Eros și Psyche - Când arta întâlnește tehnologia !

 Povestea de iubire dintre Eros și Psyche se spune că este cea mai frumoasă și că în spatele mitului iubirii dintre ei se află semnificații...

vineri, 5 aprilie 2024

Felicitare din ambalajul unui parfum de cameră!

 Se pare că prima temă a fiecărei luni, de la transformările creative, este felicitarea. Nu mă pricepeam și nu mă pricep nici acum, să ne înțelegem, să realizez felicitări, de când cu această temă repetitivă pot să spun că am început să urăsc să fac felicitări😂, dar mi-am setat anul acesta printre obiective și acela de a face ceea ce nu-mi place, să ies puțin din zona de confort, așa că astăzi îți prezint o nouă felicitare realizată de mine.

Acum, când am postat poza pare să fie tăiată strâmb, ânsă ân realitate nu e așa. poate din cauza unghiului din care am făcut poza, dar să-ți povestesc cum am realizat-o.

S-a deschis un magazin nou lângă biroul meu, iar în pauză, îmreună cu o colegă, am mers să vedem ce e pe acolo și m-am întors cu două parfumuri de cameră handmade. Când am ajuns acasă am scos parfumurile și voiam să arunc ambalajul, dar mi-am amintit de transformările creative și am zis să verific ce materie primă are luna aprilie. Când am văzut că trebuie să folosim ambalaje din carton am zis să le pun deoparte, dar nu a durat mult căci după ce mi-am făcut un duș mi-a venit ideea să îl folosesc pentru felicitare.

Pentru realizarea felicitării am folosit ambalajul de carton, o bucată de carton cu sclipici, foarfecă și lipici pentru puzzle. Am decupat și am lipit, aproape sărisem un pas, întâi am colorat ambalajul cu acrilice gri si puțin sclipici și apoi am lipit. Dar mi se părea prea simplă, așa că am mai spoit-o  cu lipici cu sclipici...și asta a fost tot! Atât s-a putut! Sper să-ți placă felicitarea mea!

Pe curând!💝

8 comentarii:

  1. Mie mi se pare ca e un inceput de mandala. Eu sper totusi ca iti va placea sa faci felicitari dupa ce vei constata ca iti ies. Imi plac colile alea cu sclipici. Poti face multe lucruri dragute cu ele.
    Pupici si spor si imaginatie pe mai departe, ca doar ai vazut atat de multe lucruri frumoase pe unde ai umblat.
    Eu voi fi cam absenta pe blog in viitoarea perioada. Voi recupera mai tarziu.❤️😘

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu cred că îmi vor ieși, adică nu știu cum să asortez culorile, să îmbin elementele, sper că întelegi ce vreau să zic.
      Mulțumesc, Suzana! Te pup. Te aștept să revii. Să ai spor! Numai bine! Weekend plăcut să ai!

      Ștergere
  2. Ok, am înțeles că urăști felicitările. Din păcate anul acesta asta avem la transformări. Nu vor mai fi și anul următor tot felicitări. Ideea e că nu trebuie să te complici să faci o felicitare, iar cea de azi e perfectă pentru tema dată.
    Mult spor să îți atingi obiectivele propuse anul acesta. E clar că pe acesta cu ieșitul din zona de confort l-ai atins.
    PS: stii că poți sări peste tema felicitărilor si să recuperezi făcând în plus la celelate teme?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hei! Nu trebuie să schimbi regulile joculului pentru mine, ziceam așa ca fapt divers că nu-mi plac felicitările (să le fac)!:))) Și o dată pe lună (mi-a venit în minte melodia La Familia-o dată pe lună:)))) nu mor, aia e, până la urmă nu mă obligă nimeni, eu aleg să particip.
      Nu știam! Multumesc pentru info. Te pup Niko! Weekend plăcut să ai!

      Ștergere
  3. Felicitarea ta este foarte reusita. Imi place culoarea portocalie si sclipiciul, aduce un plus de lux felicitarii tale.
    Un weekend minunat sa ai!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc Carmen! Ești drăguță ca întotdeauna! Pupici. Weekend minunat să ai!

      Ștergere
  4. Zici ca este o artificie felicitarea ta!! Imi place tare mult! ai avut o idee fantastica. Felicitari :)!!! :*

    RăspundețiȘtergere