sâmbătă, 30 martie 2024

Gentuță plic din hârtie reciclată!

 Tema nr. 4 a transformărilor creative se numește: Fii creativ! - și trebuie să facem ceva, ce vrem noi, dar să folosim materia primă a lunii Martie.

Eu am ales să fac o gentuță plic din hârtie, din paginile unui catalog de cosmetice, după un tutorial găsit pe Pinterest, dar făcută în stilul meu:


De data aceasta am folosit puține materiale: pagini din catalogul de cosmetice, cinci în total, foarfecă și lipici. Când am văzut tutorialul, am zis că e foarte simplu, dar nu a fost așa de simplu cum părea.
Dpă multe împachetări și despachetări ale hârtiei, am reușit să fac o gentuță plic.

Transformarea unor pagini dintr-un catalog de cosmetice într-o gentuță plic a implicat mai mult decât mă așteptam. Cu toate acestea, perseverența și creativitatea m-au ajutat să depășesc obstacolele și să obțin un rezultat final satisfăcător. Experiența aceasta mi-a subliniat importanța explorării și încercării lucrurilor noi, chiar și atunci când par simple la început. Așadar, te încurajez să-ți folosești imaginația și să îndrăznești să experimentezi, pentru că cine știe ce minunății poți descoperi în călătoria ta creativă!

Pe curând!💝

3 comentarii:

  1. Ce idee interesantă! Îmi place mult gentuța pe care ai realizat-o. Felicitări! 🤗😘

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce dragalasa aceasta gentuta! Si poate fi si o ascunzatoare pentru
    un martisor. O sa vad daca imi reuseste si mie.
    Pupici si felicitari, draga Mihaela! ❤️😘

    RăspundețiȘtergere
  3. Asta da provocare! 😍 A ieșit faina! Mie mi-a ametit neuronul, când am văzut una făcută de Mihaela (MNiko). Încă zic pas.
    Felicitări (și) pentru premiu, Mihaela! Pupici! 💗

    RăspundețiȘtergere