Cumpără mai deștept, nu mai greu!

  În timpul restricțiilor din timpul pandemiei am făcut cumpărături online și continui să fac și acum. Cumpăr de toate: alimente, îmbrăcămin...

sâmbătă, 18 noiembrie 2023

Ornament de Crăciun din con de brad!

 Acum ceva timp ți-am povestit cum am realizat gnomii din conurile de brad , iar azi îți voi arăta și un brăduț, realizat tot din conuri de brad, ce merge foarte bine ca ornament de Crăciun.

Pentru a realiza acest ornament am folosit următoarele materiale: un dop de plastic, sfoară, un con de brad, mărgele de diferite mărimi și forme, bandă decorativă argintie, iar pentru lipit am folosit pistolul de silicon la cald.

Conul de brad a fost unul mai micuț și m-am gândit că dacă îl colorez e mai frumos, așa că l-am făcut albastru (culoare care se zice că este asociată cu calmul și pacea sufletească). Cât timp s-a uscat culoarea (am folosit goașe) m-am ocupat de suportul brăduțului.

Am îmbrăcat dopul cu sfoară, adică am lipit de jur împrejur cu silicon sfoara, și pentru că tot era cald pistolul am început să lipesc mărgeluțele pe con, aceste mărgeluțe reprezintă globulețele și pentru că nu am avut una în formă de stea să o folosesc pentru vârf, am folosit una în formă de inimioară.

Apoi am lipit conul de dop, din banda decorativă argintie am făcut o fundiță, iar în mijloc am lipit mărgeluțe, fundiță pe care am lipit-o de suportul brăduțului, în față (mi se părea prea golaș brăduțul) și...gata! Se face repede și cu materiale la îndemâna oricui, ”rețeta” se poate adapta după imaginația fiecăruia!😄

Mie îmi place cum a ieșit și sper să îți placă și ție! 

Să ai un sfârșit de săptămână relaxant!

4 comentarii:

 1. Tare-i dragalas micul tau impodobit! 😍 Faina ideea vopsirii cu albastru!
  Felicitari! Spor in toate!
  Pupici! ❤

  RăspundețiȘtergere
 2. Nu m-as fi gandit sa-i pun pe un dop. Foarte buna ideea.
  Habar nu am de ce, dar parca arata ca o prajiturica...
  Pupici si weekend placut in continuare.❤️😘

  RăspundețiȘtergere
 3. Foarte frumușel! Are dreptate Suzana, arată ca o brioșă!

  RăspundețiȘtergere
 4. Super faina iesit! Cred ca ii poti pune si un firicel subtire sa il atarni in brad daca vrei (avantajul pistolului de lipit :D).
  Imi place cum arata. asa albastru si imi place si cum este decorat - cred ca am si eu unul sau doi de genul acesta, culesi de parinti de la pinul dinfata geamului lor de la bucatarie. Va trebui sa verific.

  Pupici cu drag :*

  RăspundețiȘtergere