Eros și Psyche - Când arta întâlnește tehnologia !

 Povestea de iubire dintre Eros și Psyche se spune că este cea mai frumoasă și că în spatele mitului iubirii dintre ei se află semnificații...

sâmbătă, 9 septembrie 2023

Povestea Mea

 Bună,

Mă numesc Daniela-Mihaela și trebuia să mă prezint în ziua când am creat acest blog, însă o fac acum, mai tarziu, cu ocazia înscrierii în programul gratuit ”Trăiesc din scris pe bune”- ediția a IV-a cu Ion Cataragă.

Nu trăiesc din scris, dar îmi place să scriu și m-am înscris în acest program gratuit pentru a învăța cum și ce să scriu pentru a face din pasiunea mea un mod de viață.

https://tinyurl.com/traiescdinscris 

Sunt o olteancă get-beget, m-am născut în orașul de pe malul Dunării, Calafat, acasă sunt mamă și soție cu normă întreagă, la serviciu sunt economist, tot cu normă întreagă. . Îmi găsesc bucuria în călătorii, citit și în arta de a crea lucruri cu mâinile mele.

Călătoriile sunt pentru mine o sursă constantă de inspirație și aventură. Îmi place să descopăr locuri noi, să mă pierd în culturi diverse și să trăiesc experiențe inedite. De la peisajele pitorești la străzile aglomerate ale orașelor, fiecare destinație are ceva unic de oferit.

În timpul meu liber, mă dedic pasiunilor mele, cum ar fi lectura și creația handmade. Ador să mă cufund în lumea cărților, cu predilecție pentru operele lui Stephen King, precum Cimitirul animalelor și Culoarul Morții. Aceste cărți mă captivează cu atmosfera lor intensă și povestiri captivante.

În plus, sunt o iubitoare de film, iar Cradle tothe Grave ocupă un loc special în lista mea de preferințe. Acțiunea intensă și intrigantă mă ține mereu lipită de ecran.

Cât despre muzică, prefer să îmi hrănesc sufletul cu diverse genuri. De la ritmurile înflăcărate ale rock'n'roll-ului, la versurile pătrunzătoare ale hip-hop-ului și pasiunea muzicală a jazz-ului, muzica este o parte esențială a vieții mele.

Acestea sunt doar câteva aspecte care definesc cine sunt. Sunt mereu deschisă la noi experiențe și provocări, gata să descopăr frumusețea fiecărei zi!

M-am înscris acum ceva timp și în Tabăra Virtuală, dar timpul nu a fost de partea mea și nu am reușit să țin pasul cu colegii de tabără, așa că mai fac o încercare participând la acest program de 4 zile, pentru a vedea dacă eu și scrisul suntem parteneri compatibili. 

Îmi cam lipsește curajul, am prea mulți ”dacă...”, dar prin această postare am eliminat un ”dacă” și-am făcut un pas înainte! 

Pe curând!

8 comentarii:

 1. Interesant! Bine de stiut! Succes pe mai departe, draga Mihaela!
  Esti o adevarat sursa de idei noi, ceea ce pentru mine este
  minunat!
  Multa inspiratie sa ai! ❤️😘

  RăspundețiȘtergere
 2. Ma bucur sa te cunosc, Mihaela! 😊
  Iti doresc succes! ❤ Pupici!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mulțumesc frumos, Diana! Încântată de cunoștință! Pupici

   Ștergere
 3. Foarte frumos ! Succes în tot ceea ce faci Mihaela ! Te pup !

  RăspundețiȘtergere
 4. Mult succes si spor sa fie :*!!! Abia astept sa ne mai povestesti :*.
  Pupici

  RăspundețiȘtergere
 5. haha, Buna Mihaela draga! sau Servus! cum spun ardelenii.
  Eu sunt nascuta in Bucuresti, am locuit peste 30 de ani în Sibiu si de 23 de ani locuiesc în Bayern ... oare eu ce sunt? ☺☺☺ Eu ma consider ardeleanca ☺☺☺ Te pup.

  RăspundețiȘtergere