Eros și Psyche - Când arta întâlnește tehnologia !

 Povestea de iubire dintre Eros și Psyche se spune că este cea mai frumoasă și că în spatele mitului iubirii dintre ei se află semnificații...

miercuri, 27 martie 2024

Valijoară din cutie de chibrituri!

 A doua temă a transformărilor creative se numește ”La indigo”, pe fugă și fără inspirație tot ce am reușit eu să fac vei vedea imediat.


Materiale folosite: o cutie de chibrituri, un marker negru, o pagină dintr-un catalog de produse cosmetice, decupaje din catalog, lipici și panglică de hârtie, iar pentru tăiat am folosit o forfecuță și un cater.

Am tăiat din pagina de catalog o bucată de hărtie cât să pot înveli cutia de chibrituri, apoi am lipit-o cu lipici. Apoi am făcut mânerul și curelele valizei din panglica de hârtie primită la adventul exploratorului creativ. Am decupat niște emoticoane să ornez valijoara și le-am lipit și pe ele pe ambele părți ale ei și am colorat cu negru colțurile!

Și terminasem! Ziceam eu! Înainte să mă apuc de articol, am zis să mai verific încă o dată cerințele, să văd dacă le-am îndeplinit și ce crezi? Nu le îndeplineam, valiza mea nu se deschidea! Aproape leșinasem!😂

Nu știam ce să fac, să o las așa sau să găsesc soluție să o fac să se deschidă? Și am decis, indiferent de rezultat, valiza se va deschide! Așa că am luat un cater și cu dexteritatea unui doctor, dar cu un cater șubred, am început să operez valijoara.😂

Se observă, doar dacă privești foarte atent, că al meu cater mai mult rupea decât tăia, dar acum valiza se deschide și se închide! Când am făcut pozele lipiciul încă nu se uscase, după uscare arată mult mai bine! Rezultatul final îl poți vedea în poza de mai sus!

Pe curând!💝


5 comentarii:

  1. Esti geniala!!! Am si ras cu lacrimi - dar ai rezolvat super tare dilema.
    Apropo de materia prima - am colectionat acum ceva timp cutiute (ai vazut in jurnalul de colectionar o imagine pastrat de pe una). Imi plac enorm - mai ca imi vine sa imi iau cutii doar pentru imagini :)))))). De fapt cred ca ar fi foarte utile pentru a tine in ele chestiute micute de craft, la organizare.
    Foarte tare valijoara :D. Vei avea ocazia sa mai faci :))))
    pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. Micaela, seu blog é muito bonito. Vou seguir ele. Espero que você também siga o meu. FELIZ PÁSCOA.
    Beijos.

    RăspundețiȘtergere
  3. Interesanta valijoara. Totul e bine cand se termina cu bine.😅
    Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  4. Vad ca si tu ai facut o astfel de valijoara din cutiuta de chibrituri. Chiar aveti rabdare cu astfel de dimensiuni. Si se mai intampla astfel de situatii, ce sa-i faci! Eu in ele pun margelute sau diferite bucatele de hartie. Insa cine stie ce idei mai vin.
    Felicitari pentru rezolvarea provocarii! Pupici si weekend placut!❤️😘

    RăspundețiȘtergere