Eros și Psyche - Când arta întâlnește tehnologia !

 Povestea de iubire dintre Eros și Psyche se spune că este cea mai frumoasă și că în spatele mitului iubirii dintre ei se află semnificații...

vineri, 16 iunie 2023

Sticluță Sporul Casei!

 Se spune că această sticluță este ca un "talisman" pentru cămările noastre . Sticluța - talisman conține straturi de diferite semințe de cereale sau condimente și este bine să fie ținută la vedere.

Aceste semințe din sticluțele Sporul Casei atrag energiile pozitive și le alungă pe cele rele. Așa că mi-am ”confecționat! și eu una și în același timp am bifat și tema cu numărul 2: Sticla de la transformările creative din luna iunie!

Materiale folosite: 
- o sticluță goală de parfum;
- semințe: de in, linte roșie, orez și semințe de fenicul;
- condimente: boia și piper;
- o panglică subțire bleu;
- o bucățică de dantelă;
- silicon la cald.

Am curățat eticheta sticluței de parfum și apoi am început să aranjez straturi- straturi de semințe și condimente. Nu s-au așezat cum trebuie din cauza formei pe care sticla o are sau pentru că trebuia să pun mai întâi condimentele, apoi semințele. Data viitoare voi încerca să asez mai întâi condimentele și peste ele să pun semințele.
Când am umplut sticluța i-am făcut un dop cu ajutorul pistolului de lipit cu silicon și am lipit și panglica bleu de jur-împrejurul gâtului...iar deasupra am lipit o floricică decupată din dantelă.
Asta a fost tot! Acum am și eu o șticluță Sporul Casei! Sper să vă placă chiar dacă nu a ieșit perfect!

Vă doresc un sfârșit de săptămână minunat!


11 comentarii:

  1. Minunata ideea. Felicitari pentru ea! Sa o pui intr-un loc la vedere sa te poata bucura mereu! Pupici! Weekend placut!❤

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc!Am pus-o la bucătărie, pe un raft, la vedere.
      O zi frumoasă să ai! Pupici

      Ștergere
  2. A ieșit chiar minunat! Felicitări pentru creativitate!

    RăspundețiȘtergere
  3. O idee deosebita💞😍 tare draguta sticluta ta pentru sporul casei 🍀
    Pupici si numai bine 😘🌞

    RăspundețiȘtergere
  4. Super fain proiect! Imi doresc de mult sa fac ceva asemanator :D Dar eu si condimetele :))))).Ce pot spune.. sa pun niste sare :))))). Cam atat. Cam atat s-a restrans aria.
    Sau ar mai fi nsite zahar brun din acela din melasa... care pare a fi viu - ca un nisip viu :). Am avut luat de la Sanovita si a fost f fain.Am luat acum iar si miroase foarte nasol (ceva produs in Cehia..) - imi aduce aminte de macul pe vio luat mai de mult ... tot asa avea un miros greu, nu chiarde ranced, dar neplacut.
    Imi place mult sticluta spor. Ah.. m-am gandit sa pun in a mea orez... dar era cam mare orezul pentru ea si am renuntat - plus ca fiind maro, nu prea puteam obtine vreun contrast nici daca as fi colorat orezul
    Pupici cu drag si felictari :D!!!
    💟

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc frumos! Am făcut acum câtiva ani o sticluță Sporul Casei din sticla de plastic (tot de la cosmetice rămasă, seamană cu una pt dezinfectant de maini), am pus cafea, scortisoara, zahar, piper, fasole si orez.....a iesit mult mai bine, îmi place foarte mult. Asta a avut o formă ciudata si m-am chinuit putin sa bag in ea bobitele.
      Multumesc inca o data. Pupici

      Ștergere
  5. Superba ideea. Avem și noi făcute în sticle de plastic doar cu semințe. Citisem undeva ca e important și ce fel de semințe se pun în aceste sticle, dar noi am pus doar ce am avut.
    Mai avem j ele de la un joc de copii cu nisip colorat. Ma gândesc ca s-ar putea face cucondimente și sare colorata, ar avea cam același tip de granulație.
    Felicitări pentru realizare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc. Probabil că este important, dar eu am pus ce aveam si mai ales ce intra pe orificiul micut al sticlei...hihi
      Si eu am făcut una in sticla de plastic si a iesit mult mai bine.
      Inițial am vrut să fac cu diamantele ramase de la tablourile cu diamante, dar am uitat unde le-am pus :)))))...așa ca am pus seminte si condimente.
      Multumesc mult.

      Ștergere
  6. Arata bine! Sa fie spor! ❤

    In ultimul timp am tot vazut pe ici-colo astfel de sticlute si-am tot neglijat sa intreb (sa caut info) daca trebuie anumite "boabe" sau sunt ok oricare...
    Pupici! ❤ 😘

    RăspundețiȘtergere