Eros și Psyche - Când arta întâlnește tehnologia !

 Povestea de iubire dintre Eros și Psyche se spune că este cea mai frumoasă și că în spatele mitului iubirii dintre ei se află semnificații...

marți, 29 noiembrie 2022

EPONA HORSE LAND

 Epona Horse Land este un centru hipic unde oamenii se apropie de natură și de cai. Se află în comuna Bobicești, județul Olt, la aproximativ 30 km de Craiova.

Poză din arhiva personală

Am descoperit centrul, într-o zi de weekend, nu prea însorită, chiar dăduseră primii fulgi de nea, când sătulă de stat în casă, am hotărât să mergem în împrejurimi să vedem ce locuri putem descoperi. Asta se întâmpla în 2020. În acel an mi-am schimbat și look-ul😅, roșcată de-o viață, am devenit blondină dintr-o dată. Pandemia bat-o vina!

Câinele este singurul lucru care poate repara o ruptură din inima ta frântă.
-Judy Desmond
Când am ajuns la fermă, ne-a luat ceva timp, am întrebat câțiva localnici până să găsim locul, ne-au întâmpinat cei doi ciobănești de serviciu, care erau foarte prietenoși!

M-am echipat și am așteptat să vină căluțul să facem cunoștință! Deși în copilărie, când mergeam la țară la bunici, aveam un cal și o căruță, niciodată nu am călărit, așa că am avut ceva emoții!

Viaţa înseamnă clipe de neuitat. Nu aştepta să apară ele, făureşte-ţi-le tu!

A fost o zi minunată și mi-aduc cu drag aminte de ea și am în plan o nouă vizită la centrul hipic. Din păcate nu-mi mai amintesc numele căluțului! Am făcut cunoștință cu calul, apoi am învățat noțiuni elementare de călărit și nici nu știu cum a trecut o oră! Soțului meu i-a fost frică să călărească, a stat pe margine și mi-a făcut poze!

Pure Love

O oră a costat 60 de lei, dar a meritat! M-am relaxat! Am luat o gură de aer curat, deoarece centrul hipic se află lângă pădure și m-am simțit ca nouă! Mi-am încărcat bateriile pentru săptămâna care urma să înceapă!

Dacă aveți drum prin Olt, chiar vă recomand o oră de călărie! Mai multe informații găsiți pe pagina de Facebook!


Pe curând! Vă doresc o seară frumoasă!

P.S.: Pozele sunt din arhiva personală.

6 comentarii:

 1. Foarte frumoase amintiri legate de o minunată locație !
  Greu să afli ca există astfel de locuri - noroc cu cei care le vizitează și le fac cunoscute apoi și celorlați 👍
  Pupici ❤️

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Avem o țară foarte frumoasă cu locuri minunate! Timp să avem să le descoperim pe toate. Pupici.❤️

   Ștergere
 2. Nu mai stiu cum era exact: cainele este un cal mai mic, sau calul este un caine mai mare :))). Dar zicala este (si probabil ca as putea sa o caut cu ajutorul prietenului Google, dar ma fac ca nu stiu.. haha).
  Sunt minunati, oricum. Intotdeauna mi-am dorit un calut (am macar de jucarie, hahah). Si la fel mi-am dorit un catelus. Dodo era, oficial al surioarei mele, desi eu l-am crescut de la doua luni jumatate, de cand l-a adus acasa. Si Kouki e in acte al lui Mami.. haha.
  Ce frumos loc ai gasit! Si ce calutul si catelusii sunt minunati.
  Nu e de mirare ca v-ati intales asa bine, au simtit ca si tu esti minunata :D
  HIhi!

  RăspundețiȘtergere
 3. Imi pot imagina cat de repede trece o ora calare! 😊 Momente foarte frumoase! Cat mai multe momente frumoase iti doresc!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Da, trece repede o ora când îți place!Mulțumesc asemenea! 🤗

   Ștergere