Eros și Psyche - Când arta întâlnește tehnologia !

 Povestea de iubire dintre Eros și Psyche se spune că este cea mai frumoasă și că în spatele mitului iubirii dintre ei se află semnificații...

sâmbătă, 16 martie 2024

Lansare de Carte la Târgul de Carte Gaudeamus Craiova 2024!

 Târgul de carte Gaudeamus, unul dintre cele mai importante evenimente culturale din România, are loc în perioada 13-17 martie 2024 la Teatrul Național Marin Sorescu din Craiova. Ca pasionată de literaturiă și călătorii, am avut privilegiul să particip vineri, 15 martie, la acest eveniment deosebit.

Sosind la târg, după programul de serviciu, am avut ocazia să particip la lansarea a două cărți fascinante: „Memoria Emigrației: 100 de scriitori prezentați monografic”, semnată de Florea Firan, și „Frumoasă era Sena pe sub florile mele”, o creație a istoricului Adrian Cioroianu. Dacă ești curios să vezi cum a fost acest eveniment, îți las filmarea mai jos:


Personal, unul dintre momentele speciale ale experienței mele la târg a fost întâlnirea cu autorul cărții „Frumoasă era Sena pe sub florile mele”, Adrian Cioroianu. Am avut privilegiul să achiziționez cartea și să primesc un autograf de la autor, iar această întâlnire am imortalizat-o în câteva fotografii, păstrând astfel vie amintirea acestui moment memorabil.


Prin intermediul cărții sale, autorul promite o incursiune inedită în atmosfera vibrantă și istoria fascinantă a Parisului, oferindu-ne nu doar o călătorie geografică, ci și una culturală și emoțională, în care vom descoperi scene de viață emoționante, pasiuni și dezbateri culturale.

Descrierea cărții este suficient de convingătoare pentru a atrage orice iubitor de cultură și călătorie:

Participarea la Târgul de Carte Gaudeamus a fost pentru mine nu doar o oportunitate de a descoperi noi cărți și autori, ci și un pas către o nouă aventură literară, iar achiziționarea cărții „Frumoasă era Sena pe sub florile mele” reprezintă doar începutul acestei călătorii fascinante.

Dacă ești și tu pasionat de literatură mai poți merge la târg, în Craiova, azi și mâine, mâine doar până la ora 14:00, pentru a experimenta farmecul târgului.

Pe curând!💝

3 comentarii:

  1. Cat de mult imi placea sa merg prin librarii!! De cand eram mica mi-a placut. :D
    Este un sentiment unic sa te plimbi printre rafturile. Sa atingi cartea, sa te uiti la ea... In fine. In ultima vreme mi-am cumparat cartile exclusiv online. :) Si incerc sa ma potolesc cat de cat pentru ca efectiv sunt multe :))). Si colac peste pupaza, in ultima vreme nu mai reusesc sa citesc. Noaptea sunt prea obosita si ziua nu am cand.
    Dar recuperez eu - sper de luna viitoare :D.

    Cartea despre care ai povestit pare foarte interesanta! Sper sa ne povestesti mai multe dupa ce o citesti! :)
    Si ma bucur ca ai impartit cu noi bucuria pricinuita de acest eveniment!

    Pupici cu drag :)
    (sunt foarte curioasa referitor la aventura :D hihih)

    RăspundețiȘtergere
  2. frumos eveniment, într-adevar! Ma bucur pentru tine, Mihaela draga!
    Atunci când ai ocazia sa cunosti autorul unui roman, parca patrunzi mai usor si mai cu drag, paginile cartii. Totul pare mai interesant si mai usor de inteles.
    O duminica minunata iti doresc! 🌸🤗

    RăspundețiȘtergere
  3. Iti multumesc Mihaela ca ne-ai luat cu tine la acest frumos eveniment.

    RăspundețiȘtergere