Eros și Psyche - Când arta întâlnește tehnologia !

 Povestea de iubire dintre Eros și Psyche se spune că este cea mai frumoasă și că în spatele mitului iubirii dintre ei se află semnificații...

sâmbătă, 4 martie 2023

Messagerul și mărțișorul !

 Cine este Messagerul? Messagerul este Mălina, păpușa pe care v-am prezentat-o în luna Iubirii (Februarie).
Mălina, în aventura Salvăm păpuși, pentru tema din această lumă Martie-Mărțișor-Luna Iubirii vă va prezenta un mărțișor care se realizează foarte ușor și repede.
Poze nu prea am făcut, deoarece avusesem alt plan și între timp mi-am amintit că aveam niște cerceluși defecți, de la care am luat pietricelele care se potrivesc perfect pentru mărțișorul-broșă care l-am mai lucrat și în trecut. 

Mălina și Mărțișorul!
Mărțișorul este un simbol străvechi care vestește sosirea primăverii și simbolizează renașterea naturii, revenirea la viață.Cercelușul defect a renăscut( reîncarnat😂) într-o broșă-mărțișor care să ne vestească sosirea primăverii! Pentru că nu am făcut poze la cerceluș, am pozat colierul care are aceleași tip de pietricele, a fost un set compus din cercei și colier, am folosit ață YarnArt Camelia ( mi-a rămas un ghemuleț de la proiectele din trecut) am cumpărat mai multe culori de pe FireRosa.Cu ajutorul unei croșete am croșetat floarea 3D după un tutorial de pe YouTube, pe care îl puteți viziona aici, un ac de broșă pe care l-am lipit cu pistolul de silicon la cald.

Voiam să fac un șnur pentru mărțișor, găsisem ață roz, nu roșie, dar ața albă nu era de aceeași grosime cu cea roz și nu ieșea bine deloc. Așa că i-am făcut repede o căciuliță croșetată Mălinei (cred că ați observat în poză!!), chiar dacă în curând va fi primăvară, nu se știe niciodată când va veni vreo zi ploioasă și-i va fi de folos căciulița. Am continuat căutările și am găsit un șnur de mărțișor, care nu avea mărțișor 😂, care era necesar și potrivit mărțișorului Messagerului Salvăm Păpuși.
Mărțișor Floare 3D!
Timpul necesar pentru realizarea acestui mărțișor aproximativ 20 minute. La lipit am folosit o bucățică de silicon verde, rămasă și ea de la alte proiecte, și se observa doar în poză, deoarece am folosit zoom și lumină. Acesta este mărțișorul nostru cu care înaintăm pe cărările din aventura ”Salvăm Păpuși”.
Mălina vă urează o primăvară minunată, plină de iubire!

9 comentarii:

 1. Malina pare foarte mandra si de martisor si de caciulita!
  Normal! Arata fain amandoua!
  Multa inspiratie pe mai departe!😘❤️

  RăspundețiȘtergere
 2. Ahhh deci asa arata firul. Ma tot uit la firele alea de atata timp. Dar mi se pare aiurea ca nu exista si mix-uri. Adica as vrea cate un singur ghemulet din fiecare culoare stii? :))).
  Imi place tare mult cum ti-a iesit martisorul (mai ales ca am si eu o floricica - si ea tot cu fir din acesta e lucrata? ce numar de croseta merge ? :D)
  Si imi place si caciulita (lasa ca e buna, ca stii cum sunt Babele - mai bine sa aiba in caz ca vine un frig din senin :D).
  Felicitari :)
  Pup 🌸

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Da... așa arată firul. Acum am realizat că nu am specificat că am lucrat cu firul in două.. Iesea mai micuță floarea dacă nu-l faceam in două. Croșeta scrie pe ea 1.25 ,am luat de pe wish acum 3-4 un set de 12 croste cu 6 lei, dar corespunde cu nr. 3... dacă voi prezenta fluturașii pe blog voi poza și croșetele. Mi-am făcut din cutia de la lapte un organizator pentru crosete tip portofel și cum termin de lucrat bag crostea la loc...de aceea nu prea le pozez...de multe ori am pierdut croșetele.
   Inițial și eu am vrut așa,dar am făcut o față de masă din macrame alb și fir YarnArt vernil....a ieșit super și le-am folosit pe toate 10...Lila mi-a rămas doar ce am in această poza dupa ce am terminat floarea si cei 3 fluturași...de aceea a durat aproximativ 20 min ca e un chin acest fir...se încurcă daca desfaci mai mult...si eu am desfăcut ca sa il pot da in două.
   Mulțumesc. O săptămână frumoasă să ai. Pupici

   Ștergere
 3. ce martisor frumos! Profesional! Creativ si unic!
  Felicitari Dana draga!
  O Martie minunata sa ai!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mulțumesc. Nu prea reușesc să fac poze frumoase...dar in realitate mi se pare mai drăguț.
   O primăvară frumoasă și ție!❤️🤗

   Ștergere
 4. Da, ai dreptate - prinde bine și căciulița și mărțișorul 👍
  Mălina are o viață bună ca Mesager 👍
  Pupici ❤️

  RăspundețiȘtergere
 5. Tare simpatică Mălina cu mărțișorul ei și căciulița cea nouă.
  Felicitări!

  RăspundețiȘtergere