Eros și Psyche - Când arta întâlnește tehnologia !

 Povestea de iubire dintre Eros și Psyche se spune că este cea mai frumoasă și că în spatele mitului iubirii dintre ei se află semnificații...

duminică, 20 februarie 2022

De la prieteni furată....😂😂😂

 


Un domn a plecat într-o delegație și știind că iubita lui are nevoie de ochelari, a intrat într-o optică ca să vadă dacă poate găsi ceva frumos și ieftin. După ce a văzut câțiva, s-a hotărât la unii și i-a cumpărat. Angajata i-a împachetat, a plătit, dar la plecare în loc să ia pachetul cu ochelari a luat altul, foarte asemănător, care era alături. Pachetul cu pricina, conținea niște chiloți pe care o clientă, care se afla în magazin, tocmai îi cumpărase de la un alt magazin.

Bărbatul nu și-a dat seama de greșeală, s-a dus direct la poștă și i-a trimis pachetul iubitei sale, împreună cu o scrisoare. Iubita, a rămas foarte uimită de conținutul pachetului, așa că a deschis scrisoarea și a citit.
Dragă Maria,
Sper să îți placă cadoul pe care ți-l trimit, mai ales văzând cât îți lipsesc, purtându-i de foarte mult timp pe aceeași și sunt lucruri ce trebuiesc schimbate din când în când.
Sper că am nimerit modelul. Vânzătoarea de la magazin mi-a spus că e ultima modă, de fapt mi i-a arătat pe a ei și erau la fel.
Eu, ca să văd dacă sunt ușori, i-am încercat chiar acolo. Nu știi cum a râs fata, pentru că modelele astea feminine pe bărbați arată tare comic, în special mie, (știi că am niște trăsături foarte proeminente).
O fată, care era acolo, la fel, m-a ajutat să mă decid. Mi i-a cerut, și i-a dat jos pe ai săi, și și i-a pus pentru ca eu să văd efectul.
Pe fata nu stăteau la fel de bine ca angajatei magazinului, pentru că părul acoperea puțin pe laterale, dar chiar și așa, mi s-a părut că o avantajează tare mult.
În sfârșit m-am hotărât și ți i-am cumpărat. Poartă-i și arată-i părinților tăi, fraților și până la urmă, la toată lumea să vedem ce spune.
Ahhh, și sper că nu îți sunt prea mari, ca nu cumva să nu îți cadă când mergi.
Pentru a-ți fi de folos și mai frumoși, m-au sfătuit să îi cureți foarte des.
Poartă-i cu grijă și, în special, să nu-i lași pe undeva și să-i pierzi, tu ai obiceiul de a-i da jos oriunde.
În fine, de ce să-ți spun mai multe... Abia aștept să îi văd puși, pentru că știu că îți vor veni mult mai bine decât cei pe care i-am văzut la soră-ta...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu