!! Eu tot plimb o cutie de oua dupa mine :))). Maiam un cos facut prin 2012 la Pv .. mai am niste suporturi din cofraj de anul trecut. Sa vedem anul acesta cum se va materializa :D
  Pupici si spor !!
  (eu mai am cosul si ultima - indigo e gata dar i-am alocat ca deobicei ziua de marti :)))

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Pentru ideea inițială n-am avut materiale așa că am adaptat din mers! Și eu tot două teme mai am: tema la indigo și fii creativ! Nu știu cand le voi face, am multe restanțe și alte articole noi așteaptă la ușă! Sper să ma descurc cumva. Pupici! Spor și ție!

   Ștergere
 2. Foarte util! Eu nu am inca nici o idee.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Voiam sa il fac rotund, dar am constatat că nu mai am nicio caserola sau ambalaj rotund așa că am apelat la cutia de pantofi, tocmai imi cumparasem o pereche nouă:))). Sunt sigură că vei realiza ceva foarte frumos! Mai ai timp pana la sfârșitul lunii!

   Ștergere
 3. Îmi place mult optimismul ce reiese din postarea ta. Poate reușește să mo mobilizeze și pe mine. Știu exact ce vreau să fac la fiecare temă, inclusiv la provocări verzi, dar surpriză...incă nu m-am apucat de nimic. Sper să recuperez măcar o parte din teme zielel următoare.
  Felicitări pentru coșuleț!

  RăspundețiȘtergere