Eros și Psyche - Când arta întâlnește tehnologia !

 Povestea de iubire dintre Eros și Psyche se spune că este cea mai frumoasă și că în spatele mitului iubirii dintre ei se află semnificații...

sâmbătă, 6 aprilie 2024

Vino și bucură-te de farmecul sărbătorilor pascale în Parcul Nicolae Romanescu!

 Pregătirile pentru Târgul de Paște din Parcul Nicolae Romanescu din Craiova sunt în toi, iar entuziasmul este la cote maxime în întreaga comunitate! Cu o durată extinsă, între 19 aprilie și 12 mai, acest târg promite să fie un adevărat festin pentru simțuri și imaginație.

sursă foto: Primăria Craiova

Parcul Nicolae Romanescu - O oază de verdeață și liniște

Dacă nu ești familiarizat cu Parcul Nicolae Romanescu, acesta reprezintă una dintre cele mai frumoase destinații naturale din Craiova. Situat în partea de nord-vest a orașului, acest parc impresionant se întinde pe o suprafață de aproximativ 96 de hectare și este o adevărată oază de verdeață și liniște în mijlocul agitației urbane.

foto din arhiva personală

Parcul este bogat în vegetație variată, cu alei pitorești, lacuri și zone de agrement, oferind vizitatorilor săi un cadru perfect pentru relaxare și recreere în natură. Este locul ideal pentru plimbări romantice, picnicuri în familie sau pur și simplu pentru a te bucura de frumusețea peisajelor naturale.

foto din arhiva personală

Basmele prind viață în Parcul Nicolae Romanescu

Având ca temă Basmul "Albă ca Zăpada și cei șapte pitici", Târgul de Paște 2024 va transforma Parcul Nicolae Romanescu într-o lume de poveste, unde magia basmelor prinde viață în mijlocul naturii. Căsuțele celor șapte pitici au fost deja amplasate, gata să găzduiască produse tradiționale de Paște și alte bunătăți locale pentru vizitatori.

sursă foto: Primăria Craiova

Decorul natural al parcului este completat de covoarele de flori multicolore, în special lalele, și de alte elemente de butaforie, care vor transporta vizitatorii în lumea fermecată a poveștii. Oglinda fermecată, piticii și chiar vrajitoarea vor fi prezente pentru a completa atmosfera captivantă.

sursă foto: Primăria Craiova

Aventura continuă sub cerul înstelat

Pe timp de noapte, peisajul din Parcul Nicolae Romanescu se va transforma într-un adevărat spectacol de lumini și culori, aducând și mai multă magie în atmosfera deja fermecată a târgului. Nu îți voi dezvălui toate surprizele, dar este cert că povestea Târgului de Paște, din Craiova, de anul acesta este una de neratat!

sursă foto: Primăria Craiova

Vino și bucură-te de farmecul Sărbătorilor în Parcul Nicolae Romanescu!

Indiferent dacă ești localnic sau vizitator, te invit să vii și să te bucuri de magia Târgului de Paște 2024 din Parcul Nicolae Romanescu din Craiova. Între 19 aprilie și 12 mai, Târgul de Paște 2024 promite să fie un eveniment memorabil pentru toți cei care iubesc sărbătorile pascale și să se bucure de farmecul primăverii într-unul dintre cele mai frumoase locuri din Craiova !

sursă foto: Primăria Craiova

Așadar, marchează-ți data în calendar și pregătește-te să faci parte din povestea "Albă ca Zăpada" într-unul dintre cele mai frumoase parcuri din țară!

7 comentarii:

  1. Nu se poate!!! Aceea este o chitara in mijlocul apei ??? :O
    Ce tare!!! Si mi-a placut enorm caleasca. Caleasca aceea de vis - sa ai o curte si sa iti amenajezi asa iun locusor... vai ce dragut ar fi. E frumos parcul vostru !!
    La noi de pe 18 sau 19 se organizeaza Simfonia Lalelelor :)
    Pup

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu cred că tema e mai degrabă Tărâmul poveștilor, că e acolo caleasca Cenușăresei, Iar pe acea ciupercă o fi având ea outfitul Albei ca zăpada, dar e o scenă din Alice în lumea minunilor.
    Am reacșionat la fel ca Rux la vederea lacului. Urmat de ...„mă mut si eu la Craiova!” Chiar aveți în primăria aia niște oamnei deosebiși, știu să ofere ceva deosebit locuitorilor, dar să și atragă turiști care să dezvolte afacerile locale. Bravo lor!

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte dragut! Multumim.pentru aceasta minunata prezentare 🤗
    Ma bucur mult ca exista asemenea proiecte in România! Poate Craiova va fi urmat si de alte orase! 🌷🌞

    RăspundețiȘtergere
  4. The Easter Fair at Nicolae Romanescu Park sounds like a fairy tale come to life!
    The Snow White" theme sounds magical!
    Loved the photos, Mihaela.

    RăspundețiȘtergere
  5. Îmi plac foarte mult aceste amenajări!
    Până în Craiova nu am ajuns, dar acum mi-am dat idei și cine știe..
    Mulțumesc pentru toate cele prezentate!😇

    RăspundețiȘtergere