luni, 2 octombrie 2023

Premiu ”Trăiesc din Scris pe Bune"

 Pe 21 septembrie s-a încheiat experiența ”Trăiesc din Scris pe Bune" , program gratuit la care m-am înscris și am anunțat în Povestea Mea

La sfârșitul programului, pe lângă alte informații valoroase, am rezolvat și dilema: ”dacă fac bine ceea ce fac și cum aș putea să fac mai bine?” Iar dacă vrei să te perfecționezi, cheia pentru rezultate bune este antrenamentul constant.

După fiecare curs, am avut temă pentru acasă, eu am reușit să-mi fac temele, iar Ion Cataragă, și-a rupt din timpul lui valoros și mi-a trimis feedback la fiecare temă, astfel am înțeles mult mai bine ce trebuie să îmbunătățesc pentru a-mi perfecționa scrisul. Și pe aceată cale vreau să-i foarte mulțumesc.

La finalizarea programului ne-a felicitat, iar cei care ne-am implicat activ în programul gratuit am fost premiați. M-am bucurat foarte tare când m-am văzut pe lista premianților (m-am simțit ca la final de an, la școală😊), a fost o surpriză plăcută.

Au fost patru premii diferite, iar premiul câștigat de mine  a constat în două cărți (alese de mine) din partea Editurii StoryCraft.

Mi-am ales o carte Fantasy-comedie și una horror


Azi au ajuns cărțile la mine și m-am grăbit să le pozez, direct din cutie, și să ți le arăt și ție.

Nu știam această editură, dar am aflat că este o editură care publică DOAR autori români și are ca misiune să ridice nivelul pieței de carte din România

După ce voi citi cărțile, voi reveni cu o recenzie pentru fiecare, până atunci îți doresc numai bine! Pe curând!

10 comentarii:

 1. Felicitări pentru premiu, dar mai ales pentru experienta trăită la acest curs. L-ai tratat cu seriozitate si roadele muncii tale se văd. Nu stiu cât realizezi tu, dar citind articolele tale, eu mă simt mic și nestiutor, insignifiant in exprimare. Chiar am observat o....cum să-i spun, evoluție bună în exprimare, in atragerea cititorului. Felicitări incă o dată.

  RăspundețiȘtergere
 2. Oooo! FELICITARI! Nici nu am realizat cand a trecut timpul de cand
  ne-ai pvestit! M-ai facut sa ma gandesc si eu la asa ceva!
  Abia astept sa ne spui despre carti. Nu stiu editura, adica nimic nou!
  Pupici si savureaza din plin momentul! ❤️😘

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Multumesc foarte mult! Da, voi povesti si despre cărți. Și eu acum am aflat de această editură. Pupici Weekend placut!

   Ștergere
 3. Felicitari! Felicitari de dou ori, o data pentru ca ai participat la acest curs si a doua oara pentru PREMIU! BRAVOOO! Felicitari si pentru ca ne-ai timut la curent cu activitatea ta in lumea literelor ♥
  Mult succes in continuare!
  Un start bun in luna octombrie!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mulțumesc frumos, Carmen! A fost o experiență în urma căreia am rezolvat câteva mistere, să zic asa, din aceasta lume a scrisului! Mulțumesc! Succes și ție in tot ce ți-ai propus! Un octombrie minunat să ai, Carmen! Pupici

   Ștergere
 4. Felicitari pentru curs si pentru premiu!! Sper sa te bucuri din plin de carti si sa fie pe placul tau :D.
  Pupici cu drag :*

  RăspundețiȘtergere
 5. Felicitaaaaari! 💐 Cred ca a fost o experienta interesanta acest curs! Orice informatie in plus - in domeniile de interes 😊 - e foarte pretioasa! Succese, in continuare!
  Abia astept sa citesc despre carti - am citit ceva pe "dosul" cartilor si am acea senzatie de... "deja vu". :-(
  Zile cu spor in ceea ce ti-ai propus, Mihaela! Pupici!

  RăspundețiȘtergere