Eros și Psyche - Când arta întâlnește tehnologia !

 Povestea de iubire dintre Eros și Psyche se spune că este cea mai frumoasă și că în spatele mitului iubirii dintre ei se află semnificații...

luni, 12 iunie 2023

Transformers: Rise of the Beasts

 Ieri, adică duminică, am mers la cinema și am văzut filmul 3D Transformers: Rise of the Beasts, film care a fost lansat vineri 09.06.2023. Nu este genul meu de film preferat, dar acesta mi-a plăcut, fiind, totodată, și primul film 3D la care merg. Este un film științifico-fantastic de aventură cu multă acțiune, presărat pe alocuri și cu scene amuzante.


fotografie din arhiva personală

Acțiunea are loc în anii '90, mai exact în 1994, când Autoboților (se transformă în mașini) li se alătură noi extratereștri - Maximalii (care se transformă în animale) în lupta cu răul  - Scourge și armata sa, care îl slujesc pe Unicorn - acesta se hrănea cu planetele din Galaxie. 
Maximalii se refugiaseră pe Pâmănt în timp ce Unicorn le devora planeta, luând și cheia care îi deschidea portalul către alte planete bune de devorat, salvând astfel planetele și pe Unicorn ținându-l captiv.
Aceștia rup cheia în două și o ascund în diferite colțuri ale planetei noastre - Pământ - pentru a nu fi găsită de Scourge. Însă arheologii descoperă o jumătate de cheie și când Elena, o tânără cercetător de artefacte, o analizează, cheia trimite semnale pe care oamenii nu le pot vedea/simți și așa începe războiul.
Noah, un fost soldat, este în căutare de serviciu pentru a-și putea întreține frățiorul bolnav și este prins în războiul roboților.
Fiecare lupta pentru a-și salva familiile (fiecare avea planul lor) și când sunt aproape învinși, Noah realizează că doar uniți pot învinge răul.


Mi-a plăcut cum s-a văzut 3D, dar în același timp a fost și obositor, deoarece totul se vedea atât de aproape parcă făceam parte din film, iar atunci când aruncau cu ceva sau se împușcau aveam impresia că vin direct în mine.😂
Deși, pe vremuri 😂(cum sună asta), mergeam foarte des la cinema, acum merg mai rar, probabil din cauza Netflix-ului. La cinema am mai fost la lansarea filmului House of Gucci, care mi-a plăcut foarte mult!
Voi când ați mers ultima dată la cinema? Ce film ați văzut?
Vă doresc o zi de luni cu soare ( la mine plouă) și o săptămână plină de realizări!

8 comentarii:

  1. I prefer to stream my movies in the comfort of my home.
    Can you believe the last time I went to the cinema was when I watched Finding Nemo?!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Yes, I believe you.
      I prefer too to watch movies from the comfort of my home, enjoying a glass of red wine and popcorn.
      Have o nice day, Veronica.🤗

      Ștergere
  2. Eu merg cam o data,de doua ori pe luna la cinematograf. O data pe luna sunt transmisiile directe de la Royal Opera House si inca o data, daca e un film interesant. Ultimul a fost Black Panther: Wakanda Forever 😅🤣 doar pentru melodia Rihannei ❤️Lift me up
    O saptamana buna, Mihaela draga 😘

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am văzut. E foarte frumos la voi! Nu știu dacă am văzut filmul Black Panther....nu prea rețin filmele după titlu.😂
      Mulțumesc asemenea. Pupici 🤗

      Ștergere
  3. De ani buni nu am mai fost. Parca este un veac. Iar filmele astea 3D
    nu le suport. Am vazut doar o data si mi-a ajuns. M-a durut capul vreo ora! Prefer 2D-ul. Adica demodata tare.🤣
    Filmele astea le-am vazut pe bucati si pe TV. Poate ca sunt interesante, insa la cate se mai intampla in real, nu ma mai atrag.
    Doar daca sunt actori simpatici...🤣
    Pupici si o saptmana frumoasa!😘❤️

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din seria Transformers, ăsta e primul vizionat. M-am simțit puțin amețită după film... probabil de la efectul 3D.
      Mulțumesc asemenea. Pupici 🤗

      Ștergere
  4. Probabil ca o sa sune caraghios... dar, in afara de vreo doua -trei masinute simpatice, eu m-am bucurat sa vad in film un singurl lucru: turnurile gemene :))). Vorbesc serios. Imi placea NY cu ele...
    Nu stiu (nu cred) daca mi-ar placea s avad un film 3D. Mi-am pus ochelari ca sa vad pe o cutie de papusi (LOL au o chestie cu ochelarii rosu albastri) si m-a obosit.
    Cand am fost ultima data... chiar. Stiu ca printre ultimele filme vazute la cinema a fost Click (cu Adam Sandler) - super film. Daca nu l-ai vazut inca, merita.
    Cam stiu toate filmele pe care le-am vazut la cinema (desi constat ca nu mai stiu exact anul, doar perioada aproximativ - la unele dintre ele). Ce imi amintesc insa... apropo de ce spuneai tu - cu aproape. E ca in 97, de ziua mea, am fost la Romeo si Julieta. si a facut imprudenta sa ma asez in fata.. si cand a inceput filmul (incepe brusc cu un elicopter)... m-am dat pe spate cumva ca am avut senzatia ca vine cu totul ecranul peste mine... :)))))))

    Pup cu drag!!

    ps: dar s-a intamplat odata si sa stau in ultimul rand, la un cinema de Mall in Bucuresti.. si cand au inceput aia sa traga aveam senzatia ca ma pocnesc in cap din spate ... :))) deci uneori si sa stai in spate poate avea consecinte. Filmul era Kill Bill.. si nu stiu de ce am fost informati ca e comedie (poate ca intr-un fel chiar e... dar ma sangeroasa asa.. hahaha)

    RăspundețiȘtergere